Февруарчетата вече са на 3, не спират техните игри

• 77 319
  • 724
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Ехх, момичета  Hug

От сто години не съм писала, но почти всеки ден чета (ако има какво  Mr. Green)

Бубе, много са красиви близначките.

Ели, страхотна торта пак, а пък малките са още по-прекрасни.

Виви Hug.Замислям се в тази връзка-Дидка ми е по-кротичка и спокойна и проседя чак на 10 месеца,а проходи на 1,5 за всеобщ ужас.Ами да ти кажа , аз си бях спокойна.Знаех,че като е готова, сама ще го направи и да се тормозя, как ще и помогна.Просто я приемам, че си е такава.След това си навакса за отрицателно време Laughing

Ние си ходим на работа.Дидка и тя вече е голяма, през деня си ходи без памперс, иска да се храни сама,повтаря думички и е много любвеобвилна.Като се прибера от работа, протяга ръчички и се гушка цяла вечер в мен Heart Eyes

Криси е с нашите на море.Оплакват ми се, че много се бие с другите деца Sad.Той  си върви по-агресивен и това вече ми е голяма мъка.Гледам много да не ходим, където има много деца, защото само напада.Не знам вече какво да правя Confused Embarassed
Чудя се какво ли ще последва в градината....

# 556
Благодаря мацки за поздравите за пораснал кърмачко мамин. Hug
Виви,кой те накара да го заведеш на "специалист"?Ние и така го искаме.Сега сериозно,какво толкова ви казаха? Confused
Мири,мисля,че на градината ще го кротнат PeaceКато гледам агресивните деца в нашата градина-доста са се променили от към по-добро.Имай вяра.Въпросът е тази дисциплина да се продължи и у дома след градината,а това при повечето семейства е по-трудно. Tired
Стела е много изрядна в градината.Госпожите все я хвалят.А вкъщи ме прави на две и половина Crazy....С чуждите деца се оправям,а с мойто не ooooh!

# 557

Стела е много изрядна в градината.Госпожите все я хвалят.А вкъщи ме прави на две и половина Crazy....С чуждите деца се оправям,а с мойто не ooooh!

Киара е по същия начин. В градината гласът й не се чувал, а в къщи имаше едни периоди всяка вечер 15-20мин рев без повод...за спорта...Изнервена ми се вижда, но го отдавам на това, че там цял ден прави това което й се каже, затова в повечето случаи я оставям в къщи поне да прави това, което й харесва:)
Болна ми е пак, съсипахме се това лято с нея...Сега пък повръщане-не спахме снощи. Да чукна на дърво, днес е по-добре.Захранвам я пестеливо, но лежа цял ден. Надявам се бързо да се оправи, а междувременно идея си нямам откъде дойде това-вирус ли, що ли Rolling Eyes

# 558

Киара е по същия начин. В градината гласът й не се чувал, а в къщи имаше едни периоди всяка вечер 15-20мин рев без повод...за спорта...Изнервена ми се вижда, но го отдавам на това, че там цял ден прави това което й се каже, затова в повечето случаи я оставям в къщи поне да прави това, което й харесва:)
Болна ми е пак, съсипахме се това лято с нея...Сега пък повръщане-не спахме снощи. Да чукна на дърво, днес е по-добре.Захранвам я пестеливо, но лежа цял ден. Надявам се бързо да се оправи, а междувременно идея си нямам откъде дойде това-вирус ли, що ли Rolling Eyes
Вирус е!Неговата мама Close

# 559
  • Бургас
Ели, педиатър ни насочи към тази единствена в града детски психиатър. Целата беше да чуем просто едно мнение за неговоренето, със Стефко нямам други проблеми. Трябваше да ни пренасочи към логопед или към психолог по нейна преценка, а единственото, което направи беше да ме разтревожи и да ни извика пак при нея, 10 дена след като тръгнел на градина ,което не мисля да правя. Изобщо не ми хареса. Нито мисля да обикалям и да пробвам други специалисти. Както вече казах, който не ни разбира, проблема си е негов. Той естествено за мен си е съвършен  Heart Eyes
Миркам, не съм сигурна във нищо друго освен, че няма нищо случайно и Господ си знае работата.
За градината очаквам големия рев, откакто започнах да го оставям за 1-2 часа при майка ми , извън къщи е доста по-прикрепен към мен, на детски клуб отива с голямо недоверие, проверява ме честичко дали съм там, повече стои с мен в не-детската зона. Но откъсването от майката е нещо нормално за мен, не ме плаши,особено на тази възраст.
Краси, хайде стига вече болести при вас!

# 560
 Twisted Evil #2gunfire #2gunfire Смотан Лукойл
Тъкмо надигнахме глава /аз и мъжо/и сега пак в батака............

# 561
Ели,не сте сами!Аз пък стрелям по цялата ни държава! #2gunfire и най вече за упрвниците. #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Това лято за 3-ти път се случва да рева от немотията. CryКосата ми скоростелно започна да белее Confused Cry...То да живееш в България било егати лукса. ooooh!Ще се изнасяме усещам.... Confused

# 562
To и ние с мъжо все по-често се замсляме да бягаме навън, макар , че и там хич не е лесно...Момичетата в странство могат да го потвърдят...Но поне има закони и ред...

# 563
Moже би си права...
Тук за да живееш горе-долу добре,трябва да имаш голям бизнес,а норомално работещите хора като нас,които чакат на едната заплата се борят за оцеляването си всеки следващ ден.Ако съм съм сама-майната ми,ама като става въпрос за децата ми CloseПобърква ме мисълта,че ги обричам на такъв живот. Cry
.....Никога не съм излиза от България.Дидо също.Имаме познати в чужбина,но не обичам да разчитам на хората за каквото и да било(много разочарования просто)Та въпросния вариант който обмислям  е далечен и трудоемък. Tired
П.П Извинявам се за спама  Confused

# 564
Хелоу и от мен след дълго отсъстиве  welcome
Аз изчезнах напоследък ама много работа и не остава време да пиша . От 2 седмици работя на Слънчев бряг , по 13 часа , 6 дни седмично . Увеличиха ми заплатата и затова ще изкарам там сезона . Свикнах вече с работата , а пък и ми е хубаво да нося заплата вкъщи след 6 години в майчинство  Laughing
Децата са при бабите , двете се редуват да ги гледат . Снимки във ФБ качвам , оттам се информирам за рожденни дни и т.н.
Наесен бургаският отбор може да заформим една срещичка , че вече се забравихме  Hug
Много ми липсвате всички , ще наминавам като почивам да ви наглеждам  Heart Eyes Hug

# 565
Я вижте кой още ще става пак мама. http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=85343 (*Lili*)Тя отдавна вече не пише май тук, ама да й пожелаем лека и безпроблемна.
Aви, радвам се че вече имаш работа. Звучиш много положително заредена.  Hug

# 566
  • Варна
Опс,вижте кой още ще става пак мама. http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=34712 Mr. Green

# 567
  • София
Ето още една бъдеща мама: Wink  http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=72275

Да почерпя за РД  Grinning

# 568
  • Варна
Катче за тебе разбрахме.Призна си без бой. Mr. Green
Честит рожден ден и тук!  bouquet

# 569
Катче,страхотна новина!!!!Много се радвам!Ееее страхотно!Супер!
Иеее! Laughing Grinning Hug Hug Hug
Нещо май-много се развълнувах! Embarassed
Честито и на другите коремки.лека бременност на всички!!!
Кат-февруарче-йеее! Party
...на срещата бременна ли беше? Thinking Laughing

Общи условия

Активация на акаунт