FrontierVille 5

• 35 160
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
  • варненка от София
Я да питам и аз. Има проблем с минаването на втората част на мисията за разширяване на склада. Това ще ми е второто разширение, минах първата част от мисията и на втората не ми отчита събраните бонуси от склада. На практика не мога да го мина и да разширя отново склада.  newsm78

Ще се задоволя явно със събирането на леприкорни.

# 331
karamelche, e-mail ми е leo2002bg@yahoo.com, ще се радвам да ме добавиш за съсед  Simple Smile

# 332
boryana.yankova@gmail.com - ще се радвам на нови съседи  Hug

# 333

Изпратих ти покана   bouquet

# 334
karamelche, e-mail ми е leo2002bg@yahoo.com, ще се радвам да ме добавиш за съсед  Simple Smile
[/quote

С теб вече сме съседи  Grinning

# 335
  • до канала
На практика не мога да го мина и да разширя отново склада.
И аз имам същият проблем, както и мои съседи, които играят.Да се надяваме, че ще го оправят.

# 336
Новите инструменти много ми харесват. Ако пуснат и една мисия за увеличаване на бройката животни, които могат да се хранят и посеви - които да се обират, ще ги харесам още повече.  Grinning

Какви са тези нови инструменти?  Embarassed Сигурно въпросът ми е тъп ама не съм влизала няколко дена в играта и то колко много новости има ехееееее Crazy

# 337
  • Over the rainbow
Може ли някой да ми каже, след приключване на мисията с цветята, по конкретно тази с теменужките, после в магазина при посевите ли се появяват? Мисля, че нещо с тази мисия не е наред. Вече 3 пъти я завършвам и не откривам от къде да взема и да засея теменужките. Явно нещо при мен не е както трябва.

# 338
Може ли някой да ми каже, след приключване на мисията с цветята, по конкретно тази с теменужките, после в магазина при посевите ли се появяват? Мисля, че нещо с тази мисия не е наред. Вече 3 пъти я завършвам и не откривам от къде да взема и да засея теменужките. Явно нещо при мен не е както трябва.
Отиваш в инвентара и си намираш трите саксии с теменужки. Нищо няма да сееш.  Grinning

# 339
  • Over the rainbow
Отиваш в инвентара и си намираш трите саксии с теменужки. Нищо няма да сееш.  Grinning

Благодаря. Видях ги.  Heart Eyes

# 340
  • Пловдив
Изпратих покана и на двете ви Hug

# 341
  • до едно тепе
Ехааа току що ми пусна играта да лекувам ранен черен елен Party Вместо бизонче.И то докато секах едно дърво.

# 342
търся си нови съседи magituuu_@abv.bg

# 343
  • София
Днес, когато изпратих на съседи поисканите от тях строителни материали получих .... строителни материали, а не жълти стотинки. Гласът на народа беше чут от Зинга!  Laughing

# 344
  • София
Има ли някъде списък с всички награди, които могат да се падат от гърненцето със злато?

Общи условия

Активация на акаунт