Февруарчетата вече са на 3, не спират техните игри

• 77 503
  • 724
  •   1
Отговори
# 465
Старахотни са!

# 466
Кат, чудни снимки! А малката Вики е едно истинску бижу! Hug

# 467
Виждам, че сте много нетърпеливи относно снимките!
За това ви ги пускам в СУРОВ вид (и то не всички), тъй като нямам физическа възможност дори и за 1 седмица да преработя 500 кадъра и да ги изпратя.
Когато съм готова със снимките на всяка една от вас, ще ви ги изпратя по скайп  Peace
Имам много хубави кадъра, които си заслужават специално внимание и време.
Ето и линка Снимки - Февруарска среща-Трухчевата къща 3-5 юни 2011
Снимка БГ ги мачка много грозно, но това е Stop

# 468
Роси, страхотни снимки! Чакаме още от теб и от другите!
И Каттт се е справила чудесно!

# 469
  • Варна
Роси супер са снимките. Peace

# 470
Росии,уникални са снимките!  Hug
Кат и твоите са много хубави...
Колкото повече гледам,тоолкова повече ме яд...

# 471
Росиииии newsm51

# 472
Прекрасни снимки на пораснали дечица Hug Не мога да повярвам колко бързо лети времето, сякаш вчера бяха бебоци.
Дени, страхотно изглеждаш. А Анна е невероятно сладка и чаровна с очилцата.

# 473

Прекрасни снимки, усмихнахте ми деня.
Исках да коментирам, но то трябва по всяка да пиша нещо. Много сладки кадри има. Децата много са пораснали...
Тениската е супер, Пламена само се гизди с нея и  не дава да и я махам hahaha
Краси Hug  bouquet

# 474
Здравейте,

Слънчице, поднасяш кафенцето като в "доброто старо време" Simple Smile. Благодаря!

Чудесни снимки на прекрасни и много пораснали дечица...Без съмнение страхотно сте си изкарали Hug Hug Hug.
Чудесна традиция, много се надявам да продължите да я спазвате всяка година, пък дано и ние успеем да се включим  Hug Hug Hug.

Краси,много красива Кики. Много сладко рецитира стихотворения, особено когато са на китайски Grinning. Диа също изпълнява на китайски доста често разни песнички, аз го отдавах на факта че чува различни езици около себе си.
В началото категорично отказваше да й говорим на английски. Вече го преодоля, и сега го учим, нали на площадката никой не я разбира, а и тя никого  Sad.

# 475
Moмичета , страхотни снимки  Hug Hug Hug
А тази ми е фаворит http://planiks.snimka.bg/children/fevruarska-sreshta-elena-3-5-0 … 1.599745.23868763
Дени изглежда страхотно с коремчето  Heart Eyes , а Таня ( Чара ) направо се е стопила  Hug Всички са толкова хубави и пораснали  Hug
Дез, Емчо е говот да става батко , голям мъж е станал  Grinning

Аз на 5.06 когато бяхте на среща освен на работа ходих и на изпит и го взех в 5  bowuu
Иначе сме добре , децата са на градина , аз днес почивам и седнах да ви нагледам че все не остава време . Прибирам се в 8,30 най-рано вечер и покрай децата няма време за нищо . Остана ми още един изпит , в събота , стискайте палци  Peace

Искам и тук да покажа новия ни домашен любимец , който пристигна благодарение на Дени от София преди няколко дни   bouquet  bouquet  bouquet

Aнна наистина е много чаровна и сладка с очилата , веднага се харесаха с нашия батко и се гушкаха  Hug

Момичета , ако се организира една срещичка в морската тези дни ще се радвам да се видим  HugСамо пишете кой за кога ще може , аз почивам днес и в понеделник  Peace

# 476
  • София
Привет от мен Grinning
Сколасах със снимките Grinning
Най- лесно ми е да ги пращам през скайп. Моля, който не ми е в контактите да ме прибави: Татяна Алексиева-Събева.
http://www.flickr.com/photos/tchara/

# 477
  • София
Танче, имаш моите адмирации за това, което излиза изпод ръцете ти. Сигурно не си спала, за да оправиш толкова много снимки. Но си заслужава! Благодаря ти!   bouquet

Роси, благодаря и на теб за снимките. Страхотен спомен ще ни останат!   bouquet

И както "в доброто старо време", нека ви почерпя за вчерашната ни годишнина - 4 години брак с най-добрият мъж на света  Heart Eyes

# 478
За снимките и настроението в тях, каквото и да кажа ще е слабо! Роси, Чара, Кат -  снимките са фантастични Hug Hug Hug.

Катче, честита годишнина - бъдете здрави, все така влюбени и много, много щастливи!

# 479
Кажете къде го намерихте този водопад?

Много ми харесва всичко....

Общи условия

Активация на акаунт