Тема Незабравима (Unutulmaz) 163

• 31 773
  • 752
  •   1
Отговори
# 495
Еее, как ще обясни на Ямур,че ще се омъжва за друг мъж, а не за баща й. Абсурд е да приеме. Може да се направи пред Харун,че е приела  Mr. Green Mr. Green

# 496
Ако наистина са застреляли Арас, много тъжно, той горкия в нищо лошо не беше замесен. Отиде си невинен, ама не знаеше с кого си има работа, защо разкри на Бату, че е Кенан. Жал ми е за него, ако са го гръмнали.
Не е възможно да го гръмнат!!
Той все още не е изиграл основната си роля на "дразнител" и съперник на Харун!!

# 497
И двамата са решили да си правят напук,да видим само до кога и дали всичко ще имо последици. Thinking

# 498
Еее, как ще обясни на Ямур,че ще се омъжва за друг мъж, а не за баща й. Абсурд е да приеме. Може да се направи пред Харун,че е приела  Mr. Green Mr. Green
Като нищо ще приеме. Нищо не би ме учудило вече в поведението й. Според мен съсипаха филма на нейн гръб.

# 499
И двамата са решили да си правят напук,да видим само до кога и дали всичко ще имо последици. Thinking

Ще има - още 15-16 серии, нали филма свършвал през юни

# 500
Ами,ако Арас сам се спаси  и си помисли,че Харун е поръчителят на убийството му/нали знае,че двамата заедно работят с Хазар/какво ли би направил тогава? Thinking

# 501
  • София
Няма да убият Арас,Харун ще го спаси,т.е ще каже на Хазар да не го прави.Харун може да е всякакъв,но не и убиец  Peace.Той не можа да застреля Бату9Кенан) въпреки всичката болк аи мък акоято му причини,а да се съгласи да убиват Арас е абсурдно,все пак той нищо лошо не му е направил освен да предизвиква ревността му.Ще има още дълго да си разменят тупаници  hahaha  hahaha hahaha hahaha

# 502
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Попе, я ми копни едно фото на Еда и Арас от фрагмана със субове...ще спретна един сценарии . Днеска имам муза за Незабравка. Mr. Green

# 503
Рекси  Embarassed,надявам се да не се сърдиш  Embarassed

Фрагмент със субтитри
http://vbox7.com/play:feec78de

Като го гледам този фрагман(благодарности и от мен на Рекси за превода),си мисля-
-в първия сезон Мелда искаше да се ожени за Харун,независимо,че разбра,че той обича Еда,сега Арас иска да се ожени за Еда,независимо,че знае,че тя обича Харун-тия хора само искат да са женени ли,не искат ли и да са обичани-или това там няма значение!
-тази русата мацка по-скоро води Харун при оня,който му казва,че Арас ще бъде убит-или някъде другаде,но не ми прилича на интимна среща на Харун с нея.
-личи,че в това общество доминираща е ролята на мъжа-все пак Еда прави бизнес с Арас,а не любов,а Харун побеснява все едно е негова собственост.В същото време,те пак нищо не изясниха помежду си.Мисля,че продължават да елементаризират образите им.
-единственият образ,който върви безпогрешно досега по пътя си,е Бату-излиза,че когато "злото"е в ръцете на умен човек(или всички оостанали са по-глупави от него),то много трудно може да бъде победено-засега това е най-убедителното послание на филма,за съжаление

# 504
Аз малко не схванах, Хазар с Бату заедно ли действа, какъв интерес иначе има Хазар да убива Арас newsm78 newsm78 newsm78

# 505
Рекси, благодаря за превода    bouquet
Унутулмазче-за субтитрите    bouquet

# 506
# 507
  • София
Попе, я ми копни едно фото на Еда и Арас от фрагмана със субове...ще спретна един сценарии . Днеска имам муза за Незабравка. Mr. Green
Кмете,ето ти една снимка на двамцата ,ама не е от фрагмана със субове  ooooh!

Чакам сценария с нетърпение  hahaha hahaha hahaha

# 508
  • Под звездите
Ако наистина са застреляли Арас, много тъжно, той горкия в нищо лошо не беше замесен. Отиде си невинен, ама не знаеше с кого си има работа, защо разкри на Бату, че е Кенан. Жал ми е за него, ако са го гръмнали.

Не мога да си обясня защо,но ми се струва,че именно Арас ще  е този,който ще съсипе Бату newsm78

# 509
  • София
Аз малко не схванах, Хазар с Бату заедно ли действа, какъв интерес иначе има Хазар да убива Арас newsm78 newsm78 newsm78
Хазар няма нищо общо с Бату  Peace Хазар има зъб на Арас заради цялата история с наркотиците,мисли си че Арас го е натопил,а и заради поведението му в миналия епизод-когато отиде в ресторанта Арас директно каза на Хазар,да не се крие зад охраната си и ако има нещо да се разправя с него и да изясняват да му каже директно.Когато си тръгваше Арас каза ще чакам да дойдеш и да ми обясниш,но ти а не някое от момчетата ти

Общи условия

Активация на акаунт