Февруарчетата вече са на 3, не спират техните игри

• 77 035
  • 724
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Честит рожден ден на Емма и Даниел!

Щастливо детство сладурковци!

п.п. Благодаря за комплиментите Embarassed
Четох ви дългокърмещи...акъл ми дайте, за отбиване на последното
диване...не издържам вече, аз ли съм опака той ли е лепка...не зная

# 121
  • София
Честит рожден ден на Емма Grinning жива и здрава да е и да радва мама Мери  Grinning

Тони, жив и здрав да е Дани! Много радост, обич и весели игри му желаем Grinning признай ти ли отбеляза в анкетата последната опция Grinning
Честит празник на Борис!

Free Will, прекрасни снимки- то едни рокли, то едни прически...пу-пу, да не ви е уроки, много хубаво семейство  Grinning

Това е всичко, което исках да кажа и аз! Да сте ни живи и здрави Валентинки малки!
На мама Тони и Мери   bouquet    bouquet Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 122
ЧЕСТИТ 3-ТИ РОЖДЕН ДЕН НА ЕММА!
МЕРИ, ДА ВИ Е ЖИВА, ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И МНОГО ПОСЛУШНА МАЛКАТА ПРЕЛЕСТ!
bdbaloni

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДАНИ!
ТОНИ - ЖИВ И ЗДРАВ ДА ВИ Е ПОРАСНАЛИЯ ПАЛАВНИК! МНОГО ПОВОДИ ЗА РАДОСТ И ГОРДОСТ ДА ВИ НОСИ!
Tada  ura

Страхотни снимки  Hug Heart Eyes Дечицата са прекрасни newsm03

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ВЛЮБЕНИ! newsm51

# 123
Благодаря ви мили мами!
 Меринце, да ти здрава и много щастлива Емма!

Честит празник на всички февруарчета , които пропуснахме да поздравим ! Нека растат здрави и да носят много радост на мама и тате!

Една малка почерпка от нас  Grinning

# 124
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕММА И ДАНИ! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ, ДЕТСТВО С БЕЗГРИЖНИ ИГРИ И МНОГО УСМИВКИ!

МЕРИ И ТОНИ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИЧКИ!

ЧЕСТИТ ВЧЕРАШЕН РОЖДЕН ДЕН ПРЕКРАСНИТЕ - АННА, РАЯ, ЙОАНА и ИНА!!!ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И МНОГО УСМИХНАТИ, БЪДЕТЕ МАЛКИ ДАМИ!
Вчера отпразнувахме нашия РД с малките гостенчета. Стана чуден купон, много се забавляваха всички. Диа беше много щастлива и много си хареса подаръците. Тази седмица й се събраха много емоции и срещи с нови хора и дечица(в събота бяхме на друг РД), още не съм качила снимки, но скоро и това ще стане.

Много хубави дечица и снимки, давайте още моля.

Камчи,ние пием течности основно от едно шише на Авент с преходен накрайник, с него се движи навсякъде и в леглото е с него. От сламка също пие и с лъжичка. От нормални чаши  и шишета твърдо отказва. А биберона го отхвърли в момента в който приключихме с кърменето.

# 125
  • ВАРНА
Честит Рожден Ден Емма! Много здраве, усмивки и игри ти желаем!
Дани, Честит Рожден Ден и на теб! Бъди все така чаровен и вечен победител!
Честит рожден ден и на Борис!
Мили мами, за вас

Евил, опа грешка, Фрий уил  Mr. Green много са ти хубави дечицата! Снимките ви са чудесни! Допадна ми идеята мама и дъщеря с еднакви тоалети Simple Smile Как сте вие? За отбиване съвети не смея да давам, има по вещи от мен  Laughing. Ние бяхме разделени с Емч, така се получиха нещата, иначе не знам дали щяхме да успеем. Лятото Емчето беше с майка ми и част от родата на вилата. Моренце, разходки и така. Ние с баща му ходехме за уикендите и едвам устисках да не давам. Първият път се поддадох де Blush, много зор ми беше.

Емчето днес вече няма температура, да не ме чува дявола. Пет дни, че и повече, голяма борба беше. Вчера включихме и антибиотик, хич не ми се искаше, но .....

Емч много отдавна пие от обикновено шише и от нормална чаша.

# 126
Честит трети рожден ден на всички пораснали дечица , които са празнували днес и през последните дни !!!

Честита втора рожба на Мария !!!

Честит празник на всички , празнуващи днес !!!

Няма да изброявам , за де не изпусна някой  Embarassed Бяхме няколко дни на гости на свекито и снощи се прибрахме , от днес пак съм на лекции  Tired Сега се връщам да ви чета  Peace

# 127
Тони, честит ти пораснал юнак! Heart Eyes Много здраве, късмет и щастливи игри му пожелавам!   bouquet  bouquet  bouquet
Честит рожден ден и на Борис!
Много ви благодаря за прекрасните пожелания!  Hug Heart Eyes
Закъснях с почерпката, но сега се прибирам от работа

И снимките от празника в яслата и у дома http://www.facebook.com/photo.php?fbid=202072029807752&set=a … 91698&ref=nf#!/album.php?fbid=202071946474427&id=100000148691698&aid=62941

# 128
Чудесни снимки, пълните ми душата!
Камчи, хич да не се притесняваш, с шишето сигурно ще се приспиваме до първи клас. Иначе си пие от година и нещо от най-обикновена чаша, без никакви накрайници и от всякакъв вид бутилки, но "Фризото" си го пийва със стъклено шише "Чико".

Няколко нови сценки от драмсъстава:

Качил се на столчето да пишка прав в тоалетната. Стои една минута като статуя и констатира: "Няма пиш. Аз като пишках преди малко в гърнето и сега пишата не се е напълнила".

- Мамо, Пинокио беше малко дървено човече и нямаше никакви думи, но феята-кръстница му даде живот и си намери думите (т.е. проговори).

- Ти ще целунеш ли Вики, като я видиш?
- О да, нали съм принц и ще се омъжа за нея.
- Ще се жениш, няма да се омъжваш.
- О не, Вики ще трябва да си намери някой друг принц. Аз ще се омъжа за теб, мамо.
- Проблем, аз вече съм омъжена за татко ти.
- А не, той само си кара колата ( Laughingсега будалкаме татко му, че ни е шофьорчето).

# 129
Хахаха,татковци-шофьори hahahaИ нашия спада към тази категория. Laughing
..................................
Момичета преди 1 месец по това време Вико започна да ми дава сигнали,че ще иска да излиза на бял свят.И не след дълго в 9.05 сутринта изплака.

Черпя за порасналото ми момче Heart Eyes

Да ви е сладко!
Да са честити днешните рожденици!

# 130
Пухи,друго си е да си имаш шофьор,нали... LaughingСтрахотен е Кало,да му водиш записки със бисерите..

Еленитке,да го нацелуваш от нас Вико...а тази торта ,която си сложила ми напомня на една твоя,която по думите на Вал беше украсила със ...копчета... Mr. Green липсват ни твоите десерти,няма ли да
 извъртиш  някой докато бебо спи.  Rolling Eyes

# 131
Оооо, когато бебо заспи, се избиваме кой по-напред да стигне до леглото LaughingТорти- домашни скоро време няма да видите от мен Mr. Green

# 132
Оооо, когато бебо заспи, се избиваме кой по-напред да стигне до леглото LaughingТорти- домашни скоро време няма да видите от мен Mr. Green

Tака значи, за Стелка прави за всеки месец,а за Вико -не... Crossing Arms   Mr. Green

Мери, ти рисува тортата ,нали и ти сама си я майстори..браво,страхотна е  Hug

# 133

Мери, ти рисува тортата ,нали и ти сама си я майстори..браво,страхотна е  Hug
[/quote]
 gydi

# 134
Хей, Ели, честита месечинка!  Heart Eyes  bouquet
Бубе  Simple Smile аз, от игла до конец. Само да имах време и средства (време по се намира всъщност  Mr. Green), мнооого ми се правят и искрено се радвам на творенията на Вал. Никога няма да я стигна, но мечтая и аз да правя  Hug

Общи условия

Активация на акаунт