Fragrancex.com - аромати и доставки- 11 тема

• 53 191
  • 754
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Моята поръчка откъм 8.04 или по късна дата, не помня точно е пристигнала в централната поща. Странна работа, имам известие от 26.04.  Дали пък няма да ме карат мито да плащам, затова е там. Бях си посочила квартален клон, в който се получават без проблем международни пратки  newsm78.
Бях писала преди, нямам обяснение НО не съм плащала нищо за доставка, точно цената на парфюма ми е дръпната.

# 301
Аз да се отчета - както и предполагах, днес получих известие, че пратката ми е в митническия клон на пощата и мога да си я получа там, като задължително трябва да нося разпечатка от Пей Пол. Утре ще разбера точно какво ще се плаща.

# 302
  bouquet да ви следя какво е развитието с доставките

# 303
Аз да се отчета - както и предполагах, днес получих известие, че пратката ми е в митническия клон на пощата и мога да си я получа там, като задължително трябва да нося разпечатка от Пей Пол. Утре ще разбера точно какво ще се плаща.

да не е поръчка от Ягодка?

# 304
Не, от Ягодка не съм пазарувала. От Fragrancex e. В случая беше с код за проследяване и първата държава от ЕС, в която влиза, е България. Rolling Eyes

# 305
  • София
Понякога пускат контролни поръчки с тракинг номер. Те отиват директно на митница. Случвало ми се е два-три пъти през годините, още приди да измислят историята с ДДС-то.  Peace

# 306
Току-що се прибрах от пощенския клон на митницата, за около 15 минути приключих, платих си ДДС-то и си взех парфюмчетата. Хубавото от цялата работа е, че поне не се наложи да ме разкарват до същинската митница.

# 307
  • София
И аз днес си взех парфюма, не е бил на митнаца обаче, беше си от белгия. Доволна съм, да вземат да махнат доставката може пак да ги уважа  Peace.

# 308
  • Варна
Привет, момичета! Току-що получих две парфюмчета, шипнати на 28.04   jumpuu- от Белгия, с ЕМС Peace

# 309
  • Варна
Аз пуснах днес малка поръчка към адрес в Лондон. Ползвах безплатна доставка, сега ще чакам да видя кога и дали ще пристигне. Не мога да преглътна 16$ за доставка и това си е.

# 310
Към превозвач ли я пусна и може ли с Пейпал да се плаща тогава?

# 311
  • Варна
Да, към превозвач я пуснах. Платих с пейпал, сега погледнах, че поръчката ми е шипната вече.
В един момент реших, че няма да стане през пейпал. На 2ра стъпка смених shipping address
с английския. Billing address оставих българския. Като чекна плащане с пейпал и ме прехвърли там, излизат само адреси в България/на които съм пращала някога и ги помни/ + адреса в Лондон но вместо с UK с България в адреса. Чекнах него въпреки това и продължих. Тогава вече излиза инвойса с правилния адрес за доставка и потвърдих плащането. Та според мен всичко е наред засега.

# 312
Благодаря ти! Мен все ме е страх да не объркам нещо. Пиши като дойде!

# 313
  • София
Въпреки доставката поръчах ето това - http://www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_U-am-pid_ … 0W__products.html (прекрасен аромат!), с кода от 10% оф смъкнах 5,70, отстъпката обаче не ми я отрази Sad Излезе с близо 30лв. по-евтино от колкото в Ягодка.

# 314
  • Варна
Да дам отчет. Simple Smile
Поръчката ми платена на 13 май, изпратена на адрес в Англия на превозвач с код free, получена от тях  в седмицата 16-20 май, днес я взех благополучно. На кашончето има лепенка само на получателя, не мога да разбера от къде е изпратена, няма нито една дата...
Ще повторя процедурата като си харесам пак нещо. Heart Eyes
п.п. аз си купувам миниатюрки 4-7мл от известно време в издирване на някой нов 'мой' парфюм. Не мога само с проба в магазините...трябва ми по-дълга проба за да се разбера с някоя миризма.

Общи условия

Активация на акаунт