Farmville - 40

• 38 633
  • 735
  •   2
Отговори
# 600
Светланка в справката са отбелязани само тези които имат табелки, иначе всички дървета които дават плод са ~160, а ако добавим и тези които са само декорации ще станат доста повече. Persimmon tree също не влиза в градинките.

* теди * няма къде да си прибереш златото все още - от дървото само го "вадиш" Simple Smile. Задръж го в гифт бокса.

# 601
Светланка в справката са отбелязани само тези които имат табелки, иначе всички дървета които дават плод са ~160, а ако добавим и тези които са само декорации ще станат доста повече. Persimmon tree също не влиза в градинките.

* теди * няма къде да си прибереш златото все още - от дървото само го "вадиш" Simple Smile. Задръж го в гифт бокса.
А къде мога да ги видя тези 160  newsm78

# 602
http://telme-bg.com/farm.php?ng=tree
Тук са всички дървета.Ако натиснеш "i" дава цялата информация.5 страници са. Peace

# 603
http://telme-bg.com/farm.php?ng=tree
Тук са всички дървета.Ако натиснеш "i" дава цялата информация.5 страници са. Peace
Благодаря аз точно тези гледах и имам всичките без тези които не стават вътре в градинката Simple Smile

# 604
Аз бих препоръчал новия интерфейс http://telme-bg.com/index.php/1/1/3 Там са всички дървета, от които има файда. Има дървета и в категория декорации, ама те не дават нищо. Освен красота, ама то за романтични натури.

# 605
  • Пловдив
За бялата ябълка през айфона - само с изпращане НЕ СТАВА!
Трябва през айфон после да се влезе във фермата и да се получи подаръкът.
Наистина не става! Пращала съм много пъти досега, никой не ги получава. Sad
Ето, току що пратих:

Виждам името си тука но не съм получила нищо. Mr. Green

# 606
  • Бургас
да знаете случайно колко подаръка събира гифт бокса?

Официално събира 500, но реално може да са доста повече - аз съм стигала и до 1000. Обаче ако надвишиш лимита от 500, почти винаги ти изчезват доста от нещата в кутията.

# 607
Special Delivery  и Watering Can , влизат ли в изчезващите доста неща ?

# 608
Спешъл деливъри чезнат, лейките не. Яйцата изчезват със сигурност. Кончета, телета също. За друго в момента не се сещам.
Иначе и над 1000 подаръка съм имала в кутията, ама като изчезват интересните неща, няма смисъл.
Кога ще го пускат проглетото гърне (или каквото ще е там)?
Хм. персимон трии дори не знаех, че го има. мислех, че имам всички дървета, ама явно без него.
Карнавалните дървета в началото се мастерираха, макар че не влизаха в градинките. В един момент изчезнаха от списъка за мастериране, но аз културно си ги обирам  Mr. Green
Някой има ли възрастен монголски кон? Много искам кончето му. Нямам и конче от новата черна красива кобила  Cry

# 609
Вчера си направих 2 нови профила за да мога да си изпратя подаръчета...НО не ми дава отдолу съседите и на двата профила.... 12 ниво съм, изписва ми че съм успяла да добавя съседите но сами виждате че не е така, и като се опитам да си изпратя подарък ми изписва че нямам съседи.....някой да е имал такъв проблем  или някой да има някаква идея как да се оправя...... ooooh!

# 610
Същото е и при мен, но във основната ми ферма. И все още се надявам снежните човеци да започнат да раждат лейки, че заради проклетата вода, направих цяла армия.

# 611
Човеците повече няма да дават лейки.

За съседите в новите акаунти - на зинга й трябват ден-два-три, докато отчете някои неща.
В основния профил дълго време нямах съседи (, но поне имах празните иконки за адване), най-накрай писах на Зинга (по друг проблем, но натвърдих и на това) и ми го оправиха. Сега понякога дори ми дава опция да адвам съседи (от дъжд на вятър) иначе в активната лента са ми около 100 души, вместо наличните около 450 (толкова ги преброих ръчно).

Идеи дали и какво ще се пуска утре?

# 612
  • UK
На мен ми липсват съседите и на много стари акаунти, не е само за новите това.

# 613
Човеците повече няма да дават лейки.

Много тъпо Cry.....благодаря ти!

# 614
дано скоро дадат това гърне или каквото е там за златото, че и аз насъбрах много
Днес доста бъгове май има в фейса; на майка ми и на мен в играта ни цъфнаха дърветата рано рано, след като ги поръстихме  Mr. Green Mr. Green и понякога като поръсти дърво не дава какво е а всъщност изчезва и след 8 лейки накрая едно голямо нищоо.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт