Мечтатели (Kavak Yelleri) ~ 18

• 35 163
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Много се радвам за Ефе и Асль.Тия двамата имат такава химия че...  Heart Eyes
Опасно е да ползваш запалка или кибрит като те са заедно!!!
Ще се разрази пожар  Rolling Eyes

# 466
олеле, вижте какво намерих:

Shocked Shocked Shocked
какво ли означава товаа..? от кой епизод ли е..?  Shocked Shocked Shocked
От 59 или 60 -ти по BTV.Аслъ облече рокля на позната на проба,защото на другото момиче му стана лошо,а Дениз и Ефе като я видяха им виснаха чейнетата!
Joy hahaha

# 467
Много се радвам за Ефе и Асль.Тия двамата имат такава химия че...  Heart Eyes
Опасно е да ползваш запалка или кибрит като те са заедно!!!
Ще се разрази пожар  Rolling Eyes
Той пожара отдавна се разразил  Mr. Green

# 468

[/quote]
Той пожара отдавна се разразил  Mr. Green
[/quote]

Значи с още по голяма сила  Grinning Mr. Green Heart Eyes

# 469
а вие как си слагате по-големи снимки на профила, и аз си харесах една на Ефе и Аслъ, ама не можело да бъде по-голяма от размер 160х200..

# 470
В серията страхотно впечатление ми направи Мине.Това момиче се разхубавява непрекъснато и в очите и може да  видиш искрата,която имаха в началото на сериала.Беше трогателно и вълнуващо начина по който  каза на Дениз,че чакат бебе.Тъпчо,чак на третата пуканка зацепи,ама и това е прогрес при него Grinning!!!

# 471
А защо Халилчо все още е сам  Grinning трябва и на него да му намерят някоя мацка  Crazy

# 472
А защо Халилчо все още е сам  Grinning трябва и на него да му намерят някоя мацка  Crazy
Хайрието е свободна и го чака hahaha!!!

# 473
Mr. Green Пасват си вярно е това ама Хайрето може и за Гювенчо  Mr. Green

# 474
Има да си чака....на Халилчо ще му дадем коня...да има кого да язди за отпочиване..... Joy hahahaА пък Хайрието ще е резерва,ако коня пострада при язденето... Joy hahaha

# 475
Коня и тя има някакви отклонеия като Лейля вчера на нищо беше направила студиото на тъпчо  Grinning

# 476
Има да си чака....на Халилчо ще му дадем коня...да има кого да язди за отпочиване..... Joy hahahaА пък Хайрието ще е резерва,ако коня пострада при язденето... Joy hahaha
Прояви малко милост.Какво ти е направил Халилчо,че искаш да го стресираш по този начин?После,ще трябва да му леят куршум и пак не се знае дали ще се оправи?!? Joy

# 477
Не знам но на мен ми се струва че между Даахан и Пелин се заражда нещо но може би просто съм се побъркала Mr. Green

# 478
  • В тъмната гора.
снощи даваха ли серията по канал Д, какво стана с Ефе и Аслъ?

# 479
  • Бургас
снощи даваха ли серията по канал Д, какво стана с Ефе и Аслъ?
http://www.youtube.com/watch?v=65HAEMXxyAg

Общи условия

Активация на акаунт