Искам да кажа, че почти всяко семейство преминава през някакви кризи и трудности. И в едн миг животът им се подрежда в изгодна за 2те страни светлина и после се питат, ма вярно ли е, че така сме страдали/спорили/дразнели...
Дайте си време и опитайте да комуникирате без високи тонове, без излишни груби думи и действия. Жената може умело да манипулира... само, че не по всяко време, а само в най-подходящото. Е, опитай и ти... Няма начин да не усещаш кога би могла да му повлияеш.
За хазарта - не знам дали би могъл да се лекува... Или поне да се възпре до разумни граници (има ли такива?), но с алкохолизма има начини за борба.
И единичен сеанс с психоаналитик би могла да проведеш... Може пък от там да излезе идеята са спасението.
Желая ти спокойно бебе и хубав живот и дано един ден се чудиш защо си се терзала напразно.
На колко си - на 17? Четеш книги как да задържиш мъжа и как онези жени винаги поддържат мъжкия интерес
Много ми се ще да видя тема, в която мъжете си говорят как трябва да са винаги поддържани, усмихнато и мъжествени, че да не оттърват жена си ...
(цитат)
Или Е такъв, или НЕ Е. И докато проблемите с алкохола и хазарта може и да са преодолими, това да ме ну пука за собствените деца май е вече извън границата на приемане. Поне моята.