Февруарчетата вече са на 3, не спират техните игри

• 77 043
  • 724
  •   1
Отговори
# 150
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАДЛЕН, СВЕТЛЬО, ПЛАМИ, ЯНА, ДАВИД, МАГДАЛЕНА И БОЯН!
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ, С МНОГО УСМИВКИ И ОБИЧ ДА СА ИЗПЪЛНЕНИ ДНИТЕ ВИ!!!

ЗА ВАС, ЩАСТЛИВИ МАМИ!

# 151
Честит 3-ти Рожден ден на
Светльо, Давид, Яна, Пламена,
Магдалена, Боян и Мадлен!
Растете здрави, весели и безгрижни!

за мамите:

Hug Hug Hug Hug Hug

# 152
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАДЛЕН, СВЕТЛЬО, ПЛАМИ, ЯНА, ДАВИД, МАГДАЛЕНА И БОЯН!
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ, С МНОГО УСМИВКИ И ОБИЧ ДА СА ИЗПЪЛНЕНИ ДНИТЕ ВИ!!!

ЗА ВАС, ЩАСТЛИВИ МАМИ!

Нямам какво да добавя , освен много целувки на рождениците и техните мами от нас с Ици.
   Елени, честита месечинка на пухчето Вико!
  Преди време беше питала може ли толкова малко бебе да спи само по 15 минути няколко пъти на ден. Е, отговорът е-  може.Елица ми беше такова  чофрантилче. Не искам и да си спомням  вечно ревящото недоспало бебе, моята нервност, психическото  изтощение, хроничната умора.... На две годинки отказа следобедния сън, а с реването за щяло и нещяло още не се е разделила. Съсипа ми нервите с този рев , но  стана певица- солистка на Детска вокална група, песни пее - по фестивали ходи, че и за концерти в Сърбия и Испания се стягат.

# 153
  • Sofia
Честит Рожден Ден на Яна, Светльо, Плами, Давид, Магдалена, Мадлен и Боян!
Да сте здрави, щастливи и много весели мили дечица, безгрижно детство изпълнено с игри и веселие ви пожелавам!!!

Камчи, имало за какво да реве детето, чудя се дали да не ги запиша и моите в някоя вокална група, мисля че ще влезнат в солово изпълнение почти веднага, може би целия хор няма да се чува от тяхния вой.  Laughing

# 154
  • София
Честит Рожден Ден на Яна, Светльо, Плами, Давид, Магдалена, Мадлен и Боян!
Да сте здрави, щастливи и много весели мили дечица, безгрижно детство изпълнено с игри и веселие ви пожелавам!!!

Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
И аз така от сърце ви желая мили деца, да сте живи и здрави и винаги да дарявате с усмивки на щастие близките си!

# 155
Хайде и от нас Честит да е рожденият ден на синеочка Яна, на палавника Светльо, на огнената Плами, на нежната Маги, на красивата Мадлен и на Боян!

Много палаво и щастливо детство ви желая и бъдете здравички и добрички!

# 156
Честит рожден ден на чаровните принцеси Яна, Плами, Маги и Мадлен , както и на прекрасните палавници-Светльо, Давид, Боян!
Пожелавам им здраве, усмивки и весели игри!

# 157
Честит рожден ден на чаровните принцеси Яна, Плами, Маги и Мадлен , както и на прекрасните палавници-Светльо, Давид, Боян!
Пожелавам им здраве, усмивки и весели игри!

Hug Hug Hug
Камчи HugТой всъщност не реве много,даже почти не реве,но си е караконджул,все на ръце иска,не допуска да е буден и да лежи сам някъде,откачиха ни се ръцете.Аз пак съм рахат със слинга от Мери Hug,но си е голям ангажимент с това неспане  и с кака вкъщи +цеденето ми,абе .....добре че Дидо готви , глади и подържа парното,че инак сме жив зян Crazy....Чувствам се като майката на Малкълм-С едната ръка държа бебето,с другата бърша дупето на каката и я обличам Crazy..ако не я нахраня,ще ближе 2 хапки 30 мин и накрая пак няма да ги изяде.Как ще се справя на детската градина живот и здраве не я мисля newsm78

# 158
Привет момичета-кокичета.
Отдавна не съм писала, но гледам да ви чета когато мога.
Благодаря на всички за пожеланията и хубавите думи. Ние сме добре с беб. Баткото приема бебето, т.е. "неговото бебе" доста добре за сега, ще видим по натам как ще е. Кърмим се за сега успешно мисля. За разлика от миналия път. Другия път ще ви пиша повече подробности, че трябва да ставам от компа. Целувки на всички ви..... Hug  bouquet

И да върна жеста на Аdi_v4:
"Здравейте мамчета,аз съм приятелка на Ади(adi_v4) влизам да ви съобщя добрата новина,че днес към 14ч роди момченце,3.650кг 49см с красивото име Венци.Като се приберат вкъщи тя ще даде повече информация.
Хубава вечер на всички"

Това е цитат от другата тема.....

# 159
Ето това се казва новина-уж си седял и си кротувал, а ей го вече се излюпил.
Ади, да ти е жив и здрав юнака! Да папка много и да пълни панперсите, много да ви слушка и да радва.

А на теб -бързо възстановяване. Чакаме снимки
[/color]

# 160
Имаме бебеееее  Heart Eyes Grinning
Хайде сега честитките :

Честито бебе на бати Ивчо и на мама Ади !!! Да бъде много здравичко и послушно !!!

Честит трети рожден ден на февруарчетата Яна, Плами, Маги и Мадлен , Светльо, Давид, Боян! Винаги усмихнати да бъдат и да слушат мама и тати !!!

И сега да почерпя за моят пораснал син , който вече е на цели 6 години , да ми е много здравичък и все така да бъде нашата гордост !!!  dancing

# 161
Честит 3-ти Рожден ден на
Светльо, Давид, Яна, Пламена,
Магдалена, Боян и Мадлен!
Честит рожден ден и на Пепи!
Честита рожба на Ади!  bouquet Прекрасна новина, чакаме подробности!
На всички пожелавам много здраве, късмет и любов!  Hug  bouquet Heart Eyes

# 162

Честит Рожден Ден
                на очарователните госпожици Анна на ephrossina, Лилия на des26, Емануела на kikaM, Ивет на  daniela_ch   и кавалерите Борис на anita7 и Леон на trollipen.

Честит бебок, Ади! Да слушка и папка много!

Последна редакция: нд, 20 фев 2011, 10:44 от Мама Пух

# 163
Аха,вече е ясно,щом бебетата кротуват,значи се подготвят за старта! Mr. Green
АДИ,ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ ВЕНЦИ!ДА ПАПКА ИИ ДА СПИНКА,ДА РАДВА МНОГО МАМА,ТАТИ И БАТИ!ЦЕЛУВКИ ОТ НАС И БЪРЗО ВЪЗТАНОВЯВАНЕ!!!!   bouquet Hug Hug Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНА БЪРБОРАНА,НА ЛИЛИЯ,НА ЕМАНУЕЛА,НА ИВЕТ,НА ЛЕО И НА БОРИС!БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ МИЛИ ДЕЦА!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК С МНОГО УСМИВКИ И ХУБАВИ ПОДАРЪЦИ!
АВИ,ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ ПОРАСТНАЛИЯ ПЕТЬО! Heart Eyes

# 164
ЕХ, ЧЕ ХУБАВА НОВИНАААА Laughing
АДИ, ЧЕСТИТ ВТОРИ СИН ВЕНЦИ! ДА ВИ Е ЖИВ, ЗДРАВ, МНОГО ДА ПАПКА И ДА СЛУША МАМА И БАТКО!  ylinfant Tada

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АННА, ЛИЛИЯ, ЕМАНУЕЛА, ,ИВЕТ, БОРИС И  ЛЕО!
БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО ВИ ЖЕЛАЯ МИЛИ ДЕЧИЦА!
bdbaloni  bigdance2  ura

АВИ, ВЕСЕЛ ПРАЗНИК И НА ВАШИЯ ПОРАСНАЛ БАТКО ПЕТЬО!

Общи условия

Активация на акаунт