Тема Незабравима (Unutulmaz) 163

• 31 774
  • 752
  •   1
Отговори
# 255
Цитат
"Този пост не е завръщане! "

Слава Богу.

Дай Боже!
Амин!

# 256
Този пост не е завръщане!

Слава Богу.

Дай Боже!
Амин!

bishop bishop bishop bishop bishop bishop

# 257
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Добър вечер дами. Hug Hug Hug

Ееее, не...Каламитци е тук и аз също. Mr. Green
Точно тая вечер бях решила да не пиша, ноооо не можах. На вас ако ви харесва някой да ви нарича "филмирани'', ''пасивни'', ''хиперактивни', ''мъжемразки'', ''феминистки'' и куп други простотии. на мене не ми харесва.

Мила Каламитци, гледам се завръщаш с гръм и трясък. Написала си пост...който на на моменти се чудех дали чета бг-мама или Фройт.  #Crazy #Crazy
Малеееееееее, друго си е някой да ти направи анализ.
Аз, съм изумена с какво право си позволяваш да анализираш хора които не познаваш.  ooooh!
Виртуалното общуване не ти позволява да правиш оценки за някой за когато си немаш пута идея кой седи зад ника. Мноооооого си смела. Ти направо прекали!
Аз не знам не те ли заболяха пръстите да избълваш толкова глупости и квалификации към хора с които до скоро си комуникирала?
Бреййй, ма немаш спирачка бе...изхаби тонера... ooooh!
Защо винаги трябва всеки твой пост да внася смут в темата? Не можеш ли спокойно да се кротнеш и да престанеш? Защо е тази злоба и агресия?
СПРИ СЕ БЕ ЖЕНА!!!! Mr. Green
Да обобщя...НЕ СИ СПОМНЯМ НЯКОЙ ДА ТЕ Е НАЗНАЧИЛ ЗА КРИТИК, АНАЛИЗАТОР ИЛИ ПСИХОЛОГ. Да ти кажа...ако решиш отново да се качиш на балкона няма да сбъркаш, кой знае ако поседиш достатъчно може пък и да си промениш поведението...може да ти светне лампата, че никой тук не се нуждае от психологическите ти анализи. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 258
Здравей,Каламитси!
Бях сигурна,че няма да издържиш,и отново ще се включиш,макар и епизодично,добре дошла!
Чудила съм се,в интерес на истината,какво означава никнейма ти-явно съм пропуснала ,когато си го обяснила-не го знаех този залив,но събуди любопитство в мен.
Пожелавам ти успех в ремонтите,и дано си попаднала на майстори,които не ти късат нервите!
Сега за филма и за форума-за някои неща си права,за други-не,според мен,разбира се.
Наистина,човек като се отдалечи за известно време,вижда по различен начин,това и аз съм го установила.
Не бях забелязала да си пречила на забавленията-независимо дали ги одобряваш или не-винаги ги е имало.Завидно и заразяващо е чувството за хумор на някои пишещи.
Не съм и забелязала така наречените от тебе "тартори",дори се учудвам,че смяташ,че има такива-мисля,че всеки си пише каквото мисли,и каквото иска.
Също така не смятам,че тука сме за да дебатираме "на живот и смърт"-едва ли този форум е най-важното нещо в живота ни,та да сме толкова отговорни и сериозни.Аз разбирам участието си в него по следния начин-гледам един филм,мисля нещо в момента-и го пиша.Или не мисля нищо,но някой нещо е написал,и аз отговарям.Когато не ми е интересно,или когато не ми се пише-не пиша.Изобщо не го чувствам като задължение-да се мъча да давам непрекъснато някакви супермнения.
Колкото до позицията ми за филма и неговите послания-написала съм това,което мисля,няма да го повтарям,но ще ми е интерсно да чуя твоето мнение,което не виждам в следващия цитат..."Защо се случва  това развитие на сюжета и  тази промяна на образите и какви могат да бъдат посланията на филма в този случай! Защото има такива! Но никой от Вас не обърна внимание на този пост!Жалко! По-лесно е да се пише за Еджето..."
Не мога да разбера какво толкова те дразни факта,че някой от нас имат критики към образа на Харун-трябва задължително да го харесваме,независимо какво прави ли?И защо веднага слагаш етикет на тези,които имат изисквания към образа-всеки е свободен.
Не разбирам и това за казармата-може би аз пиша в друг форум?
"Неразборията" снощи-явно и нея съм пропуснала-съвсем естествено е,когато произведението(в случая този филм)не ти импонира по предишния начин,да има спад в емоциите и желанието за писане.
Последното ти изречение абсолютно го подкрепям-мисля същото,че колкото повече проблеми създават между Еда и Харун,толкова по-сигурен е хубавият финал.

Последна редакция: нд, 06 фев 2011, 23:28 от nezabravimka

# 259
  • Варна
Като го прочетох тоя пост на Каламитси и се уморих направо! Бях забравила за малко каква досада са заядливите й постове! Пак пуска един кьорфишек и се скрива да ни гледа сеира! Няма го майстора- коментирам за последен път неин пост от този вид- нравоучителен, категоризиращ, характеризиращ, с размахан пръст! Никога не съм си позволявала такъв език като коментирам нечий пост, но тя прекали! Има едни категории- добро възпитание, взаимно уважение, търпимост, деликатност, скромност, учтивост, премереност, мяра, които явно не са известни на госпожата! ignore2 Не си струва да се коментира!

# 260
Като го прочетох тоя пост на Каламитси и се уморих направо! Бях забравила за малко каква досада са заядливите й постове! Пак пуска един кьорфишек и се скрива да ни гледа сеира! Няма го майстора- коментирам за последен път неин пост от този вид- нравоучителен, категоризиращ, характеризиращ, с размахан пръст! Никога не съм си позволявала такъв език като коментирам нечий пост, но тя прекали! Има едни категории- добро възпитание, взаимно уважение, търпимост, деликатност, скромност, учтивост, премереност, мяра, които явно не са известни на госпожата! ignore2 Не си струва да се коментира!
tooth tooth smile3521 smile3521 newsm10 newsm10

# 261
Някой сеща ли се дали това  е къщата на Харун или Гюлерови?Нещо се изгубих #Crazy
Не че е толкова важно,но да съм сигурна за колко бури да се приготвя в сряда Laughing

# 262
  • София
Някой сеща ли се дали това  е къщата на Харун или Гюлерови?Нещо се изгубих #Crazy
Не че е толкова важно,но да съм сигурна за колко бури да се приготвя в сряда Laughing

Това е кухнята в къщата на Харун  Mr. Green

# 263
Зизу,
На лицето kalamitsi няма нужда някой да и дава позволение.
Тя сама си е дала титли, закичила си е медали за "достойно поведение в родината"
и за "морално управление на масите". Тя е и ПЪТЯ и ИСТИНАТА и ЖИВОТА.

hahaha hahaha hahaha hahaha

# 264
  • София
Зизу,
Тя сама си е дала титли, закичила си е медали за "достойно поведение в родината"

Аз уж съм поп  Mr. Green ама ще кажа  да ви пази Господ чада мои от такава истина и път в живота  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 265
Зизу,

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 266
Рекси,благодаря  Hug
Тези зелени шкафове в кухнята ме изненадаха.Къде съм гледала последните серии  Confused
Розичке,ако си на линия пусни малко гифчета,плиййс Praynig

# 267
Председател, не ни гледай от високо, слез при простолюдието и пусни едно стихче  Stop

Последна редакция: нд, 06 фев 2011, 23:44 от marmalon

# 268
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Зизу,

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 269
  • София
Рекси,благодаря  Hug
Тези зелени шкафове в кухнята ме изненадаха.Къде съм гледала последните серии  Confused
Розичке,ако си на линия пусни малко гифчета,плиййс Praynig
Ето снимки за сравнение  Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт