Мечтатели (Kavak Yelleri) ~ 18

• 35 141
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Аз пък не виждам чак такава химия между Аслъ и Ефе - не ми харесват за двойка. Гювен и Аслъ са хиляди пъти по-сладки за мен. Лично мнеие, не искам никого да обиждам. Дано накрая е с Гювен ...  Wink

# 481
  • В тъмната гора.
снощи даваха ли серията по канал Д, какво стана с Ефе и Аслъ?
http://www.youtube.com/watch?v=65HAEMXxyAg

Пишете ме и мен другата събота сред вас, връщам се.

# 482
А защо Халилчо все още е сам  Grinning трябва и на него да му намерят някоя мацка  Crazy
Хайрието е свободна и го чака hahaha!!!
Има да си чака....на Халилчо ще му дадем коня...да има кого да язди за отпочиване..... Joy hahahaА пък Хайрието ще е резерва,ако коня пострада при язденето... Joy hahaha
Прояви малко милост.Какво ти е направил Халилчо,че искаш да го стресираш по този начин?После,ще трябва да му леят куршум и пак не се знае дали ще се оправи?!? Joy
Аз само му мисля доброто на Халилчо....Ще стане известен сред приятелите си....Той че ще се стресира,ще се стресира...амаа пък ще има две мацки,(и двете грознички,ма па са две)да си ги менка.... hahaha JoyЕдната кат му омръзне,другата....

# 483
Никой нищо не каза за снимките зад кадър, които качих. Явно никой не им е обърнал внимание ...

# 484
Никой нищо не каза за снимките зад кадър, които качих. Явно никой не им е обърнал внимание ...
Как никой да не им е обърнал внимание.....Супер са снимките......Ама за актьорите тва е просто игра,а пък ние тука се чудим как да изразим сълзите си.... Crossing Arms

# 485
  • Бургас
Снимките са супер!   bouquet

# 486
Аз пък не виждам чак такава химия между Аслъ и Ефе - не ми харесват за двойка. Гювен и Аслъ са хиляди пъти по-сладки за мен. Лично мнеие, не искам никого да обиждам. Дано накрая е с Гювен ...  Wink

Тя,химията не се вижда,освен ака нямаш предвид завода на "СОДИ Девня",а се усеща!!!

# 487
Хахаха както и да е - всеки с мнението си. Вижда се усеща се - аз това го усещам между Аслъ и Гювен. Лично мнение ...  Wink

Радвам се, че снимките са ви харесали. По-късно обещавам да кача още ...  Heart Eyes

# 488
коя е Хайрие..? (леле, много съм изпуснала..)
за снимките зад кадър-страхотни са!   bouquet
аз много бих искала Пелин и Даахан да са заедно и в реалния живот, ама едва ли след толкова целувки, прегръдки и такава филмова любов няма да има някаква изкрица.. Wink поне аз така си мисля

# 489
  • София
Мине, наистина грее направо  Flutter. А Аслъ понапълняла ли е или само така ми се струва?
Нещо в бъркотията с тези епизоди пропуснах - какво стана с парите на Мине от баща й? Върнаха ли ги или още са в онази леля, или каквато там беше?

http://vbox7.com/play:21f7989d Ето го момента с бялата рокля и отворените усти  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 06 фев 2011, 13:12 от katiousha

# 490
Относно актьорите - в живота си личат чувствата между Пелин и Ибрахим, сега на места казват, че са разделени, на други, че не са. Незнам, но са си сладки ...  Heart Eyes
Но някъде бяха казали, че си остават добри приятели, а и още снимат сериала. Отново бяха ходили заедно в подкрепа на няколко кампании ...  Laughing
Незнам дали знаете но края на декември 2010 в турската преса са пуснали слуха, че Пелин Карахан - Аслъ има повече от колегиална връзка със Сарп Апак - Гювен. Т.е. че двамата имат любовна връзка, малко по-късно Пелин казала, че уж няма такова нещо. Но те си знаят най-добре как стоят нещата ... Иначе аз си харесвам Пелин и с Ибрахим и със Сарп ... много са ми сладки. И ми се ще в живота да е с някого от тях двамата Heart Eyes Laughing Mr. Green

# 491
Момичета може ли и аз с мама да се включа и да следя вашата темичка. Много ми харесвате. Колко сте задружни само  Wink и как заедно гледате сериалчето  Wink. Имам един въпрос: Някой знае ли кога ще се излъчи финала в Турция? Мерси предварително...  newsm03 newsm51 newsm03

# 492
Относно актьорите - в живота си личат чувствата между Пелин и Ибрахим, сега на места казват, че са разделени, на други, че не са. Незнам, но са си сладки ...  Heart Eyes
Но някъде бяха казали, че си остават добри приятели, а и още снимат сериала. Отново бяха ходили заедно в подкрепа на няколко кампании ...  Laughing
Незнам дали знаете но края на декември 2010 в турската преса са пуснали слуха, че Пелин Карахан - Аслъ има повече от колегиална връзка със Сарп Апак - Гювен. Т.е. че двамата имат любовна връзка, малко по-късно Пелин казала, че уж няма такова нещо. Но те си знаят най-добре как стоят нещата ... Иначе аз си харесвам Пелин и с Ибрахим и със Сарп ... много са ми сладки. И ми се ще в живота да е с някого от тях двамата Heart Eyes Laughing Mr. Green
Ибрахим му гледах скорошна снимка с някаква руса мацка а доколкото знам Сарп си има приятелка от три години

# 493
Момичета може ли и аз с мама да се включа и да следя вашата темичка. Много ми харесвате. Колко сте задружни само  Wink и как заедно гледате сериалчето  Wink. Имам един въпрос: Някой знае ли кога ще се излъчи финала в Турция? Мерси предварително...  newsm03 newsm51 newsm03

Финалът на сериала е или май или юни.  Wink

# 494
  • Бургас
снощи даваха ли серията по канал Д, какво стана с Ефе и Аслъ?
http://www.youtube.com/watch?v=65HAEMXxyAg

Пишете ме и мен другата събота сред вас, връщам се.

Мишел  добре си  дошла Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт