Февруарчетата вече са на 3, не спират техните игри

• 77 336
  • 724
  •   1
Отговори
# 525
Бубее,  bowuu Красота.... Heart Eyes Страхотни са и двете и наистина много са пораснали..

# 526
Mерси Ади и вие не изоставате гледам , пухчо,
 да ги цункаш и двамата от нас....... Mr. Green  пу пу .. Heart Eyes

Вяра - 108см
Вели - 104см...

Rolling Eyes

# 527
Бубе, и що само за тях 2те е снимката Crossing Arms Rolling Eyes Позволих си и погледнах Grinning
Разкошни са, с тези златни къдри...Наистина са порастнали много Peace

# 528
Бубеее, прелестни са, много пораснали ... аха да не ги познаем Wink Hug Hug Hug.
Виж появи се и темичката се раздвижи, ако ни пуснеш още две-три снимки и може и да я изпишем по-скоро.

Краси, как си? Hug

# 529
Изидкааааааа , ако знаеш от кога съм обещала на Вал една снимка поне да сложа  ,

еми..нямам много време , сега са и във ваканция.... Laughing около мен са нонстоп + каката... Mr. Green

# 530
Бубеее, прелестни са, много пораснали ... аха да не ги познаем Wink Hug Hug Hug.
Виж появи се и темичката се раздвижи, ако ни пуснеш още две-три снимки и може и да я изпишем по-скоро.

Краси, как си? Hug

Дарийка , ами ти ..къде е твоята принцеса... Rolling Eyes Heart Eyes

Ще я изпишем ние ,да , до Коледа... Laughing

# 531
Бубе, Иво е точно 1м
Ето го и Бузанчо (който всъщност вече не е такъв бузанчо)

и ето го малкия шушон

# 532
леле АДИ.............да ги намляскашшшшшшшшшшш... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

мерси... Hug

# 533
  • Бургас
Eeee, не е честно, аз не мога да видя снимката на Бубето Sad
Ади, Бузанчо-младши много прилича на баща си.

# 534
http://media.snimka.bg/8976/02420?r=0

Виви , така може ли да я видиш... Rolling Eyes

и аз се опитах вчера да я оправя , но....не знам какво е станало..и в снимка .бг ми я няма...

рядко качвам и без това снимки... Tired

Последна редакция: чт, 21 юли 2011, 17:25 от bubeto 29

# 535
  • Бургас
 Peace Виждам я! Благодаря! Прелестни са . А и много добре си се справила със снимането, да вземеш да позачестиш  Grinning
Изчезваме за плажа, че много още морска вода има за изгълтване  Laughing Няма ли някой да ни прави компания, малко ни е скучничко сами.

# 536
  • Варна
Много хубави тези близначки. Peace
Виви аз бих дошла с вас на плаж,че и ние ходим самички и вече взе да ни доскучава. Laughing

# 537
Искаме и ниееее... Laughing   на плажа се скача по вълните , поливат се като невиждали вода ,

няма плаж за мен ... Mr. Green

мерси за комплиментитееееееее Hug Hug Hug

# 538
И ние, и ние   Hands Clap Тука е такава жега,че не се диша... sweating

Виви,ти си една от малкото(в това число и аз),които казват,че шушон е копие на татко си. По-голямата част го оприличават на мен.

# 539
Бубе,раскошотийки! Heart Eyes Heart Eyes
Вели,малко ми прилича на Стела. Grinning
Ади,порастна шушончо. Heart Eyes
Жегата е голяма наистина.С Топчо сме цял ден скрити под климатика.А следобед като взимаме Тайфун- Стела от градина ходим малко на моренцето....че то до 19.30 не се диша.
Днес преди обед се взех да оправя малко двора и градината и като се навеждах реки течаха от главата ми. CrazyПоливах китките без маркуч. hahaha
Виви,що не слезете малко на юг за палж? Wink

Общи условия

Активация на акаунт