Февруарчетата вече са на 3, не спират техните игри

• 77 337
  • 724
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте дружки Simple Smile
Благодаря ви за милите пожелния за рождения ми ден! Аз си бях решила да не празнувам, но май се оказаха сметки без кръчмар, след като почти седмица преди и още толкова след него преживявам емоции. И всичко заради милите ми колеги и приятели, които имам. Много е дълго за разказване, но само ще споделя че ме вкараха във филм, подобен на този който преживя Майкъл Дъглас във филма "Играта"  Mr. Green А тортата.... и тя беше част от плануваната изненада (Вал, позволявам си да пусна твой линк  bowuu )

0141 by Leapula, on Flickr

При нас нищо ново - мобилизирахме се с къщата след като Боби го приеха в ПМГ и ще трябва да си има собствена стая - мисия невъзможна е да учи и Алекс да се навърта около него. Работя до 16ч и после бягаме към Ветрен, боядисваме и се опитваме малко по малко да подреждаме нещата. Трудно е, защото финансите са ограничени, но се надявам да сме живи и здрави за да се справим и с това, поне за да влезем наесен! Вече знам, че гладна няма да остана - майстор съм на валяка, щом и моя претенциозен мъж ме призна Simple Smile

Мила Краси, честит рожден ден! ПОжелавам ти цялото щастие на света с твоите любими хора, бъди здрава , обичана и ценена! Видни коафьорски постижения занапред!

# 511
  • Бургас
Роси, честито на Боби! Бачкай здраво на къщата щото идваме октомври на барбекю със салата с пеКани на огън чушки. В замяна се предлагам  за помагане, мога да шпакловам, нали съм бивша грънчарка  Laughing Мери, това ми напомня, кога ще реализираме същото това замислено отдавна меню? Май само се чудя къде да ходя да ям  Joy

# 512
Здравейте , дружки! Наскоро се похвалих, но сега е ред да се оплача-то много хубаво не е  на добре. Уикенда,- подарък се прецака заради влошаване на моето състояние...Уж нищо работа-аз все сама си се лекувам, но току-що ме приеха в болница с диагноза-двустранна пневмония. Tired
Слава Богу, Киара е добре, въпреки че снощи цяла вечер се гушкахме...

Последна редакция: ср, 06 юли 2011, 18:04 от yzida

# 513
Оооо Изида, съжалявам мила... Sad Желая ти бързо възстановяване  Peace

Не пиша много често, защото при нас всичко е постарому....нямам търпение вече да започне Габи да ходи на градина наесен.... омръзна ми  по цял ден по градинките - чувствам се тотално затъпяла Crazy

Разгледах снимките от срещата - прелестни са всичките ни дечица Heart Eyes Heart Eyes и много пораснали Hug Зарадвах се на сладкото бременно коремче на Ефросинка preggo - страхотно изглеждаш мила Heart Eyes

Партито на Роси също е било на ниво - както изглежда smile3521 Браво на Боби - дано върви всичко гладко в новото училище!

Бубето не се е разписвала от има - няма сто години Crossing Arms

# 514
  • София
Ох, не съм влизала отдавна тук и сега виждам, че Краси е била зле! Надявам се вече да си се оправила или да си на оправяне, мила! Пиши как си, че сега ще те мисля Hug

Благодаря за комплиментите за коремчето, но аз си знам истината каква е, иначе сте много мили Hug

# 515

Mила Роси , честит рожден ден ... Hug нека  здравето и щастието бъдат с теб  ,много любов и късмет има в животът ти...бъди щастлива и все така лъчезарна... Heart Eyes

Кас и на теб всичко най - най ..... Mr. Green

Бубето не се е разписвала от има - няма сто години

Миркаааааааааааа...на предната страница  съм писала.. Laughing Mr. Green

Чета ви , но нямам време много да пиша , честито на КАт за годишнината,
Ефро и за теб мися и стискам палци всичко да е ок до края на бременността  и ...началото на щастливото ви гушкане.. Hug Hug Hug

Изи...дано си по- добре вече... Hug

# 516
Ей,Крас!Как така ще се самолекуваш бе душко???Ай дано вече да си оздравяла,че много страшно ми звучи тази диагноза. Hug PraynigНали и аз съм по пневмониите та знам какво ти е.Сега много трябва да се пазиш.Много. Hug
Еф,добре си ти ,а септември може да говорим пак Wink
Сега се сещам нещо.Наскоро разглеждах снимките ни от Коледа и НГ,И на една снимка сме аз Стела и огромен снежен човек с огромен търбух-е моя до неговия-нямаше разлика. hahaha

# 517
Хихи, Ели, помня я тази снимка! Култова е!
До преди малко гледах на Ефро 'младежките" снимки-същата, като сега...На някои прилича на актриса, което ме подсеща за едни качества на Ана Laughing...
Добре съм, мили хора. Още съм в болницата-до сряда....На системи на 12ч. Общия ми тонус е ОК, само кашлицата остана, за да ми напомня...
Ако има нещо хубаво в цялата тази ситуация, е че вече крача в редиците на непушачите...Крайно време беше.Даже си мисля, че Господ заради тях ме наказа Laughing
Условията са добри, персонала-също, Нет си имам-само едно нещо ми липсва болезнено-Киара Cry

# 518
  • София
КрасиHug Hug Hug Бързо да се оправиш ти желая и по-скоро да си гушнеш Кики.
И с огромно закъснение, но от все сърце ти поднасям този букет за рождения ти ден! Така и не успях да те поздравя на деня, сигурна съм, че мнозина като мен са го направили мислено. Просто ежедневието така ни е грабнало, че едва имаме време да надникнем в темичката, камо ли да пишем. А винаги има какво, време няма.
А Дени да не се мисли за грозна, защото и аз заставам зад думите на другите - много добре си изглеждаш ако искаш да знаеш пък  Grinning Даже може да ни покажеш нови снимки с коремчето. Анна радва ли се , че ще става кака?

# 519
КрасиHug Оправяй се и скоро да гушкаш Кики  Hug
Дени, и аз като Кат се нареждам за по-актуални снимки на тубаче.  Blush
Еленитке, снимката наистина беше уникална и много готина.
Бубе, то с тва темпо на изписване на темичката, "предната страница" е относително понятие..  Mr. Green

# 520
Aди , вярно...все едно е било наистина преди сто години... Laughing

дайте снимчицииииии.....и аз искам да гледам Денииииииии Mr. Green

# 521
Ти не се ослушвай много, щото отдавна не си ни показвала 2бр красоти...  Heart Eyes

# 522
Ади ,ако пусна снимки ще ме питате дали са наистина Вели и Вяра... Mr. Green

трябва да има преди и сега ... Laughing

ще се пробвам след малко... ooooh!

Последна редакция: пн, 11 юли 2011, 14:54 от bubeto 29

# 523
Ми сигурно, като ги криеш...  Mr. Green Айде, опитай се...ама по-сериозно...  Wink

# 524

Adi  специално за  теб ... Laughing  и Вал .. Embarassed

ЧАРИииии ...не гладай колко е светла снимката, още се уча... #Crazy Laughing

Последна редакция: пн, 11 юли 2011, 18:32 от bubeto 29

Общи условия

Активация на акаунт