Fragrancex.com - аромати и доставки- 11 тема

• 52 805
  • 754
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте. На път съм да пусна първата си поръчка от сайта и исках да ви попитам през Пей Пал ли плащате и сега имат ли проблеми с доставките за който чета в по стари теми?
Относно тракинг номера четох също, че когато поръчката ви е над  100 $ ви я шипват с Ups и ви дават тракинг номер...и пратката пристига в бг за няма и седмица ... така ли е?

Благодаря   bouquet

# 721
  • Балчик
Проблеми? Няма никакви проблеми- поръчваш, идват бързо с DHL- плащаш си ДДС-то и митото евентуално и си готов. Забрави за UPS, няма смисъл да четеш стриоте теми, чети последните страници на тази.

# 722
Проблеми? Няма никакви проблеми- поръчваш, идват бързо с DHL- плащаш си ДДС-то и митото евентуално и си готов. Забрави за UPS.

Супер. Много благодаря   bouquet 

# 723
  • Козлодуй
Ако надвишава 30 лв. - няма прескачане на митница, ако ще и през Марс да ги прекарат. А работят само с DHL, искаш, не искаш. При мен така се получи, след 5 месеца получих известие, от превозвача, че дължа мито, на еди си каква стойност и т.н. Така, че няма отърване, всеки да си решава, колко му е изгодно. Peace
Бел,как 5 месеца бре,не беше ли по-малко Thinking
Не ме плаши така Hug Аз бях поспряла поръчките от този сайт,но тази есен пак започнах,за приятели основно.Имам една от септември и две от октомври,всичките пратени с DHL през английски доставчик,по 2 парфюма,всяка поръчка за по 80-90$.Да чукам на дърво,до този момент не съм получавала никакви писма за дължими такси.Надявам се и занапред да е така fingerscrossed
В момента чакам един Alien за щерката,като знам колко е ментосван,не посмях да го взема от никъде другаде.

Колкото до стойността-като видят нашите тъпи митничари USA,няма никакво значение дори да пише gift на пакета.Настървяват се като гладни хиени Twisted Evil Имала съм за жалост такъв случай и се разкарвах на 90км до най-близкия град с митница,и въпреки обясненията ми,че парфюма е подарък от приятелка,си платих някакви измислени такси...Затова повече не рискувам да поръчвам директно до тук.

# 724
  • Sofia
   Ох, и аз ще пробвам до английски адрес тогава. Определено ме обнадежди с поста си.  Hug

# 725
  • Балчик
И аз от снощи аха да натисна бутона за плащане и се отказвам на два пъти. Но може би ще поръчам до посредник. Дори и да иам за плащане ще е по-лесно от колкото тук да се разкарвам до друг град.

# 726
  • Чукарландия
Ако надвишава 30 лв. - няма прескачане на митница, ако ще и през Марс да ги прекарат. А работят само с DHL, искаш, не искаш. При мен така се получи, след 5 месеца получих известие, от превозвача, че дължа мито, на еди си каква стойност и т.н. Така, че няма отърване, всеки да си решава, колко му е изгодно. Peace
Бел,как 5 месеца бре,не беше ли по-малко Thinking
Не ме плаши така Hug Аз бях поспряла поръчките от този сайт,но тази есен пак започнах,за приятели основно.Имам една от септември и две от октомври,всичките пратени с DHL през английски доставчик,по 2 парфюма,всяка поръчка за по 80-90$.Да чукам на дърво,до този момент не съм получавала никакви писма за дължими такси.Надявам се и занапред да е така fingerscrossed
В момента чакам един Alien за щерката,като знам колко е ментосван,не посмях да го взема от никъде другаде.

Колкото до стойността-като видят нашите тъпи митничари USA,няма никакво значение дори да пише gift на пакета.Настървяват се като гладни хиени Twisted Evil Имала съм за жалост такъв случай и се разкарвах на 90км до най-близкия град с митница,и въпреки обясненията ми,че парфюма е подарък от приятелка,си платих някакви измислени такси...Затова повече не рискувам да поръчвам директно до тук.

И Сънче, искаш да ми кажеш, че не си получила мейл от Гъбите, че дължиш мито и ДДС? Или ти си ги плащаш сама?Ако все още не си - очаквай включване. При мен известието наистина беше след 5 месеца.

# 727
  • Козлодуй
Не,Бел.Ни мейл,нито пък на хартиен носител  Grinning Ако беше се наложило да плащам нещо допълнително,просто фрагранса щяха да ме изгубят като клиент.
Затова се чудя за колко време след поръчката говорим,имам спомен,че ставаше дума за месец-месец и половина newsm78  Щото ако е толкова,значи поне за тези от септември и октомври съм минала метър.Обаче ако е 5 месеца,все още има вероятност Гъбите да ме сюрпризират неприятно...

# 728
  • Балчик
И на мен не са ми искали нищо, имам две поръчки чрез тях, за по 80 долара, минаха 5 месеца. Страх ме е да правя по-големи поръчки.

# 729
  • Чукарландия
Не,Бел.Ни мейл,нито пък на хартиен носител  Grinning Ако беше се наложило да плащам нещо допълнително,просто фрагранса щяха да ме изгубят като клиент.
Затова се чудя за колко време след поръчката говорим,имам спомен,че ставаше дума за месец-месец и половина newsm78  Щото ако е толкова,значи поне за тези от септември и октомври съм минала метър.Обаче ако е 5 месеца,все още има вероятност Гъбите да ме сюрпризират неприятно...

Прегледах си историята на поръчката и писмата от Гъбите. Поръчката ми е от 14.01.2013 г. Писмото от Гъбите, за дължими мита и такси ми е изпратено на 27.02.2013 г. Поръчката ми беше на стойност 189,89 лв. (приблизително 85 паунда), дължимите такси и мита в писмото на DHL са 37,67 паунда. Та, като заплатих и тях, парфюмите ми излезнаха не златни, ами платинени. Crazy

# 730
  • Балчик
Е, не са 5 месеца значи. Simple Smile А и стойността ти е била голяма. Около 100-ти на лева се минава метър все още май.

# 731
  • Чукарландия
Дай Боже, да не се получават такива писма за мита и такси. Но 85-90 долара, малка поръчка ли е според теб?!? До колко долара можеш да минеш гратис? Hug
Освен да дам пари на някой да поръча вместо мен. Може би в мен има нещо къръшко... Joy

# 732
  • Балчик
Не е малка, но явно като тук- и тук не всички стоки над 30 лева се облагат с данък. Peace

# 733
  • Чукарландия
Лотария:  я си минал, я - не! Mr. Green

# 734
Здравейте момичета:)
Да се ожалвам малко, миналата година пробвах за сефте поръчка използвайки услугите на gabco и първата мина супер без всякакви такси (не помня точно каква беше) и аз се полакомих и пуснах втора настана едно мазало в крайна сметка не получих нищо, DHL се забавиха много с изпращането на фактурите, не можах да платя в срок, защото нямах фактури писах им те ми отговориха да си чакам фактурите и накрая ми върнаха поръчката обратно, като fragrancex ми върнаха парите, но си задържаха тези за доставката (е прежалих ги). Цялото действие се развива април 2013. Днес, изненадааааа получих мейл, че дължа 20 паунда за тази поръчка дето така и не получих. Прежалих и тях и пробвах да платя през https://epayments.dhl.co.uk/ обаче не става, формата която излиза не е съобразена нещо с българския тип адреси, въпреки че избирам България иска ми задължително да попълня country, обаче в падащото меню няма София, има Пловдив, Хасково, Михайловград, ама не и София. 3-4 пъти пробвах все грешка дава. Утре мисля да им пиша, може пък да имат някакъв проблем с пеймънт тула.

BBeLLa ти как плати на DHL таксите?

Общи условия

Активация на акаунт