Ядете ли свински уши?

• 74 631
  • 758
  •   1
Отговори
# 555
                        Драги ми Тръмпе,

Дойде пролетта....Бихте ли била така лУбезна да ме уведомите за датата и часа,отнасящи се за срещата под Лозата,Съдържаща вкуса и консумацията на Вашите удивителни свинки уши!
  Надявам се ,че молбата ми ще бъде уважително ядлива!!!!

12, 03,2001г,                                                       С уважение и много намиганици:
                                                                              Ваша дълбокопочитаема Мараа ..... Crazy Crazy
бг-мама                                                                                       
Както виждам,молбата ти е от преди 10 години,така че спешно трябва да бъде удовлетворена.
... newsm48 newsm48 newsm09

# 556
.............. А ако бях готвач в заведение, сигурно щях да съм много обезсърчена да ми поръчват свински уши, когато мога да приготвя всякакви други сочни и изтънчени мръвки и изобщо ястия. Висш акт на селяния е да излезеш "на заведение" с ясната цел да омахаш на'м си колко чифта свински уши с лук. .......................
Стигнах само до тук....      Laughing За по нататък немам нерви...
Виж сега,всеки може да метне пържолите на скарата и да се прави на "изтънчен" с Балсамико, каперси и прочие тънкотии...   Mr. Green   Ама да приготвиш едни ...Прости свински уши ,разбирай да стават за ядене ,си трябва майсторлък.
Те затова и не се предлагат ....защото трудно се приготвят.

Нататък хич няма и да чета...   Peace 
Ясно е как вървят постовете...   

# 557
Не-е-е, ям ли уши — като ям, ми плющят ушите!!!!    eat  smile3535

# 558
.............. А ако бях готвач в заведение, сигурно щях да съм много обезсърчена да ми поръчват свински уши, когато мога да приготвя всякакви други сочни и изтънчени мръвки и изобщо ястия. Висш акт на селяния е да излезеш "на заведение" с ясната цел да омахаш на'м си колко чифта свински уши с лук. .......................
Стигнах само до тук....      Laughing За по нататък немам нерви...
Виж сега,всеки може да метне пържолите на скарата и да се прави на "изтънчен" с Балсамико, каперси и прочие тънкотии...   Mr. Green   Ама да приготвиш едни ...Прости свински уши ,разбирай да стават за ядене ,си трябва майсторлък.
Те затова и не се предлагат ....защото трудно се приготвят.

Нататък хич няма и да чета...   Peace  
Ясно е как вървят постовете...  
Ех, краси.мира, много са ти слаби нервите, бе  Laughing
Ти заради това ли нямаш в менюто от линка си свински ушаци? Ауу, и смееш да го раздаваш майсторица. Срам, срам! Laughing
Обаче, ако се престрашиш, мога да ти дам идея как да ги гарнираш. Направо за "Красива мама" ще станат.

# 559
Само при мисълта от гледката и ми призлява Sick

# 560
  • Варна/Лондон
Гледката на ядящи уши ли? Laughing
Моята пача се смръзва в хладилника, утре ммммм....

# 561
аз ям и кокоши крака

# 562
аз ям и кокоши крака

Shocked, че те ядат ли се?
А ноктите?

# 563
аз ям и кокоши крака

Направо си е минавка, това с кокошите крака, на свинските крачета има повечко какво да им се яде  Grinning

# 564
аз ям и кокоши крака

А ноктите?

Да, барабар с ноктопластиката! Joy Joy Joy

# 565
Аз пък с мислех, че първо се подлагат на маникюр и след това се готвят Wink.
Че то по тези крака едва ли има някакво месо.

# 566
аз ям и кокоши крака

А ноктите?

В Китай кокошите крака били деликатес. Wink

# 567
  • Варна/Лондон
Как няма да е деликатес, като една хлебарка си я делят на 8. Laughing

# 568
аз ям и кокоши крака

на мен ми приличат на малки ръчички  Sunglasses

# 569
  • на брега на морето
Вече съм здрава и не ми призлява от чесъна. Тази седмица ще си взема ушаци и краци. Ще ги сваря в малко вода. След това ще ги почистя от кокалите и хрущялите. Ще накъсам месенцата на парченца. Ще запържа червен пипер в олио, ще натисна една глава чесън в пресата, ще го разредя с оцет и.... познайте от три пъти какво ще стане Grinning

Общи условия

Активация на акаунт