® E-bay - тема 65

• 32 814
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
# 586
  • Балчик
Момичета, моля за съвет. Имам 2 пратки, които не са успели да пристигнат навреме при посредника, който излиза във ваканция до 17 март. Знае ли някой колко е срока за непотърсена пратка в Англия , за да я върнат на продавача. И какво ще ме посъветвате да направя? Да пиша ли на продавача и какво? Искам много нещата. Rolling Eyes

# 587
Момичета, моля за съвет. Имам 2 пратки, които не са успели да пристигнат навреме при посредника, който излиза във ваканция до 17 март. Знае ли някой колко е срока за непотърсена пратка в Англия , за да я върнат на продавача. И какво ще ме посъветвате да направя? Да пиша ли на продавача и какво? Искам много нещата. Rolling Eyes
Започвам да мисля, че с моите четири пратки се е случило същото. Явно ползваме и един и същ посредник. Темата интересува и мен!

# 588
Аз лично си мисля че бих писала на продавача че ми се е наложило да се прибера или отида до БГ за 30-40 дни и ако може да ми ги препратят на.......адрес! Като предложите да заплатите още 1-2-3 П. за разходи.Това с уговорка че е за нещо не голямо и тежко!

# 589
  • София
Благодаря на всички за отговорите относно номера обувки  bouquet. Ще си ориентирам към 6- 6,5 UK.  Simple Smile

# 590
  • Варна
Започвам да мисля, че с моите четири пратки се е случило същото. Явно ползваме и един и същ посредник. Темата интересува и мен!

Aз бих питала Бритс по скайпа дали все пак няма да има някой там...

# 591
  • Sofia
Здравейте,можете ли да ми кажете какво означава този  размер: Bust 30",
Length 24.5" ...
Гръдна обиколка - 30" , дължина- 24.5"  като " е инч.
Еквивалентни мерки

# 592
  • Балчик
Бритс отговориха, че пратките могат да се изпратят отново след 17 март. Моля някой да ми помогне да напиша грамотен текст на продавачите, че искам да е правилно написан, важни са ми пратките. Благодаря предварително.   bouquet Hug

# 593
  • Варна
Бритс отговориха, че пратките могат да се изпратят отново след 17 март. Моля някой да ми помогне да напиша грамотен текст на продавачите, че искам да е правилно написан, важни са ми пратките. Благодаря предварително.   bouquet Hug

Какъв точно искаш да е текста? Нещо такова:

Dear.....

Unfortunatelly I still haven't received the parcel. Pls, be advised that I will be on a business trip as of 28 Feb and will not return untill 17 March. I am afraid there will be no one to receive the parcel. Could you pls, resend it after 17 March?
Thank you in advance for your kind cooperation!
Best Regards!

# 594
момичета кажете защо така се получва  Sad Sad
гледам избирам обувки примерно. Цената ме устройва, гледам сто пъти, че е с безплатна доставка (промоционална цен)  след 20 минути пак разглеждам същите обувки
 цената една и съща без промяна, но вече с цена доставка 35 долара  Rolling Eyes

възможно ли е?

# 595
Възможно е.
Безплатна доставка до БГ  няма.
Първият път гледаш с доставка до САЩ.
Вторият път се логваш в Ибей и доставката ти вече става до БГ.
И не се занимавай с американския. Излишна разправия е.

# 596
Възможно е.
Безплатна доставка до БГ  няма.
Първият път гледаш с доставка до САЩ.
Вторият път се логваш в Ибей и доставката ти вече става до БГ.
И не се занимавай с американския. Излишна разправия е.

Алекс благодаря за арзясненията.
Аз не съм в БГ. В кипър живея.
Поръъчвах 2 пъти с free shiping и наистина е така.
сега също така гледах. обувки с безплатна доставка. вяррно че пишеше че промоцията е два дена.
но пък с такъв късмет ли съм, че докато вляза втория път вече е свършила  ooooh! и е с 35 долара доставка.
Въпроса ми е понеже от скорор ползвам този сайт. Случвало ли ви се е?
и дали пак утре няма да променят отново  Rolling Eyes

# 597
Здравейте, вчера спечелих търг за 5.50 лири, доставката беше 6.00 лири и в последствие фактурата ми стана на 17.00 лири- това нормално ли е? Сега имам и други набелязани търгове, но не смея да участвам, ако всеки път ми начисляват някакви баснословни суми? При вас как е? Освен тези пощенски  (postage) има ли още нещо около доставката???

# 598
  • Варна
Здравейте, вчера спечелих търг за 5.50 лири, доставката беше 6.00 лири и в последствие фактурата ми стана на 17.00 лири- това нормално ли е? Сега имам и други набелязани търгове, но не смея да участвам, ако всеки път ми начисляват някакви баснословни суми? При вас как е? Освен тези пощенски  (postage) има ли още нещо около доставката???

От къде идва разликата? Във фактурата се вижда сумата, на която си спечелила и отделно пощенските..къде е разминаването? Да не би 6 лири да е за Англия, а до БГ да е по-голяма сумата?

# 599
Някой, който носи бг 39 номер обувки, може ли да каже кой номер UK поръчва. Много се колебая между 6,5 и 7 и не знам кое е по-добре. Харесала съм няколко чифта и много им си чудя  newsm78. Мерих стелката на едни мой - 25,5 см.
Ето една табличка  Rolling Eyes
http://pages.ebay.com/sizing/accessorieschart.html

Общи условия

Активация на акаунт