Февруарчетата вече са на 3, не спират техните игри

• 77 054
  • 724
  •   1
Отговори
# 165
Честита трета годинка мили АННА, ЛИЛИЯ, ЕМАНУЕЛА, ,ИВЕТ, БОРИС И  ЛЕО!
Много здраве ви желая, много късмет, усмивки и весели игри!

# 166
АДИ, ЧЕСТИТА ВИ РОЖБА! ДА Е ЗДРАВ, МНОГО ЩАСТЛИВ, ДА ПАПКА, СПИНКА И ПЪЛНИ ПАМПИТЕ! БЪРЗО, БЕЗПРОБЛЕМНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ТЕБ И МНОГО СКОРО ДА СЕ ГУШКАТЕ И С БАТКОТО!
[/size]

ЧЕСТИТ ДА Е РОЖДЕНИЯ ДЕН НА ПРЕЛЕСТНИТЕ АННА, ИВЕТ, БОБИ, ЛЕО, ЛИЛИЯ И ЕМАНУЕЛА! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, МНОГО ЩАСТЛИВИ, УМНИ И УСМИХНАТИ, МИЛИ ДЕЧИЦА, ГОРДОСТ НА МАМА И ТАТИ!!!

ЗА ПРЕКРАСНИТЕ ВИ МАЙЧЕТА
[/b]

АВИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПЕТЬО - ДА РАСТЕ ЗДРАВ, МНОГО ЩАСТЛИВ, БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!И ДА Е ВСЕ ТАКА ГРИЖОВЕН БАТКО!

# 167
  • София
Наминавам да ви почерпя за днешния ни празник с грандиозното творение на Вал, направено специално в чест на Анна:

А, аз си пожелавам най-вече да ми е живо и здраво детенцето и да е най-добрата кака, че наесен, ще сме вече 4-ма Whistling
П.П. Добре дошъл на Венци  Hug Hug Hug
П.П.П. ЧРД на другите наборчета! Бъде щастливи мили дечица и носете само усмивки на родителите си! Hug

Последна редакция: нд, 20 фев 2011, 14:22 от ephrossina

# 168
УАУУУУУУУУ!
ДЕНИИИИИИИ!!!!! ЕЙ ТОВА Е НОВИНААААА!ПРЕКРАСНА НОВИНА!
АХ,КАК СЕ РАЗВЪЛНУВАХ Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug..НА ЕСЕН КАЗВАШ WinkБРАВО!СУПЕР,СТИСКАМ ПАЛЦИ ВСИЧКО ДА Е НАРЕД!...А ПОЛ ЗНЕМ ЛИ ВЕЧЕ? Heart Eyes Heart Eyes

# 169
  • София
Ели, много е рано:). В петък, тамън се видя сърчице. Очакваме шушон номер 2, живот и здраве началото на Октомври:)

# 170
Ефрооо, супееер! Поздравления! Лека безпроблемна бременост, и на финала още едно такова прекрасно творение, като Анна!

# 171
  • sofia
Еее, половин ден не бях ви проверила и какви хубави новини има...
Ади, честита ви втора радост! Да расте Венци здрав, безгрижен, да стане добър човек, той и Ивчо да са вашата гордост!!!
Ефрооо, супееер! Поздравления! Лека безпроблемна бременост, и на финала още едно такова прекрасно творение, като Анна!
но в мъжки вариант този път! Hug Wink
Ави, честит рожден ден и на Петьо, вчера минах рано-рано с честитките... Нека да е все така добър, засмян, грижовен!
Честито и на днешните ни рожденици:
Анна ,
          Ивет,
                   Боби,
                            Лео,
                                    Лилия и
                                                Емануела!!!

Много игри и щастливи детски дни!

# 172
Усмихна се  мрачната неделя с толкова прекрасни новини. Но да започна поред:

Мила , Ади, честито  второ вълшебство!!! Да е здрав и послушен , да ви радва и да изпълва сърцата ви с гордост!!!

Дени, браво за прекрасната вест! Най - леката и изпълнена само с хубави моменти бременност ти желая. На Есен Анна да  е една прекрасна и горда кака - първа помощница на мама.
Честит 3-ти Рожден ден на
Светльо, Давид, Яна, Пламена,
Магдалена, Боян и Мадлен!
Честит рожден ден и на Пепи!
Hug  bouquet Heart Eyes[/color]
Честито и на дечицата , които  празнуваха вчера!

Heart Eyes  bouquet

# 173
  • Варна
Честит втори син на Ади, да е жив и  здрава и много да радва мама, тати и батко!!!   bouquet
Честит Рожден Ден на Анна, Лилия, Ивет, Емануела, Боби, Лео и Петьо!

Дени лека бременност и най прекрасния бебок на света. Иххаа още едно октомврийче  Laughing

Нашия бебок беше болен, но слава богу се оправя вече. Батко Ники го изписаха от яслата и вече се гледаме всички вкъщи се молим да уцелим томболата за градината  Tired

# 174
  • Sofia
Тъй!
Да започнем от най-малките викам аз.  Laughing
Ади, жив и здрав да ви е Венци, много радост и поводи за гордост да ви носи!!!
Ивчо да е най-грижовния батко на света!!!   bouquet

Ави, да ти е жив и здрав Петьо, все така добричък и послушен!!!   bouquet

Честит празник и на днешните рожденици Анна, Лилия, Ивет, Емануела, Боби и Лео, да са здрави, весели, усмихнати и безгрижни!!!   bouquet

Дени, официално честито, най-леката и безпроблемна бременност ти пожелавам, за Анна от сега е ясно че ще е страхотна кака и ще въведе новото попълнение в приказния свят много бързо.
Та принц или принцеса важното е да е живо и здраво, октомври като се тегли тиража ще стане ясно какъв ви бил късмета!   bouquet

# 175
Честит рожден ден   на всички февруарчета , родени днес! Усмивки и много подаръци !

Дени,  на по-добър подрък от този, прекрасната Анна едва ли би се радвала повече. Стискам палци всичко да върви по мед и масло! Hug

# 176
  • ВАРНА
Уааау, колко много новини!

Ади, Честит втори син! Нека бъде здрав, да папка и да слушка!
Дени, прекрасна новина! Честита ти рожденничка, много да е здрава, все така лъчезарна и пракрасна кака! Hug

Честит трети рожден ден на адашката Емануела, на Борис, на Лео, на Лилия, на Ивет, на Кристиян и Виктория! Много здраве и щастливо детство!

Дени, лека и безпроблемна бременност ти желая, а на финала още едно творение като Анна!

# 177
  • София
Ехаааа, какви прекрасни новини!  Grinning

Ади, честито бебче мила! Да ви е здравичък, да папка и да порасне голям и силен юнак!
Бързо възстановяване на теб!   bouquet

Дени, много се радвам за теб! Пожелавам ти много лека и приятна бременност и Октомври да си гушкате един сладък бузанчо!

Честит Рожден Ден
                на очарователните госпожици Анна на ephrossina, Лилия на des26, Емануела на kikaM, Ивет на  daniela_ch   и кавалерите Борис на anita7 и Леон на trollipen.

Честит Рожден Ден и на батко Пепи! Да е здрав и много щастлив!

# 178
Денииии насълзиха ми се очите, каква хубава новина само!  Hug Винаги съм казвал че хубавите хора трябва да се множат повечко!   bouquet Много, много се зарадвах!  Хайде с Божията помощ всичко да е наред! Прегръщам ви силно!
Видях тортата по рано аз, бях готова да се обзаложа че е за Анна!
Вал, поклон! Тази вечер с една дружка зяпахме в захлас и цъкахме, зяпахме и цъкахме, творенията ти във Фликър. Това са ... шедьоври! Току те прелиствам и чакам с нетърпение следващите ти произведения   bouquet

# 179
Да не ви прочета днес и пак съм изпуснала края....
Дениииии, спотайваш се ти по телефона Mr. Green Започвам с теб, пожелавам ти лека бременост и един прекрсаен есенен бебок Simple Smile Да ви е жива и здрава още веднъж принцеса Ана! А ако си има сестричка след време, смятам че моите младежи са уредени Simple SmileSimple SmileSimple Smile 
Ади, честит да ви е малкият Венци! Да папка, слушка и пълни пампите!Бързо възстановяване ти пожелавам Hug
Честит Рожден ден на синеочко Боби и батко Лео, на ЛилиЕми и Ивет! Щастливо детство и весели игри!
Ави, да ви е жив и здрав големия батко Петьо! Много  Hug

За творенията на Вал .... нямам думи. Тя не е от нашата планета, то е ясно hahaha

Общи условия

Активация на акаунт