® E-bay - тема 65

• 32 811
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте, вчера спечелих търг за 5.50 лири, доставката беше 6.00 лири и в последствие фактурата ми стана на 17.00 лири- това нормално ли е? Сега имам и други набелязани търгове, но не смея да участвам, ако всеки път ми начисляват някакви баснословни суми? При вас как е? Освен тези пощенски  (postage) има ли още нещо около доставката???

да случвало ми се е. там където пише доставка , ако има варира. никога нищо не знаеш  Confused
Аз затова вече не участвам в тър. предпочитам "купи сега"  Simple Smile

# 601
Ако не платя какво ще стане? Аз предполагам, че ще получа отрицателна оценка и занапред няма да ми имат доверие, но това предполагам не значи, че не мога да си направя друга регистрация???

# 602
  • Балчик
Бритс отговориха, че пратките могат да се изпратят отново след 17 март. Моля някой да ми помогне да напиша грамотен текст на продавачите, че искам да е правилно написан, важни са ми пратките. Благодаря предварително.   bouquet Hug

Какъв точно искаш да е текста? Нещо такова:

Dear.....

Unfortunatelly I still haven't received the parcel. Pls, be advised that I will be on a business trip as of 28 Feb and will not return untill 17 March. I am afraid there will be no one to receive the parcel. Could you pls, resend it after 17 March?
Thank you in advance for your kind cooperation!
Best Regards!

Благодаря много.

# 603
Ако не платя какво ще стане? Аз предполагам, че ще получа отрицателна оценка и занапред няма да ми имат доверие, но това предполагам не значи, че не мога да си направя друга регистрация???
Не съм сред най- знаещите, но доколкото съм чела не е желателно да не заплатиш спечеленото, след 3 такива фала и си вън от Ибей. Колкото до промяната в цената допускам също като vanyaes, че първоначално си гледала доставката до UK, а при плащането си вкарала Бг адрес, честно казано аз лично предпочитам доставка с посредник, някак по- сигурна се чувствам а и нерядко ми излиза даже по- евтино.

# 604
Здравейте, някой да е влизал в Гиксен, от час се опитвам и немога? Пробвах през 2 браузъра, не става.

# 605
Не съм сред най- знаещите, но доколкото съм чела не е желателно да не заплатиш спечеленото, след 3 такива фала и си вън от Ибей. Колкото до промяната в цената допускам също като vanyaes, че първоначално си гледала доставката до UK, а при плащането си вкарала Бг адрес, честно казано аз лично предпочитам доставка с посредник, някак по- сигурна се чувствам а и нерядко ми излиза даже по- евтино.

Ако не платиш, ще ти пратят имейли  с фактурите и с срок. на плащане. мисля, че ще имаш три възможности. с тртетото предупреждение и ако не си привела сумата ще имаш забрана в ибей и ще те съдят  Cry. няма да оставят така нещата. трябва дас и прочела правилата, относно търг. че отказ няма при спечелан сделка  Rolling Eyes

# 606
май по-добре е да си платиш  Grinning

# 607
Здравейте благодаря ви много направих вчера 2 поръчки. Hug
Може ли да ми кажете само когато вляза в спечелени търгове и нали доларчето ми свети в синкаво понеже съм платила но има едно пакетче то свети в сиво на едната поръчка а на другата си е оцветено пакетчето.Какво значи това  Thinking

# 608
как става продажбата?
Ако аз исакм да продавам  Rolling Eyes  Simple Smile

# 609
  • Балчик

А с каква цел ще го правиш цялото това упражнение? Shocked
Ще те блокират при 3 такива шегички от твоя страна и няма да стане с друга регистрация. А заради такива като теб продавачите спират доставки до Бг и имат лошо отношение към нас.

# 610
Здравейте, вчера спечелих търг за 5.50 лири, доставката беше 6.00 лири и в последствие фактурата ми стана на 17.00 лири- това нормално ли е? Сега имам и други набелязани търгове, но не смея да участвам, ако всеки път ми начисляват някакви баснословни суми? При вас как е? Освен тези пощенски  (postage) има ли още нещо около доставката???

Доколкото разбирам, ти искаш доставката да е до Бг. Не се и разбираш предварително с продаваа, колко да е. Ако не, и не е обявена предварително доставка до Бг, продавачът може да ти начисли и 100 лири доставка и ще си е в правото си!  Whistling Най-добре си избери фирма-посредник и действай с нея! Не знам, защо толкова много хора се страхуват да им ползват услугите и се набутват с невероятни суми за доставка до Бг, а и се вкарват във филми с Бг пощи!

# 611
  • Балчик
Получих светкавичен отговор от единия продавач:
Hi There,

Sorry, no, we cannot resend it. The package is small enough to go through any letterbox so there should be not problem with delivery. If it has not arrived (and please bear in mind that it was sent 2nd class), please make arrangements for someone to take in your mail or for Royal Mail to hold your mail at your local post office.

All the best.

И сега какво? Никой ли не знае колко време ги държат пакетите, преди да ги върнат? Дали продавачът ако го получи обратно ще е така добър да ми върне парите- едва ли, си мисля. А май ако отворя диспут нямам шанс с това писмо, което ми писах- че по моя вина, не мога да получа пратката. newsm78

# 612
  • Варна
Здравейте благодаря ви много направих вчера 2 поръчки. Hug
Може ли да ми кажете само когато вляза в спечелени търгове и нали доларчето ми свети в синкаво понеже съм платила но има едно пакетче то свети в сиво на едната поръчка а на другата си е оцветено пакетчето.Какво значи това  Thinking

Продавача е маркирал, че нещото е пратено. Това, че другото не е маркирано не означава че не е пратено. Не са длъжни да го правят.  Peace

# 613
Ами, не го правя заради спорта! Смятам, че некоректно ми е начислена таксата за пакетаж и доставка, затова!

# 614
  • Балчик
Ами, не го правя заради спорта! Смятам, че некоректно ми е начислена таксата за пакетаж и доставка, затова!

Ами явно проблемът е в теб, добре е за се запознаеш с правилата и процедурите предварително, преди да започнеш да купуваш. Simple Smile Това, че ти не си разбрала как точно се начислява доставката и какво да направиш преди да купиш, за да се уговориш за това не значи, че е некоректно начислена.

Общи условия

Активация на акаунт