Fragrancex.com - аромати и доставки- 11 тема

• 53 207
  • 754
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Момичета, има нова оферта за кода free за съжаление не попадаме в страните за които важи. Пише, че е за 'повечето' страни ама...
Но пробвах с английски адрес и там ми дава безплатна доставка. За мен бива ... , така и така постоянно получавам от там неща.
Но пък за съжаление парфюмчето което исках е изчезнало. В милилитрите които исках де.
Успешни покупки!  bouquet

# 286
  • София
Супер новина!  bouquet
 А дали, няма да направят проблем заради разликата в адреса за доставка и този в Пей Пал? В и-бей не е проблем, дано и тук да е така!  Grinning

Като се замисля, по добре с превозвач, знаеш кога пристига, от къде да си го вземеш..не се терзаеш дали няма да "изчезне по трасето". Grinning

# 287
  • Варна
Не знам, не съм пробвала за друга държава да правя поръчка. Но съм поръчвала на 3 различни български адреса и нямаше проблем.

# 288
  • София
Благодаря!  Hug

Малко офф: Честито возило, леко и безаварийно! Party

# 289
Някой пробвал ли е досега на английски адрес, за да е сигурно, че и натам ги пращат с етикет от Белгия!? Ще чакам да споделите отзиви от този номер!  Mr. Green

# 290
  • Варна
Мисля, че не може на адрес в друга страна с Пейпал. В ибей става, но не и в интернет магазините. Но вероятно няма да е проблем да си платите директно с картите и да пратите до УК.
Има ли нещо изгодно тук? Прави ми впечатление, че доста от нещата са вдигнати, и то бая...

# 291
Може на адрес в друга държава с ПейПал. От сайта изпращат на адреса за доставка, който си въвел при тях, а не на адреса от Пейпал.
Аз съм пращала до Австралия.

# 292
  • някъде под слънцето...
Имам едно въпрос4е
Днес ми Шипнаха една пори4а, прие ми я без разходи по изпраЩане, но са ми писали, 4е Ще ми я доставят на адреса, а не по поЩата newsm78
Какжо зна4и това?
ЗаЩото днес полу4их в поЩата една , която е направила околосветско , Шипната  края на октомври  2010:mrgreen:
Благодаря предварително  bouquet  bouquet  bouquet

# 293
  • Варна
Имам едно въпрос4е
Днес ми Шипнаха една пори4а, прие ми я без разходи по изпраЩане, но са ми писали, 4е Ще ми я доставят на адреса, а не по поЩата newsm78
Какжо зна4и това?
ЗаЩото днес полу4их в поЩата една , която е направила околосветско , Шипната  края на октомври  2010:mrgreen:
Благодаря предварително  bouquet  bouquet  bouquet

В България ли живееш? Аз току що направих опит и ми начисли 15 и нещо си доставка като "видя" адреса в БГ.

# 294
  • някъде под слънцето...
Испания

# 295
  • Варна
ясно  Laughing Ще агитирам аз колежките, така може и да е изгодно, ако поръчаме 3-4 бр. Някой скоро получавал ли е, все още ли са редовни доставките?

# 296
Здравейте, момичета! Аз имам поръчка от 19.04, която се оказа, че е изпратена с USPS и е с номер за проследяване. Днес е пристигнала от САЩ директно в България. Някоя от вас дали е получава поръчка по този начин и дали ще отиде директно в пощата или ще ме поканят на митницата?

# 297
  • Варна
Аз също се надявам да се включи някой, който е получил пратка по новите условия на доставка Praynig /най-вече дали идват от "Белгия", понеже им изпратих имейл с такова запитване, но не получих конкретен отговор/  newsm78

# 298
  • Козлодуй
Не разбирам за кои нови условия питате.Пишем за тях от миналата тема.
Току що си взех от пощата пратка,изпратена на 5.04 с EMS през Белгия.Вече бяха махнали безплатния шипинг и си платих като поп,но нямах друг избор.Нямах номер за проследяване.

# 299
  • Варна
Lunen_sun,  Hug Дали идват от Белгия и вкъщи с ЕМС-а, това ми бяха всичките притеснения и понеже след като махнаха безплатната доставка се усъмних, че може и да ги изпращат по друг начин. А поръчат ли се два парфюма, доставката почти се "стопява", така че не е проблем  Hug

Общи условия

Активация на акаунт