Тема Незабравима (Unutulmaz) 163

• 31 774
  • 752
  •   1
Отговори
# 180
  • Русе

Наздраве, Дори! newsm24 newsm24 newsm24

# 181
# 182
Благодаря ви момичета.Това че оценявате стихчетата ми е голяма радост за мен,още повече че всички вие сте изявени таланти

# 183
Диди,Дани! smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 184
http://www.youtube.com/watch?v=Q2uKCrdSIDE
Да си припомним и това интервю !  Hug

# 185

Наздраве на най невероятната неповторима, неутразима и незабравима компания  newsm26 newsm26 newsm26 newsm24 newsm24 newsm24 newsm24 newsm24 cheers Drunk Wine Glass Wine Glass

# 186
# 187
  • Русе
С голямо удоволствие при това, си го припомних! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 188

Moмичета, според датата на тази снимка, доста  май са изостанали с графика за снимане ooooh! ooooh! ooooh!.Съвсем са я закъсали и може и да не пускат фрагменти, веднага след серията #Cussing out

# 189
# 190
  • Стара Загора
Дани, Диди, благодаря Ви за пореден път!  newsm51 newsm51 newsm51
Ураганче, дано си права и срещата на Харун с русата девойка се окаже сън на Еда, но ако не е сън аз имам предчувствие, че връщайки се у дома, ГООООЛЯЯМООО СДОБРЯВАНЕ ще падне. АМИН!
От резюмето: Какво последно ще поиска Джемил от Еда? аз си мисля, че Джамил ще посъветва Еда да се омъжи за Харун час по-скоро за доброто на Ямур.

# 191
  • Русе
Ураганче, дано си права и срещата на Харун с русата девойка се окаже сън на Еда, но ако не е сън аз имам предчувствие, че връщайки се у дома, ГООООЛЯЯМООО СДОБРЯВАНЕ ще падне. АМИН!
От резюмето: Какво последно ще поиска Джемил от Еда? аз си мисля, че Джамил ще посъветва Еда да се омъжи за Харун час по-скоро за доброто на Ямур.
Златни ти пръстчета и клавиатура, Пкутиева! newsm17 newsm17 newsm17 bishop bishop bishop

# 192
Е това наистина искам да го видя.Всички които  най-много им пречиха и дори стреляха по тях сега се опитват да ги съберат и дори да ги оженят.

# 193
  • Русе

Moмичета, според датата на тази снимка, доста  май са изостанали с графика за снимане ooooh! ooooh! ooooh!.Съвсем са я закъсали и може и да не пускат фрагменти, веднага след серията #Cussing out
Може и да са преработвали заснетото! Но да, работят 1 епизод напред...Заради студа, дъждовете, сигурно им се скапва апаратурата. Както беше през лятото! Grinning

# 194
  • Русе
Е това наистина искам да го видя.Всички които  най-много им пречиха и дори стреляха по тях сега се опитват да ги съберат и дори да ги оженят.
Чак не смея да си го помисля, камо ли да го пожелая! smile3506
Еда ще се дърпа и инати!Харун она гьоре! hahaha

Общи условия

Активация на акаунт