® E-bay - тема 65

• 32 791
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
ми при мен няма такова нещо  Sad
Пробвай с този

# 631
  • София
ми при мен няма такова нещо  Sad
трябва да си в часта description, ако си на postage и paiment номера не се вижда

# 632
  • София
да, видях го, оле! Благодаря!  bouquet

# 633
  • София
Да попитам за сутиени 70С наше на кое UK отговаря  newsm78
Благодаря   bouquet

# 634
нека някой с повече опит с paypal да помогне...Имам непотърсено плащане unclaimed...за пръв път ми се случва това..какво мога да направя , да го откажа ли или да чакам продавача да направи нещо.благодаря ви

# 635
  • София
Да попитам за сутиени 70С наше на кое UK отговаря  newsm78
Благодаря   bouquet
Aз съм 75 тук и сутиени взимам 34 по английската номерация, чашката си остава същата. На теб ти трябва номер надолу, значи 32.

# 636
Току що направих поръчка
но нито в имейла нито в ибей пише за колко време ще пристигне?  Rolling Eyes
Това какво значи?

# 637
  • София
Току що направих поръчка
но нито в имейла нито в ибей пише за колко време ще пристигне?  Rolling Eyes
Това какво значи?
Значи, че може да дойде след 5 дни, може след 2 месеца. Продавачът може да пусне пратката днес, другата седмица или изобщо да не я пусне. Това последното за щастие се случва рядко. Ако е от Англия или друга европейска страна може да я получиш за 5-7 дни. От Китай, Сингапур или нещо друго азиатско най-вероятно повече от месец. Никой в ибей няма да ти пише, за да те уведоми кога ще ти дойде пратката, не са и длъжни да го правят.

# 638
Ивето къде пише от коя страна чакам  Grinning Embarassed

# 639
Ot skoro 4eta forumite za pazaruvane ot 4ujdestranni satove po internet. Moje da vi se stori malko glupav moq vapros.Interesuva me ot tozi sait kolko e dostavkata do BG ,4e ne mojah da go namerq

# 640
  • виртуално
похвал - за детето
нов скейтборд за 0.99  Whistling
обичам го този евау

Последна редакция: пн, 28 фев 2011, 16:02 от Рапунцел

# 641
  • София
KRISTI4, като влезеш в спечелени цъкаш на нещото, което искаш да видиш. Под снимката има две прозорчета - "Description"  и "Postage and payment". Като цъкнеш на второто ти излиза "Item location", т.е. мястото, където се намира стоката.

valusha, ибей не е сайт на някоя фирма, а платформа за обяви, където публикуват обяви десетки хиляди потребители от всички краища на света. Доставката може да е безплатна, може и да е колосална сума. Зависи какво и откъде купуваш. Всяка обява си е сама за себе си. Някои продавачи се съгласяват да намалят доставката, ако купиш две или повече неща, но не е задължително.

# 642
Здравейте, надявам се за помощ по следния въпрос.
досега съм пазарувала от eBay чрез посредник до България.
Вчера направих поръчка с директна доставка до България. Пише, че доставката ще е посредством Airmail International Signed For - Royal Mail Postal Services. питането ми е кой (как) ще ми доставят пратката на адреса у нас.
Досега е било чрез куриерска фирма, но в случая с пощата newsm78.
Пратката е доста скъпа и сега се хвърлих в голяма дилема.
Да не ме извикат в митницата (макар да е от UK). Това ми се е случвало с поръчки от САЩ.

Ще съм много благодарна, ако някой може да ми отговори, че подаръкът е за рожден ден и се надявам наистина да го получа навреме.

# 643
Районната ти пощенска станция.
Няма да ти я донесат, ще идеш да си я вземеш.
Пратката ти би трябвало да е с тракинг-номер.
Няма митници, в ЕС сме от 2007-ма година.
Кога ще го получиш - никой не може да ти гарантира.
Подаръкът за рождения ден на мъжа ми пристигна 2 месеца по-късно в разкъсана и смачкана кутия, за което съм изключително благодарна на БГ пощи.

# 644
И аз имам големи притеснения от БГ пощи. Така че при всички случаи ми е по-сигурно с превозвач.

Общи условия

Активация на акаунт