Farmville - 40

• 38 704
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Правилно ли си мисля тогава, че като оправят логиката на базата голямата златна ще е 2 ниво на златната и ще си я изкарам от градинката?

# 556
Да на първата част на въпроса. Втората не я разбрах.

# 557
Правилно ли си мисля тогава, че като оправят логиката на базата голямата златна ще е 2 ниво на златната и ще си я изкарам от градинката?

Ами така ще е. То и сега си е второ, но е и първо. Бисексуално с една дума. Но друго не ми дава мира. Защо ще го вадиш като е второ ниво. И единственото ми видение е, че няма файда от него в градинката. Не съм спец по градинките, но според мен и те дават семе. Вярно че е същото, но все пак дават.

# 558
  • София
Да на първата част на въпроса. Втората не я разбрах.

Ами така ще е. То и сега си е второ, но е и първо. Бисексуално с една дума. Но друго не ми дава мира. Защо ще го вадиш като е второ ниво. И единственото ми видение е, че няма файда от него в градинката. Не съм спец по градинките, но според мен и те дават семе. Вярно че е същото, но все пак дават.
Извинявам се, употребих думата "изкарам" в смисъл направя, заработя, а не да я извадя.
Аз нямам голяма златна а искам такава, но имам градинка с две златни малки и си мислех да си направя голяма златна, ако градинката даде фиданка.

# 559
Някой да е имал днес проблеми с фермата- не ми се зарежда през ФБ. Когато заредя директно от сайта на играта пак куп проблеми: много неща не са активни (не мога да поискам помощ от приятели за мисията ), не ми запаметява извършени действия: продам нещо и след 15мин пак ми се появява и други такива. уфффффф

# 560
  • Абсурдистан
някой да знае за какво е тази тролска къща, която изискваше безумно много материали.
Стои ми готова на 100% но нищо не дава.

# 561
Поисках да си възстановя един профил и дадох тел номер Изпрати ми смс който съдържа хиляди въпросителни Просто незная какво да въведа. Някой имал ли е подобен проблем?

# 562
някой да знае за какво е тази тролска къща, която изискваше безумно много материали.
Стои ми готова на 100% но нищо не дава.
Миналата година за деня на св"Патрик"на мястото на тази тролска къща имаше едно гърне и в него събирахме злато,и после се разменяше за някви награди (както всяка игра на Зинга  ooooh!)
След някой друг ден и тя ще почне да дава злато  Peace

# 563
Поисках да си възстановя един профил и дадох тел номер Изпрати ми смс който съдържа хиляди въпросителни Просто незная какво да въведа. Някой имал ли е подобен проблем?
Назад някой беше писал за този смс за възстановяване,погледни ако искаш

# 564
 newsm78 Правилно ли съм разбрала,че в "бебешката кошара"не може да има животно от различни видове-едновременно кончета и телета и т.н А малките пуйки къде "да ги порасна" Crazy

# 565
newsm78 Правилно ли съм разбрала,че в "бебешката кошара"не може да има животно от различни видове-едновременно кончета и телета и т.н А малките пуйки къде "да ги порасна" Crazy
Грешно си разбрала Simple Smile МОЖЕ да има едновременно теленца и кончета. Бебетата пуйки живеят заедно с големите пуйки в тяхната си къщичка (пуйчарник или както там се нарича)

# 566
Ами защото се опитах да вкарам едно теле и неще и неще да ми го приеме  Thinking

# 567
  • София
Аз пък искам да попитам на колко време
се "ражда" животно от Nursery Barn?
Като че ли при мен започна да се случва
все по-рядко. Обирам я всеки ден, но ми
дава животно може би един път на семица.
При вас така ли е? Или има някаква подробност,
която не знам?

# 568
Ами защото се опитах да вкарам едно теле и неще и неще да ми го приеме  Thinking
Нямам представа. Колко животни имаш в момента вътре? Да не би да си стигнала максималния брой и затова да не иска да приеме теленцето.  Thinking

# 569
  • София
Нямам представа. Колко животни имаш в момента вътре? Да не би да си стигнала максималния брой и затова да не иска да приеме теленцето.  Thinking
Имам спомен, че белтид телето не влизаше, не знам още ли е така.
Иде ми да я изтрия тая кошара, много тъпа идея, хубави екземпляри ги прави на черни.
Ще изчакам още малко Зинга и я махам. И без това е ненужно огромна.

Общи условия

Активация на акаунт