Февруарчетата вече са на 3, не спират техните игри

• 77 328
  • 724
  •   1
Отговори
# 540
Поливах китките без маркуч. hahaha

Eлениткеееее.......голям си образ ,  Laughing тамън няма да хабите вода и ще си правиш задължителна гимнастика.... Mr. Green

някоя снимка и ти да се разпишеш... Whistling

# 541
Бубче,от профила на твоята Елина във фейсбук можеш да гледаш мнооого снимки.Simple Smile

# 542
Не ми дават да влизам сега ,  Mr. Green ваканция сме.... Laughing

Разкош....

Мерси ... Hug

# 543
Мдам, продължавам да си твърдя,че Топчо е Стела в мъжки вариант!  Heart Eyes

# 544
  • Бургас
Бубе, тоя филм с дивото плажуване го знам много добре, хавлия не съм помирисала  Laughing Все се надявах тази година да е по-културно, ама не.  Страх не знае тоя плувец Стефко, дълбокото го влече, опитва се доста умело да плува, нищо чудно да се научи да плува преди да проговори  Laughing
Елени, мерси за поканата, но лятото нашия тати е много ангаже, само понякога в неделя открадваме 2 часа и не стигаме по-далеч от Дюни. Живот и здраве, ще дойдем на есен да ловим зарган на Перла.

# 545
Виви, ще им организираме тогава едно състезание на тримата, за най- добър плувец... Laughing
а пък те да си говорят на техния език... Mr. Green

за награда - на нас по една бира , а на тях ....сладък сън под чадърчето... Laughing

# 546
Здравейте!
Никакво време за писане, само за една таралежовска торта по случай утрешния ми 30 РД!

Не пиша, но и не ви забравям! Липсвате ми! Целувки на порасналите дечица! И ЗДРАВЕ и КЪСМЕТ, най - вече.........

П.П Чудни снимки, на торти, близначета, братчета и сестрички......  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 547
Ееее,Готи да си жива и здрава!
Страхотна торта !
И утре да влезеш и да споделиш как се чувстваш на 30,че и мене ме чака тази цифра живот и здрае Grinning

# 548
Ама и аз голям съм заплес! ooooh!
Забравих да ви почерпя[.Вико наскоро навърши 6м.

# 549
По -добре късно,отколкото никога.... Laughing

Готи,честит рожден ден, бъдивинаги така силна, усмихната и безкрайно щастлива.... Hug Hug Hug

Елениткееееееее...голям мъж е вече Вико, да ти е здрав и послушен.... Hug Hug Hug

Жестока торта си спретнала гледам,ммммм......и слънчицето е сладурче.... Mr. Green

# 550
Мила Готи, честит юбилей! Добре дошла в категорията "30 и" И за да не помрачавам днешното ти настроение, ще ти пожелая да си здрава, щастлива и много обичана от твоите мъже! Весел празник!

# 551
  • Бургас

Готи, много здраве, късмет и обични мъже край теб!
Ние вчера ходихме на детски психиатър за консултация за неговоренето на Стефко. Горчиво съжалявам, че отидох изобщо, трябваше ми цял дан да си въстановя спокойствието  Laughing Повече не искам да чуя за "специалисти", ни добри, ни лоши. Който не ни разбира, проблема си е негов  Laughing Laughing Laughing

# 552
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ГОТИ!!! Нека здравето, щастието и любимите ти хора са винаги с теб!!!

Виви, съжалявам за приживяното Sad. Hug Hug Hug

# 553
Готи, Честито! Много здраве и усмивки!

Чудесни снимки видях. Много са ни хубави дечицата и техните братчета и сестрички.

Ние сме добре , почиваме, аз съм отпуска. Ицката ми я разнообрази с една много тежко изкарана скарлатина. Слава Богу  мина , но споменът за преживяното още ми нагарча.През почивните дни ще бъдем на Вършец , от следващата седмица Ицаки ще се върне в яслата.

# 554
  • sofia
Готиии, честит празник, мила! Бъде все така обичана, усмихната, щастлива!!!

ЕЛи, и на вас честита ви половин годинка, ами той отгледан младеж вече! Wink

Общи условия

Активация на акаунт