Въпрос за ехинацея

• 1 728
  • 3
  •   1
Отговори
Колко дълго може да се приема ехинацея от дете на 3 години... или през какви интервали?
До сега съм му я давала два пъти като едно шишенце на Тайс му стига за около две седмици и след това правя интервал от две семици.

Извинявам се, ако има такава тема, но доста страници назад не открих!

# 1
Моето дете е на 5 години и му давам тази ехинацея https://www.amway.ro/catalog?id=11648&process=large_image_po … oduct_image_popup по схема 10дена пие 15 дена почива.Това шише има 120 таблетки и отива примерно за една година ако се дава така като писах,но през месец юли и август се почива....това е с консултация на лекар.Може да се дава един месец или цяла зима по тази схема..Не знам дали съм ти била от полза,но се надявам поне малко да съм ти помогнала. Grinning

# 2
.......Не знам дали съм ти била от полза,но се надявам поне малко да съм ти помогнала. Grinning

Благодаря ти,
Всъщност, интересуваше ме дали мога да я давам без прекъсване около 2 месеца, докато отминат тези вируси.

# 3
Може да даваш ехинацеята цяла година като 10 дена се пие,15 дена се почива,юли и август също се почива....без тези два месеца се дава по тази схема цялата година...оф незнам дали успях да ти обясня....дано да ме разбра... Wink

Общи условия

Активация на акаунт