Добър сервиз за съдомиялни в София?

• 6 036
  • 5
  •   1
Отговори
Моля Ви препоръчайте ми добър сервиз или техник  в София за съдомиялни машини. Не ми се рискува в някой случаен!

# 1
Трябва предварително да направите добро проучване, защото ние останахме много разочаровани от сервиз Джотекс. Избрахме ги по интернет страницата им, която иначе обещаваше доста стабилно обслужване. Случаят е следния: Миялната започна да пищи по време на работа и не затопляше водата. Последва обаждане на въпросния сервиз Джотекс, които дойдоха и казаха, че проблема е в програматора. Взеха програматора и след няколко дни го монтираха като заявиха, че проблема е отстранен. Да ама не.  последваха нови "тестове" на миялната след което пак взеха програматора, като казаха, че ще трябва по - дълго да го ремонтират. След още няколко дни се обаха, като казаха, че програматора е готов, но шанса бил 50 на 50. Дойдоха отново да го монтират, но миялната пак не проработи. Тогава ме уведомиха, че трябва да закупим нов програматор за 255 лева който могат да доставят на следващия ден. До тук около 2 седмици без миялна. Монтираха новия програматор и слава богу миялната вече проработи, за заплатената сума обаче не издадоха касова бележка, а само хвърчаща квитанция написана на ръка. Но проблемите не свършиха до тук. След така извършения ремонт вратичката на миялната започна да заяжда и да не се отваря свободно до долу липсваше и един болт за закрепването и към декоративната част от MDF. Освен това не бяха монтирани чекмеджетата, чието изваждане се наложи за ремонта на миялната, за което трябваше да извикаме фирмата, която изработи кухнята, защото те са с някакъв спечефичен механизъм, който "техниците" от Джотекс разглобиха и после не можаха да сглобят. Последва ново обаждане на Джотекс и ново идване срещу съответно ново заплащане, разбира се отново без касови бележки и обясненията им, че се разваляла защото била Candy. Този път след "смазване" на вратичката спря да заяжда но започна да пада направо до долу, без да се задържа от пружината, при положение, че до тяхната намеса вратичката се спускаше перфекно и плавно до долу! Тогава вече се наложи мъжът ми да им се обади, защото реши, че виждат, че съм жена и явно нещо ме "пускат по пързалката". Само да уточня, че понеже мъжът ми е ангажиран в работата при всички ремонти присъствах само аз. Последва обаждане от него и след обяснениято на цялата сага те му заявиха, че сме ги обвинявали в криминално деяние, че са ни развалили миялната и разговора приключи така.
Сега и ние сме пред търене на нови техници, дано този път случим на читави. Със сигурност няма да са отново Джотекс, дори обмисляме да подадем жалби срещу тях, най - вече заради некоректното им отношение и цялото ни загубено време.

# 2
Проверете условията първо и после се доверявайте.

# 3
  • Някъде на път....
Аз мога да ти препоръчам техник на съдомиялни - много съм доволна. На моята веднъж годишно се налага все нещо да се пипне и той ми го оправя...
Идва на място и отстранява проблема - ако е възможно де - ако някоя част е за смяна - това е друго нещо...
Ако те интересува- мога да ти пратя координати на лични.  Peace

# 4
И аз се интересувам. Ние ползвахме един и бяхме доволни до сега, но ето, че има проблем, а според него всичко е  наред. Няколко часа след като измие под миялната се образува малка локвичка,  а аквастопа не се включва. От къде е теча не можа да останови,  а странно, че това явление не е и всеки път.

# 5
имате ли препоръки....
Име и телефон моля

Общи условия

Активация на акаунт