Февруарчетата вече са на 3, не спират техните игри

• 77 296
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
Ехаааа.... Joy Страхотни новини Laughing
Колко много бременни коремчета си имамееее....
Кат и Бени - желая ви само положителни емоции през цялата бременност и прекрасни малки февруарски вързопчета на финала  ylinfant
Само не ни забравяйте и от време на нреме ни дръжте в течение на бремелинските проблеми....сигурна съм, че никоя от нас няма да има нищо против - даже много ще се радваме!

Колкото повече наближава септември, все повече се замислям за реакцията на Габи   newsm78 Засега има огромно желание и само пита кога ще тръгва на градина, но подозирам, че ентусиазма  ще е за кратко Thinking От сега предупреждавам съседите, че може да изнасяме ранни концерти сутрин... Grinning

# 586
  • Бургас
Краси, благодаря за съвета, но в нашия случай таткото е по-мекушав и по-отстъпчив. Той е напълно способен да не праща детето на градина щом не иска, може би така е гледан и глезен. При нас аз играя лошото ченге  Laughing, аз се карам, аз шляпвам. Мен от рев не ме е страх, това си го правим ежедневно, по 5 пъти на ден. Безчувствена съм напълно. А и съм по-убедена от всеки друг, че му е време за градина. Скучно му е в къщи, само поразии от скука се правят, навън магарии. Просто наистина си му е времето. Нито от биещи деца ме е страх, нито от строги госпожи. Много ми стана чудно тези дни от опасенията на една позната майка, която сама ми е казвала, че бие дъщеря си щото не искала да спи, та са опасява да не я биели малката в градината. Не се притеснявам, ще си мине и това по реда, по-скоро зора ми е как ще го влача до там, че е на 4-5 преки  Laughing

# 587
Как сте милички ? Аз съм на Слънчев бряг , нямам нет и не мога да ви следя редовно обаче страшно много ми липсвате Sad Децата също Sad На квартира съм тук сама и не съм ги виждала уече повре от 2 седмици , татко им също е при тях , още не е започнал работа и затова се съгласих тук да остана за по-голяма заплата Sad

4estito na bremennite mam4eta , celuvki i leka i bezproblemna Simple Smile))

# 588
Днес имам рожден ден.Почерпете се за мое здраве  Heart Eyes

# 589
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, АДИ! БЪДИ ЗДРАВА, МНОГО ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА ЖЕНА И МАЙКА!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

# 590
  • Бургас
Ади, почерпвам се обилно за твое здраве. Аз и Стефко ти пожелаваме да си здрава, обичана мъжка мама, късмет и непоклатимо финансово състояние! 

Ави, къде си на квартира? Мисля да отидем все пак до Сл.бряг, че баба му и дядо му не са виждали Стефко от май, и да разнообразим малко, къде работиш, ще минем да те видим.

# 591
Страхотни новини! Браво! Поздравления за всички бременни !
Катче, Бени, все хубави изживявания до февруари и здрави, пухкави вързопчета в желания пол накрая!

Ади , Честито! много здраве, много любов , късмет и достатъчно финикийски знаци!

# 592
Ави, Hug
Ади,очекоха ми очите и лигите по таз обилна почерпка... ShockedМомичета,тамън смъкнах няколко килограма и сега качих 1-2 ,възможно ли е да е от отбиването? Rolling Eyes...Щото ако е така,аз имам още,извора не е пресъхнал напълно,да продължа да доя?! newsm78
Вивче и аз смятам,че вече му е време да ходи на градина.И противно на твоите очаквания мисля,че няма да е толкова трудно,или ако е,то няма да е за дълго.Ти говориш ли му за градината,"подготвяш"ли го?При нас предварителната подготовка и положителна нагласа свършиха чудесна работа.Госпожите казавт,че нашият случай е едно на 1000 Shockedбез рев. Peace

# 593
  • Бургас
Ели, още не сме стигнали такива висоти в общуването. Сега сме на елементарни понятия още- "дай ръчичка", "отиди да пишкаш", "какво е това". На мен притеснителното ми е единствено как ще го довлача до сградата на градината на втория ден, на първия ясно измамата ще е лесна  Mr. Green, че е и много силен, с това ежедневно извлачване от някъде(все се е запекъл като магаре на мост) китките толкова ме болят, че ми е трудно да отварям вратите в къщи. Определено от самия рев не ме е страх, да си изплакне мъката, да ме оцени, че за нищо ме няма.

# 594
  • ВАРНА
Елени, защо отбиваш?
Аз щях да те питам защо се изгуби от Системата?

Ние успяваме да се договорим за градината. Питаме го защо не иска там и отговорът, който получаваме е "защото така", единия път каза, че госпожите не били добри, което съм убедена, че си измисли. Утре ще имат куклен театър в градината и е казал, че отива. Направи ми впечатление, че всички деца в градината си носят играчка. Госпожите казват, да си носят по нещо, а в яслата категорично не разрешаваха да се внасят играчки.

Ние вчера и днес ходихме на плаж. Голяма жаба е Емчето, не можем да го изкараме от водата. Снимки, друг път  Rolling Eyes

Спокойна нощ

# 595
Дез,отбих,защото Вики трябваше да е на диета,получи алергия(недоказана още)Но от кърма и картоф се подрисква.# седмици ми отне да разбера какво е и още толкова за да го преборим.На строга диета е!....Въпреки това не му пречи да си гони 10 кг! Shocked ooooh!
...А в системата не няма защото не съм системна. SadНо от няколко дни се навивам да почна пак,ама пусто му закусване,не мога да свикна да се храня сутрин.....и да не го правя вечер Embarassed

# 596
  • Пловдив
Момичета...

Не съм влизала няколко седмици и то се напълнило с бременлинки Heart Eyes.Лека бременност и здрави и пухкави бебоци ви желая.

Сърцето ми се напълни с радост Simple Smile

Ние бяхме в отпуска и я прекарахме на селото на мъжа ми, което е на брега на Дунава и поне ходихме на плаж.Накрая минахме и за няколко дни през Павликени при моята братовчедка.

Целувки Heart Eyes

# 597
АДИииии...  bouquet  да си обичана все така силно, много щастлива и усмихната,
здраве и много късмет ти желая.... Hug Hug Hug

# 598
Ola и от нас  Laughing ние от началото на Август сме испанки  Mr. Green и време за нет не остава много много.При новината за толкова бременни съфорумки обаче немога да не се включа и да кажа едно огромно ЧЕСТИТО на всички. Бени,Кат,Тринити и Лили лека бременност и здрави бебенца на финала  Hug И аз като Елито като чуя за бебета и ми се приискват още и още и още  Laughing  ама .....нямааааа 

# 599
ЧРД ЕМИ!!!

Общи условия

Активация на акаунт