Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са сроковете за доставка от уебсайта?
Какви са потребителските преживявания при доставката на поръчани аромати?
Какви са препоръките за ориенталски парфюми на уебсайта?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са сроковете за доставка от уебсайта?
-
Какви са потребителските преживявания при доставката на поръчани аромати?
-
Какви са препоръките за ориенталски парфюми на уебсайта?
-
Какви са някои препоръки за свежи аромати, подобни на краставици и дини?
-
Кои са някои препоръчани мъжки парфюми, подобни на Black XS от Paco Rabanne?

.Съгласявам се да заплатя тези 20 лв. "хайдушки данък" както го нарече един човек,защото не съм от София.От там отивам в офиса им във Варна за да си получа пратката,но уви.Дават ми придружаващите документи и ме пращат на Митница да си взема ЕОРИ номер.Казват ми елате след час.Отивам след час-те в почивка.Чакам....Връчиха ми заветния номер и отивам В Митническо бюро,на което си плащам 15 лв. за Митническа Декларация.От там в банкана на Митницата за да заплатя дължимото ДДС в размер на 36 лв.,но банката ми взима още 5 лв+1 лв. такси превод и въвеждане данни.След всички тези плащания отидох на гише освобождаване на стока и там ми дадоха една бележка с която вече можех да премина през полвин Варна/до офиса на ДЧЛ/ за да си взема парфюмчетата.