Февруарчетата вече са на 3, не спират техните игри

• 77 506
  • 724
  •   1
Отговори
# 435
Слънце,Пламито изби рибата. hahaha
Апък за Кало думи нямам Hug
Из,именно заради пустите болести и проблеми няма да можем да дойдем.Стела е все болна,разорихме се Cry

# 436
Здравейте! Нямам време да пиша и да влизам, но следя за срещата, вълнувам се и нямам търпение да дойде Денят!!!! На линия сме, не сме се отказали и само Тино да ни е здрав - сме там! Дано всички дечица да са здрави, за да могат да дойдат. Тино го спрях от градината, баба му и дядо му го гледат, може и да затъпява прогресивно, ама поне си е здравичък - пу-пу, а аз спокойно си ходя на работа. Взех окончателно решението да не ходи до есента - последния път отиде за 3 часа и после две седмици цялото семейство бяхме със сополи - ужас!
Аз си пуснах 4 дни отпуска и сега си отиваме на село и на Плевен, да разпуснем малко!
Весели празници и всичко добро.
Ставам да стягам багажа. Целувки от нас!

# 437
  • Бургас
Да се оплача. Нашата котана е много зле, след втората операция вече никак не я бива  Sad , налага се майка ми да я води всеки ден при вереринар на инжекции  Sad . Та майка ми няма да може да дойде с мен на срещата и при това положение мен ме е страх да тръгна да пътувам съвсем сама със Стефко първо с влак до Сливен, после с автобус до Елена. Ако не съм много нахална, мога ли да помоля някой от бургаския отбор да ме вземе в колата си. Ще си поема пътните. Ако не става , здраве да е, няма да се сърдя ни най-малко.  Hug
Краси, не ви ли изписват противоалергични . На нас и педито , и на частно, винаги паралерно със сиропа или капките за нос ни дават и нещо противоалергично. Едно, че елиминираме този фактор и второ, че лигавицата отбъбва от такива средства. Стефко например много често прави задни секрети от висока влажност на въздуха, понякога стигаме и до кашлица. Миналото лято кашли целия август, беше наистина много лепкава влага тогава.
И да не съм толкова черна ще се похваля, че най-после Стефан извади последните зъби. Е, има още един, но края му се видя. Laughing Не знам дали не избързахте много с връчването на "Златното чейне", за "Златна частична протеза" със сигурност щяхме да се вредим. Laughing
Кристи, аз вече почти съм сигурна от къде е забавянето при Стефан с говоренето. Отвратен е. От майка , извор на неспиращи  потоци от слова , просто е отвратен.  Laughing

# 438
Виви добре, че е отвартеу ами ако копираше......
Ние пък сем с дупка на единия кътник. От известно вереме ми се струва, че има нещо. Сега вече се видя по-добре. Ще запазвам час за зъболекар. Струва ми се раничко за кариеси, при полужение, че не яде сладко, но като се има предвид ние с баща и какви зъби имаме доктора ни ще ни черпи вече... Sad

Ей бях на ръба вчера да се откажа от диетата, аз на плодове, а детето си хапва манджичка /толкова му завидях Embarassed/

# 439
  • Бургас
Слънце, да, така е, щеше да е страшно двама с неспиращи усти в едно семейство  Laughing На баща му щеше да му се ходи на работа  повече от 12 часа  дневно Mr. Green
Днес в Бургас беше съдбовната дата за детските градини. Е, приети сме . Какво ще прави това мойто бебе там вече се чудя и се мая.  Thinking newsm78
Роси, ще се похвалите ли и вие?

# 440
  • ВАРНА
Виви, честито!  Hug
Ние сме в очакване до 31-ви. Стискайте ни палци  Praynig

Хубав ден   bouquet
Аз отлитам на работа след малко   bouquet

# 441
Днес в Бургас беше съдбовната дата за детските градини. Е, приети сме . Какво ще прави това мойто бебе там вече се чудя и се мая.  Thinking newsm78
Роси, ще се похвалите ли и вие?

Тъй като съм страшно заинтересована майка, снощи ме подсетиха да проверя.... ПРИЕТИ СМЕ newsm44 все едно в Кеймбридж hahaha Иначе в градините по комплексите места има колкото си искаш! Само в центъра е така!

Чакам с нетърпение да отпрашим за Елена! Днес другия ми кандидатстващ има изпит fingerscrossed След като ме натресоха с колата отзад сутринта #2gunfire и се явихме без бележник на изпита, се моля поне да има повечко късмет със задачките Peace

Неееаамммм нерви!

# 442
Честито на приетите дечица. Бързо адаптиране и малко боледуване им пожелавам. Hug
А Виви, сама ще се убедиш колко бързо "ще порастне" сред връстниците си Стефко!
Дез, Роси fingerscrossed

# 443
  • София
Много се радвам за всички приети дечица! Grinning

# 444
  • sofia
Скъпи мами,

така става че няма да можем да дойдем на срещата - съдбата никога не знаеш какво ти е приготвила...това което най-малко очакваш, че точно на теб ще се случи. Sad

та мисълта ми е че подарявам нашите платени нощувки. Много ще се радвам, ако някой отиде на наше място.

Хубаво изкарване!

# 445
И на нас ни се очертава преждевременно да заминем за Испания  Confused Още незнам точната дата,дано успеем да дойдем.

# 446
Здравейте , момичета !
Честито на всички приети в ДГ ! Hug
Срещата наближава , дано догодина и ние да успеем да дойдем  Simple Smile
Хубава седмица на всички , ще пиша повече утре , че сега отивам на работа .

# 447
Виви, наистина съжалявам, но и ние ще сме повече хора-колежката ми маникюриската ще е с нас до Сливен....
Иначе -на драго сърце....

# 448
  • Бургас
Краси, здраве да има! Много ми се идваше  Sad  Заради ежедневния ангажимент с котката няма да можем да отидем и на откриването на един параклис, който баща ми приживе е искал да участва в построяването му. Може би на есен, като свърши гадното лято. Не може да я оставим, вече се храни само със система. Cry

# 449
  • София
Ави, радвам се за теб, дано работата ти харесва и бързо да свикнеш.
ВивиSad

Общи условия

Активация на акаунт