Farmville - 40

• 38 603
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
Двореца явно вече "не се жъне"ама поне събраните валентинки защо не ги redeem-ва  newsm78

# 631
  • sofiq
вижте какво намерих преди малко,според вас дали наистина ще са такива нещата които ще можем да разменяме за злато newsm78

http://fvmasters.blogspot.com/2011/03/unreleased-items-and-pot-o … -gold-prizes.html

Последна редакция: чт, 03 мар 2011, 22:06 от tediata

# 632
Аз не пиша редовно в темата но ви следя току що си посещавах съседите и ми изчезнаха половината кеш парички  #2gunfire какво стана не знам случвало ли се е на някой ????

# 633
  • На погрешната планета
Кое е мистериозното семенце на червения спанак?

# 634
Rhubard  Simple Smile

# 635
Да питам аз, аджеба, кога ще има разширение на конюшнята

Не знам изобщо дали ще може да се разширява!

# 636
  • На погрешната планета
Rhubard  Simple Smile

Мерси Grinning

# 637
  • София
Да питам аз, аджеба, кога ще има разширение на конюшнята
И в този ред на мисли, според мен, вече е крайно време да направят и овчарник. Имам от всички видове по една и пак са прекалено много Simple Smile

# 638
Здравейте фермерки!Имам един въпрос-може ли да се купи втора ферма като се стигне 100 ниво и как става? Rolling Eyes

# 639
Как е възможно дървета, които сложих преди 2 часа във фермата, вече да са готови  Shocked
mimeime, овчарник ще има, но май ще е в английската ферма
tediata, 100% са това (може би без дървото)

# 640
Аз не пиша редовно в темата но ви следя току що си посещавах съседите и ми изчезнаха половината кеш парички  #2gunfire какво стана не знам случвало ли се е на някой ????

Кой знае за какво ти е поискало кеш...и ти без да искаш си потвърдила!!!
Аз така се прецаках вчера с 48 кешчета за дърветата и направо полудях, бързах за една мисия, чаках да ми поиска само едно кешче за самолета...и без да махна отметката за дърветата си платих всичко newsm45 newsm45

# 641

newsm45  и на мен ми идва да плача, сигурно не съм видяла. Добре че имам втора там си стоят ще си ползвам като се наложи.
Чакам с нетърпение английската кога ли ще я пуснат  newsm78

# 642
  • София
До колко часа наше време е двойното мастъри?

# 643
  • София
Намален ли е процентът шанс да ти се падне дърво от редките видове от семенце, взето от стената? Преди на всеки 10 фиданки ми даваше по 5-6 от редките дървета, а сега от 20 поляти само едно (сърчица).
Rostan ?

# 644
Намален ли е процентът шанс да ти се падне дърво от редките видове от семенце, взето от стената? Преди на всеки 10 фиданки ми даваше по 5-6 от редките дървета, а сега от 20 поляти само едно (сърчица).
Rostan ?

Аз си мисля, че процентите са еднакви
Дърветата не се разделят на редки и нередки (май)  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт