Farmville - 40

• 38 620
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
За бялата ябълка през айфона - само с изпращане НЕ СТАВА!
Трябва през айфон после да се влезе във фермата и да се получи подаръкът.
Наистина не става! Пращала съм много пъти досега, никой не ги получава. Sad
Ето, току що пратих:

Виждам името си тука но не съм получила нищо. Mr. Green
Аз също  newsm78

# 616
Здравейте и Честита Баба Марта!

Трябват ми още 7 съседи за разширение, ако някой ме иска: Elena Djerova ми е фейса.

И 2 въпросчета - Как да си взема новата овца на Зинга? Знае ли някой, какъв е проблема, че не мога да си инсталирам Гейм бара /мъча се от месец след като преинсталирах ундоуса на компа/ ?

Последна редакция: ср, 02 мар 2011, 14:06 от eli_gu

# 617
Как се взима това злато аз защо нямам.

# 618
Купувам си граднинка, отварям 29 кутии и ето ти изненада - 20 лопатки и 9 тухли  #Cussing out

# 619
  • Пловдив
Вчера си направих 2 нови профила за да мога да си изпратя подаръчета...НО не ми дава отдолу съседите и на двата профила.... 12 ниво съм, изписва ми че съм успяла да добавя съседите но сами виждате че не е така, и като се опитам да си изпратя подарък ми изписва че нямам съседи.....някой да е имал такъв проблем  или някой да има някаква идея как да се оправя...... ooooh!

И при мен се случи същото но днес гледам че се е оправило.И при теб ще се оправи след няколко дена или седмица.

# 620
Купувам си граднинка, отварям 29 кутии и ето ти изненада - 20 лопатки и 9 тухли  #Cussing out
Няма се нервиш. Тук на чист български език е описано защо се получава така

Разширяване капацитета на езерото с патиците.

# 621
Няма се нервиш. Тук на чист български език е описано защо се получава така

Разширяване капацитета на езерото с патиците.
Ами да откак е изградено не съм ги и поглеждала

# 622
Ееееееееее писнА ми вече.

Първо от кладенеца не ми даде заека и къщата
Сега пък от втората част на мисията с оранжерията ми даде някакво или нещо такова, но и то го няма #Cussing out

Какво да правя, да им пиша ли или пак е някакъв бъг

# 623
  • У дома
Здравейте,
имам питане, от няколко дни след като се опитам да помоля за помощ за порастването на патетата, не ми позволява да избера съседи, които да ми помогнат, дали някой може да помогне с информация?

# 624
  • Пловдив
Здравейте,
имам питане, от няколко дни след като се опитам да помоля за помощ за порастването на патетата, не ми позволява да избера съседи, които да ми помогнат, дали някой може да помогне с информация?

Пробвай през farmville.com, а не през фейса. При мен този проблем го има от месец. И подаръци не мога да пращам, а само да връщам.  Играя си на тука има - тука нема. С много проби и похабени нерви все от някъде захапва.

Вече не им пиша за нищо, защото ми писна...

Ели, изпратих ти покана.

# 625
Здравейте,

Пробвай през farmville.com, а не през фейса. При мен този проблем го има от месец. И подаръци не мога да пращам, а само да връщам.  Играя си на тука има - тука нема. С много проби и похабени нерви все от някъде захапва.

Вече не им пиша за нищо, защото ми писна...

Ели, изпратих ти покана.

При мен проблема е същия Sadот месеци, решението - сменяш браузъра - подаръци и покани за помощ пускам с Гугъл хром, а копането и връщането на подаръци с Мозила Wink

Благодаря на тези, които ме добавиха за приятел и съсед   bouquet

# 626
  • Според сезона
Дадоха го това гърне!

# 627
  • sofiq

супер Laughing,заради златото в кутията ми вчера ми изгоряха 50-тина специални доставки

# 628
  • У дома
AlexaS,eli_gu  Благодаря ви за помощта!През сайта стана веднага.  bouquet  bouquet

# 629
Да питам аз, аджеба, кога ще има разширение на конюшнята

Общи условия

Активация на акаунт