® E-bay - тема 65

• 32 778
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
Просто съм се зарекла - никога повече нищо да не си изпращам до България.
Предпочитам да чакам за доставка от посредника, отколкото да хабя нерви с БГ пощи и да спонсорирам служителките им. А в замяна да получавам нагло отношение.
Затова - у лево! 

# 646
И аз след провала с подаръци за децата предпочитам посредник.

# 647
Просто съм се зарекла - никога повече нищо да не си изпращам до България.
Предпочитам да чакам за доставка от посредника, отколкото да хабя нерви с БГ пощи и да спонсорирам служителките им. А в замяна да получавам нагло отношение.
Затова - у лево! 
С две ръце за. От две години работа с посредника няма нещо да не съм получила.

# 648
Явно трябваше да ви попитам, щом имате опит с БГ пощи, преди смело да поръчам... Confused Confused
Просто реших, че ще е по-бързо вместо през транспортна фирма.

А поне ще ми се обадят ли от пощата или аз трябва да звъня и да питам по тракинг номера?
Доставчика от UK каза, че днеска ми е изпратил пратката, надявам се тук да не се моткат с месеци

Благодаря ви за отговорите  bouquet

# 649
Ще получиш една хвърчаща хартийка, наречена известие.
Би трябвало да си я намериш в пощенската кутия.
Ама може и да я получиш, може и да не я получиш.
Зависи пощальонката дали е станала с лице към възглавницата или напротив; дали мъжът й и е дал или се е напил, дали ходи по чуждо или нема кинти за виагра.
Но ти след 2-3 дни започни да ходиш до пощата, да ги тормозиш, за да свикват и да не се отпускат, като си мислят, че може да им се размине скандала.

# 650
  • София
Ох, и аз искам да питам нещо.
Получих една хубава рокличка за малкото ми момиченце. В моята скала на харесване отива към графата "става". Проблемът е, че описанието не отговаря на действителността. Роклята беше описана като pure silk, но коприната е само 30%. Аз наддавах само защото е коприна. След разменени няколко имейла с продавача, той ми писа, че очевидно пропуска е при него. Та въпроса ми е - искам все пак частичен рефънд, но условията му са следните:

Return policy
Refund on return of goods. Postage to be paid by buyer.

Как най-добре да подходя, какво да му пиша? Ако не иска да направи дори частичен рефънд мога ли да поставя неутрална или дори отрицателна оценка?

# 651
  • на пистата
Ще получиш една хвърчаща хартийка, наречена известие.
Би трябвало да си я намериш в пощенската кутия.
Ама може и да я получиш, може и да не я получиш.
Зависи пощальонката дали е станала с лице към възглавницата или напротив; дали мъжът й и е дал или се е напил, дали ходи по чуждо или нема кинти за виагра.
Но ти след 2-3 дни започни да ходиш до пощата, да ги тормозиш, за да свикват и да не се отпускат, като си мислят, че може да им се размине скандала.
Joy 
не всички са като моят пощальон,красиви и усмихнати

# 652
 newsm78  Аз съм в голяма чуденка .....
Спечелих едно горнище,разбрахме се с продавача да ми прати инвойс,защото си бил сменил акаунта в ПП и така платих горнището в петък.Вчера обаче гледам в ибей,плащането не ми е отразено ,а стои някакво часовниче на мястото на иконката,която отбелязва,че стоката е платена.
Тъй като не ми се е случвало до сега побързах да прекъсна плащането,като си помислих че  нещо съм объркала,защото 3 дни не е отразено,че съм платила.
Днес веднага писах на продавача за грешката ми и да изпрати нов инвойс,но до сега нищо.Проблемът е ,че днес е 7 ден и трябва да платя задължително!
Какво да правя  ooooh! Praynig Praynig Praynig

# 653
  • София
моля за помощ в превода на
ok the total is £18.18 with the combined postage for the 3 items it comes to £17.65
pay through paypal and as soon as i get the payment i will stop the listings. www.paypal.com and click on the send money link just under the blue tabs at the top of the page and enter the details. my email your email and amount and click ebay goods option
искам да купя три неща с купи веднага, разбрахме се да комбинира пощенските, но понеже продавача изисква незабавно плащане я питах какво да направя. Получих този отговор който неразбирам  Blush

# 654
Момичета ще ми помогнете ли с превода,че така се ядосах на тези англичанки пак.Купувам спа сет,обявен като нов и то за подарък и директно го дадох без да го разпечатвам.И сега ми казаха,че нещата са с изтекъл срок на годност,а солите са отворени и половината използвани.
Ако може да ми преведете.
"Сетът не е нов.Всичко е с изтекъл срок на годност.Солите са отворени и използвани."
Благодаря ви много!

# 655
моля за помощ в превода на
ok the total is £18.18 with the combined postage for the 3 items it comes to £17.65
pay through paypal and as soon as i get the payment i will stop the listings. www.paypal.com and click on the send money link just under the blue tabs at the top of the page and enter the details. my email your email and amount and click ebay goods option
искам да купя три неща с купи веднага, разбрахме се да комбинира пощенските, но понеже продавача изисква незабавно плащане я питах какво да направя. Получих този отговор който неразбирам  Blush

Намалила ти ги е на 17.65 паунда и ти пише да влезеш в пейпал и да натиснеш бутона send money (прати пари), който се намира под сините бутончета (които се намират най-горе на страницата). И дам вече да въведеш нейния,твоя имейл,сумата (която е 17.65) и после да отбележиш, че плащаш за стоки от ибей (ebay goods) .... Дано си го разбрала Simple Smile Не съм много по обясненията! Успех  Peace

# 656
Момичета ще ми помогнете ли с превода,че така се ядосах на тези англичанки пак.Купувам спа сет,обявен като нов и то за подарък и директно го дадох без да го разпечатвам.И сега ми казаха,че нещата са с изтекъл срок на годност,а солите са отворени и половината използвани.
"Сетът не е нов.Всичко е с изтекъл срок на годност.Солите са отворени и използвани."
Благодаря ви много!

The set is not new as declared! Everything is out of date! The salts are opened and used!
Мисля, че е така... newsm78 Поправете ме ако греша

# 657
Момичета - да ви се похваля. Първата ми поръчка пристигна. Супер много се радвам.  moresmile Камиончето, което бях поръчала днес пристигна от Китай. Платих го на 14.02. Мислех, че още е в Китай. Даже ми го донесоха като колет. Бях сигурна, че ще мине през митница и че ще плащам ддс. Обичам го този Ebay.   Heart Eyes   Благодарение на вас получих цялата информация, от която се нуждаех и се престраших да поръчам. Супер сте.  newsm20

# 658
Благодаря ви много!

The set is not new as declared! Everything is out of date! The salts are opened and used!
Мисля, че е така... newsm78 Поправете ме ако греша

Благодаря ти!

# 659
  • Пловдив
Момичета бихте ли ми казали този модел пума-детска номерация дали си отговаря
http://cgi.ebay.co.uk/Size-5-Puma-Pumps_W0QQitemZ110651165257QQc … 10646629588030601

Общи условия

Активация на акаунт