® E-bay - тема 65

• 32 950
  • 752
  •   1
Отговори
# 495
Имам въпрос на много начинаещ.
След изтичане на период от 30 календарни дни от плащането ли трябва да се свържа с продавача, ако стоката не е получена ?
Благодаря предварително

# 496
Много благодаря за отговора  Hug, преведох парите на мейла, за да съм спокойна  Laughing

# 497
Момичета трябва ми малко помощ,
вчера спечелих едно горнище на адидас и днес виждам,че продавачът ми е пратил съобщение да платя на акаунт...
Dear ivarossen,

Dear Buyer

Could you please pay to the following paypal account:-

ben.cymru@talktalk.net

I have changed my primary email address this morning without thinking,
Regards

Имаше една опция да изпратиш пари на акаунт,но това ще се отрази ли като плщане в ибей и какво ще стане, ако не си получа нещата ???  ooooh!
 Praynig  Praynig Praynig Моля за помощ

# 498
  • Sofia
petyak, след 45 дни.

PETINKA_1970, аз всеки път пропускам питането ти, защото не съм веща по въпроса. Но май до 15-20$ няма мито. Все пак е добре някой по- опитен да каже.

Иринчето, докато се появи някой на ти с английския, ако искаш пробвай с 1вата опция за телефона, така бих се пробвала аз.

# 499
  • Варна
Имам въпрос на много начинаещ.
След изтичане на период от 30 календарни дни от плащането ли трябва да се свържа с продавача, ако стоката не е получена ?
Благодаря предварително

Срока за пускане на диспут е 45 дена от плащането. От къде чакаш? от Китай?

# 500
Да и за се зачудих защо всеки път пропускате въпроса ми а то какво било.
Моля някой който е запознат да сподели. Grinning

# 501
  • Варна
To help protect both buyers and sellers, eBay may sometimes place limits on accounts and request additional verification.

To continue using eBay, please choose one of the following options:

Phone verification:
Confirm your account details by receiving an automated call at the phone number registered on your account. It's fast, easy and secure. Request a call

Credit card verification:
Place a credit card on file, or confirm the credit card we already have already on file for you. Your card will not be charged. Add or confirm credit card details
и не знам какво да правя   newsm78 .Моля за помощ Praynig
Искат да си потвърдиш акаунта по един от двата начина:
ИЛИ по телефона - като получишавтоматично обаждане на номера, с който си регната. Бързо е, лесно и сигурно. Помоли за обаждане /явно е линк да цъкнеш/
ИЛИ верифициране на картата
Да вкараш карта или да потвърдиш тази, която ибей вече имат. Картата ти няма да се таксува. Добави или потвърди карта /явно пак е линк, да цъкнеш/

# 502
Тъй като все още прохождам в пазаруването от ибей, не съм съвсем наясно. Вчера спечелих един търг, и веднага след него като ми даде опция за плащане директно платих, сумата е дръпната от сметката ми, но какво се случва от тук нататък. Трябва ли да се свържа с продавача по някакъв начин или той ще ми пише като прати нещото, или пък нещо друго newsm78 Въобще вие какво правите след като спечелите даден търг как процедирате след това?Как разбирате, че продавачая ще ви прати дадената стока и кога, дали си е получил парите и т.н.

# 503
Похвал и от мен  Peace
Цък
Цък

П.С. Видях покупките ви, много са хубави. Hug

Здравей vi_ki, искам да те помоля за линк към продавача на закачалката за обици(това с котката е такова, нали?), ако може Simple Smile Излизат ми доста различни видове, но точно такава не виждам, а отдавна си търся.

# 504
  • София
Emi_78 след като платиш остава да си чакаш нещото да дойде. Няма нужда да пишеш на продавача, а и да му пишеш той не е длъжен да ти отговаря. Твоето задължение е да си платиш стоката, а на продавача - да я изпрати. Не се води никаква кореспонденция после, даже не е длъжен да отбележи, че е пратено нещото. Ако не дойде до 45 дни отваряш диспут в ибей или пейпал. Щом си платила няма какво да го мислиш как и кога ще си получи парите.

# 505
iveto_11 благодаря ти, а нали се изпраща на адреса от ибей, а не на този с който съм регистрирана в пейпал? Извинявам се за многото глупави въпроси, които задавам ама като за пръв път сигурно ще съм на тръни докато не ми пристигне пратката от Англиял

# 506
  • Варна
iveto_11 благодаря ти, а нали се изпраща на адреса от ибей, а не на този с който съм регистрирана в пейпал? Извинявам се за многото глупави въпроси, които задавам ама като за пръв път сигурно ще съм на тръни докато не ми пристигне пратката от Англиял

Да, на адреса ти за доставка в ибей, който се вижда във фактурата, когато плащаш. Можеш да имаш много адреси за доставка вкарани в акаунта ти - български, английски...като потвърждаваш плащането гледаш какво пише. А и в мейла, който веднага получаваш се вижда деливъри адреса Peace

# 507
  • Шумен
PETINKA_1970 под 30 лв. (тук влиза и стойността на доставката), ако не ме лъже паметта,  не се плаща мито и ДДС.
Minx, да закачалка за обици е. Заповядай http://shop.ebay.co.uk/flissyshop/m.html Simple Smile.
И пак похвал:
Цък
Цък
 Flutter

# 508
Супер си vi_ki, благодаря много Simple Smile

# 509
Вики трепачка си Grinning

Общи условия

Активация на акаунт