Отчаяни съпруги - изненадите продължават (Сезон 7, тема 3)

• 40 171
  • 723
  •   1
Отговори
# 180
Хаха,вижте го това видео за кражбата на Андреа в господарите.. Laughing

http://www.btv.bg/videos/smiah/video/414144639-Otkriyte_razlikite.html

Само дето тая певачка не може да се мери с никоя от "съпругите". Поредната тъпотия която сътвори родната чалга  Sick
Точно така е.Егати тъпотиите,егати глупостите.Направо ме е яд на тая......

# 181
  • Русе
 Joy На мен пък ми стана смешно. Не знам дали идеята е на Андреа или по-скоро на този, който е снимал клипа. Чак пък толкова да нямаш собствени идеи..Ако е режисьорът - това говори много зле за него.

# 182
Знаете ли дали са излезли вече добрите субтитри на последния епизо?

# 183
# 184
Аз снощи гледах един епизод в който Линет е бременна,а Пени беше избягала защото не и обръщали достатъчно внимание и бяха объркали името в/у тортата за рожденния и ден.Та Линет и обясняваше как всичко ще се промени,дори ще имат надмощие над мъжете,че единия близнак вече се изнесъл,очаквало се още някой да се изнесе и т.н. А в този епизод,така изглеждаха нещата,че сега за пръв път близнаците напускат жилището  newsm78
Дали пък аз не съм разбрала нещо?  Crazy

А Бри какъв бизнес има?Преди време,тук се обсъждаше от къде има доходи,след като прехвърли фирмата си на сина на Рекс.Та нищо не са казвали с какво се занимава,а изведнъж бизнес имала.

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 16:41 от ~*ISI*~

# 185
Къде казват, че има бизнес?

# 186
Когато Кийт й предложи да заминат заедно за Флорида, й каза нещо от сорта "аз мога даработя навсякъде, ти ще продадеш бизнеса си...".

Иси - върти ми се в главата, че единия беше заминал, ама да учи, или на пътешествие в Европа (откъдето домъкна онази твар, русата украинка или рускиня беше...). Може би това се има предвид.

# 187
Кийт каза "аз мога да работя навсякъде,ти продаде биснеса си".Благодаря.

# 188
Така повече има смисъл, пък и аз гледах със скапаните субове, явно така съм го запомнила Laughing

# 189
Ясно.И аз го гледах със лошите субтитри.Там така го преведоха.''...ти ще продадеш бизнеса си...'' или нещо такова.
 .:.Stef.:. мерси. Имаше нещо такова   bouquet

Мерси момочета,знаех си,че ще ме светнете.   Grinning   bouquet

Ама сега като се замисля,Бри май не продаде бизнеса си,а му го прехвърли на онзи(не помня как се казваше)след като я изнудваше.

# 190

Трейлър към новия епизод!Настръхнах...

# 191

Трейлър към новия епизод!Настръхнах...
На първото промо,което гледахме всички и го коментирахме беше гласа на Мери Алис,защо тук е на някаква друга жена?Да не би да я сменят?Някой,ако знае....

# 192
Хайде и аз да се присъединя към вас фенове на Отчаяните съпруги  Hug Новият епизод изглежда доста интересен ,чакам го с нетърпение и си мисля ,да ли пък не се е самоубила майката на детето на Кийд? Rolling Eyes Кухнята ми изглежда като на Бри...или се лъжа? Rolling Eyes Само това чакане ме убива мен Laughing, но си намерих игра отчаяни съпруги  Laughing и много се радвам ,че започнаха да дават старите сезони по TV7 ,за да запълват времето  Party

# 193
Пускат мухата, че Сюзън се е самоубила с промото .

# 194
На първото промо,което гледахме всички и го коментирахме...
Извинявам се.Не видях, че има линк 2-3 страници по-назад.

Общи условия

Активация на акаунт