Отчаяни съпруги - изненадите продължават (Сезон 7, тема 3)

• 40 179
  • 723
  •   1
Отговори
# 165
На мен ми е противна. Mr. Green

# 166
Сигурно е много тъп въпрос, ама защо пишеш със бяло?  Embarassed Embarassed Confused

# 167
Защото е за бъдещите епизоди. Peace

# 168
На мен пък Рене ми е някаква безлична.Много харесвам Ванеса Уилямс,обаче в Съпругите изобщо не изпъква.Сложена е да играе ролята на Иди,обаче изобщооо не може да ме грабне...докато в Грозната Бети беше невероятна.

Бяло: На мен също ще ми е мъчно за Бет и за съдбата й,ако наистина ще е такава.Вярно е - добре се вписа в сериала...

# 169
  • Deutschland
Аз харесвах Иди,но Катрин не.Рене също ми харесва.Дано не бъде само за един сезон.

# 170
Иди не помня дали я харесвах, май по-скоро не. Катрин не ми харесваше, но пък Рене много ми допада. А съпругите ги подреждам: Габи, Сюзън, Бри и Линет. Simple Smile Simple Smile

# 171
Какво се случи всъщност с Катрин, че съм забравила  Crazy

# 172
  • Варна
Обърна резбата и замина в Париж със стрийптизьорката от клуба на Сюзън.

# 173
  • София
Катрин хич не ми липсва. Много ми беше бозава, мазна и изкуствена. Рене ме кефи повече.
Именно, бозава и мазна, изобщо не я харесвах! Особено как говори, мънкайки, почти без да си отваря устата. Laughing

Да, и на мен ми стана мъчно за Бет, може би свикнахме с нея, а и тя доста жертва за тази връзка.

# 174
Тази сутрин и аз най-после изгледах новата серия - и на мен ми харесаа, много!  Wink
На мен пък Рене ми е някаква безлична.Много харесвам Ванеса Уилямс,обаче в Съпругите изобщо не изпъква.Сложена е да играе ролята на Иди,обаче изобщооо не може да ме грабне...докато в Грозната Бети беше невероятна.
-  Съгласна съм с теб, и на мен тук не ми харесва, как играе, но не знам дали в ролята й е проблема или в нея си.... ooooh!
 Също така и аз не харесвах Катрин и Иди, бяха ми изкуствени, не се вписваха някак си...  Heart Eyes

# 175
Season 7, Episode 16 – Aired: 3/6/2011 Searching
Бяло: Сюзън решава да живее възможно най-пълноценно, когато научава, че диализата не помага и ако не получи бъбрек скоро, ще умре. Бри се заема да намери бъбрек за Сюзън. Габи завижда на номера, който осиновената дъщеря на Боб и Лий е подготвила за училищното представление и кара Хуанита да измисли нещо, което да е по-добро от всичко. Междувременно Линет се заема със задачата да откаже Рене от идеята да осинови бебе. Бет Йънг  се бори с решението какво да прави с живота си, след като Пол я изгони от къщата си.

# 176
 Боб и Лий не продадоха ли къщата си на Пол?

# 177
Да, ама май купиха друга или са я откупили? Thinking Thinking

# 178
Хаха,вижте го това видео за кражбата на Андреа в господарите.. Laughing

http://www.btv.bg/videos/smiah/video/414144639-Otkriyte_razlikite.html

# 179
  • Ню Йорк
Хаха,вижте го това видео за кражбата на Андреа в господарите.. Laughing

http://www.btv.bg/videos/smiah/video/414144639-Otkriyte_razlikite.html

Само дето тая певачка не може да се мери с никоя от "съпругите". Поредната тъпотия която сътвори родната чалга  Sick

Общи условия

Активация на акаунт