Отчаяни съпруги - изненадите продължават (Сезон 7, тема 3)

• 40 153
  • 723
  •   1
Отговори
# 195
Зареждайте се пред телевизорите след малко.От вчера нали дават по тв7 съпругите Simple Smile от 13.00  Simple Smile.

# 196
Пускат мухата, че Сюзън се е самоубила с промото .

Да,но твърде логично ми изглежда да е тя  Thinking

# 197
Мисля си, че Сюзън като персонаж,каквато я познаваме до момента, не бих се самоубила. Винаги е оптимистична, никога не би оставила детето си, Майк...така си мисля аз. И друго - куфар с пистолет - Сюзън откъде има пистолет (може и да има, аз не помня просто) - единственият с куфари наскоро беше Бет.
Ще видим какво ще стане...Чак ми се е свила топка в стомаха Crazy

# 198
Аз също не вярвам да е тя.

# 199
Аз си мисля,че Бет ще се опита са се самоубие.Много тъжно ми стана в този епизод за Бри и Кийт много ги харесвам като двойка.
Бяло: Относни сина на Кийт си мисля,че Орсън е намерил Амбър и е подкупил да каже ,че има син от Кийт само за да ги разделели с Бри.Вие как мислите възможно ли е ?

# 200
На първото промо,което гледахме всички и го коментирахме...
Извинявам се.Не видях, че има линк 2-3 страници по-назад.
E,глупости,няма проблем  Wink

И аз много се радвам,че дават вече старите сезони по ТВ7.[/b]

Аз си мисля,че Бет ще се опита са се самоубие.Много тъжно ми стана в този епизод за Бри и Кийт много ги харесвам като двойка.
Бяло: Относни сина на Кийт си мисля,че Орсън е намерил Амбър и е подкупил да каже ,че има син от Кийт само за да ги разделели с Бри.Вие как мислите възможно ли е ?
Ами аз съм на мнение,че не е така.Не мисля,че така ще стане  Rolling Eyes Ще се започне с големите локуми за растягане и.....

# 201

Хмм... Thinking не бях се замисляла за това ,ама май се вкарваме в излишни филми Laughing

# 202
  • София
Пускат мухата, че Сюзън се е самоубила с промото .

Да,но твърде логично ми изглежда да е тя  Thinking
Явно е с цел да ни заблудят. Wink
Сега това клипче е с доста по-добро качество и наистина е болница или някаква такава сграда (последния кадър). Първо ми приличаше на кухненски барплот, но е явно рецепция, отзад вратите са големи стъклени.

# 203
Ми незнам аз само предполагам,но си мисля че ще стане точно така и че Бри и Кийт ще се съберат и ще останат заедно.Доколкото знам Brian Austin Green е подписал договор за целия сезон,а Орсън доколкото разбрах тук от форума само за 8. С нетърпение очаквам следващия епизод ще бъде много интересен .

# 204
Честно да си кажа ако се самоубие Бет,много няма да плача Grinning и без това не я смятам за една от съпругите.

# 205
И аз не я смятам Бет за една от съпругите,но по някакъв начин се привързах към нея и ще ми е много гадно да видя,ако се съмоубие...

# 206
За съжаление съпругите едва кретат сравнение с миналите сезони.Повтарят се вече, стана банално и сапунско.Продължававам да го гледам само защото съм привързан към героите след толкова години.

# 207
Независимо от начина по който е поднесена информацията в интрото за другия епизод,не съм убедена че последният кадър е от самоубийство: има твърде много ченгета , има медицинско лице (горен ляв ъгъл,вижда се маската която виси на врата). Наистина сте прави,че най-вероятно е обществен сграда - болница или нещо подобно.. а кой би се самоубил на обществено място? По-скоро си мисля за стрелба (това би обяснило и струпването на полицай)

# 208
"Victum down, self-inflicted gun shot"-  последната полицейска фраза от промото, означава точно самоубийство.

# 209
Да,и от спойлерите се разбира за самоубийство...

Общи условия

Активация на акаунт