Farmville - 40

• 38 594
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Намален ли е процентът шанс да ти се падне дърво от редките видове от семенце, взето от стената? Преди на всеки 10 фиданки ми даваше по 5-6 от редките дървета, а сега от 20 поляти само едно (сърчица).
Rostan ?

Аз си мисля, че процентите са еднакви
Дърветата не се разделят на редки и нередки (май)  newsm78

Ама се ядосваш на Ябълките, които се падат най-често  hahaha!
Може да не се разделят дърветата, но няма логика тогава от 100 дръвчета да получиш 30 ябълки и нито едно Гигантски дъвки, например. Затова ми е въпросът  Wink !

# 646
  • Варна
изчезна ми 1 дърво при поливане с 8мата лейка. Дадох рефреш, но него го нямаше. Има ли вариант това семе да е от дърво, което вече не е в играта?

# 647
Искам да попитам нещо за дрехите на фермера - какво се случва с предишните дрехи? В смисъл купих си нови дрехи и не мога да намеря предишните, нито като вече купени, нито да ги купя наново в магазина? Къде изчезват и как мога да си преобличам героя с вече закупени?

# 648
  • Абсурдистан
Някой може ли да ме упъти как да си разменя фейсбук кредитите за кеш.

# 649
Ама се ядосваш на Ябълките, които се падат най-често  hahaha!
Може да не се разделят дърветата, но няма логика тогава от 100 дръвчета да получиш 30 ябълки и нито едно Гигантски дъвки, например. Затова ми е въпросът  Wink !

Но пък се радвам на това, че след рефреш дървото ми е автоматично готово  hahaha
А това какво ще ти се падне сигурно зависи от броя на дърветата, знам ли

# 650
  • UK
Искам да попитам нещо за дрехите на фермера - какво се случва с предишните дрехи? В смисъл купих си нови дрехи и не мога да намеря предишните, нито като вече купени, нито да ги купя наново в магазина? Къде изчезват и как мога да си преобличам героя с вече закупени?
Сигурна ли си, че си ги купила? Понеже аз така се прецаках за една рокля, не бях натиснала "купи" а само "Запази", и сега я няма в маркета, а аз я харесвах.

# 651
  • София

Щракаш върху човечето си и се
отваря маркета за дрехи.
От там избираш който вид дрехи
те интересуват, например тениските
и когато се отворят, ти дава две опции -
"In your inventory" /тоест, тези, които си
складирала/ и "In the market"/тези, които
можеш да купуваш в момента/.

Последна редакция: пт, 04 мар 2011, 23:37 от Sophia L.

# 652
  • София
А това какво ще ти се падне сигурно зависи от броя на дърветата, знам ли[/b]

Броят на дърветата в дадена градинка ли?
Това не би трябвало да има връзка, когато поливаш семенце, хванато от стената  newsm78 !

# 653
  • София
И аз забелязвам същото като Кали, преди ми се падаха повече интересни дървета от фиданка взета от стената, напоследък - нищо, нямам нерви като Кали да поливам толкова много и вече не се и старая.

Пак питам - никой ли не знае до колко часа е двойното мастъри, започна в сряда и пишеше 48 часа, но за нас колко часа е това?

# 654
Оказало се, че втора страница на гърнето няма да има

alpha_beta, уж трябваше да е да 7 сутринта днес, но май продължава

# 655
Оказало се, че втора страница на гърнето няма да има

Амче кой е казал че ще има?

# 656
# 657

Никой, ама някои хора очакват, че ще има

# 658

Никой, ама някои хора очакват, че ще има
И ти сега им разбиваш мечтите. Може и да има, но в никакъв, ама никакъв случай няма да се тези наградите. Все пак гърнето е за св. Патрик, а всеки празник има нещо характерно за него. Е тези неща нямат нищо общо с този празник.

# 659
Да питам аз, аджеба, кога ще има разширение на конюшнята
А аз искам да знам как мога да си спра разширението на конюшнята newsm78
Автоматично ли е това разширение? Защо постоянно ми иска да наливам нови материали за ново разширение на конюшнята, при положение, че аз НЕ ИСКАМ да разширявам повече?

Моля обяснете ми, тъй като съм леко нова за FV  Blush

Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт