Тема Незабравима (Unutulmaz) 163

• 30 176
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
Ако складовете са на Харун...лошо му се пише  ooooh! а може и да са тези,където Бату държа Хару,когато ги отвлече с Еда  newsm78

# 76
  • Русе
Според резюмето, Харун залага клопка на Бату, но последния май я надушва. Видях на снимка верния Тарък да бяга към складовете, дали няма пак да спаси Харун?
Голямо крими ни чака в сряда! Grinning

# 77
Крими,драма,сълзи,бой и пищаци...поредният безумен епизод  #Crazy

# 78
Заловения Динчер-може би Бату го измъква и го убива,а Тарък търчи по покривите,там където Бату застрелва наемника си.А кадъра с Динчер,лежащ на пода може би е от момента,в който той е още в плен  newsm78

# 79

Според резюмето, Харун залага клопка на Бату, но последния май я надушва. Видях на снимка верния Тарък да бяга към складовете, дали няма пак да спаси Харун?
Голямо крими ни чака в сряда! Grinning
Добро утро!
Като се замисля то само Еда, Хаяд, Ашъл, Ферда и Керем все още не са хващали пистолети, иначе всички останали имат пистолетите като детски играчки.
Според мен  това са контейнери на Харун и той там е затворил наемника на Бату.Сега ще го освободи, за да  го проследи Тарък. Има една снимка дето Тарък тича по един покрив и предполагам, че това е покрива където Бату убива наемника и Тарък ще го намери вече мъртъв. Затова и в резюмето пише, че Бату ще бъде отново с един ход преди Харун. Интересно ми е какво ще направи Бату с Бурак. Дали и него ще го убие?

Последна редакция: нд, 06 фев 2011, 10:54 от valdes60

# 80

Компания незабравима, четях всеки ваш пост и анализирах всяка написана от вас дума, във вчерашния дебат Харун-Еда.
Отдавна спрях да  коментирам кой е по-виновен, в крайна сметка всеки от тях носи бремето и търпи последствията си.
Истината е, че "сценария" на живота ни предлага възможности, а всеки от нас в зависимост от своите желания и приоритети избира най-подходящите за него....С времето обаче не винаги се оказват такива...
Спрях и  да търся логиката в този филм, защото се уверих,че дори и сценаристите не я намират в хилядите безумни действия, които извършват...
В началото, когато приказката беше красива и запленяваща- някак си всички разбрахме посланието и, сега обстоятелствата са други.....

Благодаря на г-жа Броненосец и Милена за преводите, както  и на Дани за стиховете  newsm51 newsm51 newsm51

Резюме на 70 еп.

Харун, използвайки заловения Динчер, ще постави клопка на Кенан(Бату), но Кенан още веднъж ще покаже, че не е враг за подценяване. За Бату вече е останало само едно, което трябва да напрви. Да разчисти всички доказателства, които го уличават. И затова е решен да направи всичко.

Тук ми е любопитно, с колко човека ще финализира филма?! Вероятно поредната жертва на Бату е Бурак...

С приемането на неочакваното предложение от Арас, Еда ще издълбае още по-голяма пропаст помежду им с Харун. Суровите ветрове, които веят между двамата влюбени, постепенно ще се превърнат в силна буря. Буря, изтъкана от ветровете на любовта, омразата и ревността...

Тези герои в Незабравима през торнадо още не са преминали...Но  с този опит, който имат с ветровете и ураганите ще се справят...
Ето как "Любовта ще се възроди от пепелта"!

Как ще постъпи Харун, научавайки, че животът на омразния му Арас е в опасност?
Две мнения по въпроса нямам-ще го спаси!

Последна редакция: нд, 06 фев 2011, 11:12 от moxito

# 81
# 82

Добро утро!
Като се замисля то само Еда, Хаяд, Ашъл, Ферда и Керем все още не са хващали пистолети, иначе всички останали имат пистолетите като детски играчки.
Според мен  това са контейнери на Харун и той там е затворил наемника на Бату.Сега ще го освободи, за да  го проследи Тарък. Има една снимка дето Тарък тича по един покрив и предполагам, че това е покрива където Бату убива наемника и Тарък ще го намери вече мъртъв. Затова и в резюмето пише, че Бату ще бъде отново с един ход преди Харун. Интересно ми е какво ще направи Бату с Бурак. Дали и него ще го убие?

Позволи ми да те поправя...

Еда насочи пистолет срещу Тарък, когато бяха отвлекли Ямур...Действието се разви в къщата на Харун, от 1 сезон.
Насочи пистолет и срещу Феяз, във фирмата ( причината отново бе Ямур ), тогава рани Мелда в ръката... Hug

# 83
Добро утро!
Позволи ми да те поправя...
Еда насочи пистолет срещу Тарък, когато бяха отвлекли Ямур...Действието се разви в къщата на Харун, от 1 сезон.
Насочи пистолет и срещу Феяз, във фирмата ( причината отново бе Ямур ), тогава рани Мелда в ръката... Hug

Мокси, бях забравила за това.

# 84

Какво ли си мислят в този момент? Обичат се до полуда, ама ината им за девет села...

Последна редакция: нд, 06 фев 2011, 11:18 от valdes60

# 85
  • София

Добър ден и нека да е хубав и приятен за всички. smile3525 newsm51 newsm68 newsm44.Мокси благодарности за новият красив дом  bouquet Laughing Heart EyesПри нас ....има и слънчице хубаво светло и усмихнато  Nature Sunny  Nature Sun With Face  Nature Partly Sunny
Най-хубавото от фрагментите е ,че Хубавелко е добре ......физически ,няма по болници да го гледаме smile3521 smile3503 smile3521Големи страсти и дебати е имало вчера  та по повод на тях............

СТРАСТИ

Страсти в темата се леят
Кат градушка над   поле
Любовта уплашена се скри
Нейде   в тъмното  мазе
Кой е крив и кой е  прав?!
Кой  на булката е сват?!
Кой  ортак е или   враг?!
Кой превръща се във върколак
Тази русата ....коя е ?!
И на Хубавелко ли ще бае
Самолетът пак ли е готов
И дали е той на ход...?!!!
С четворката пак някой пише
Редовете нека да избрише
А пък нашата Еда.....
Ей я пак при своята рода
Ох ...от толкова въпроси
С маратонки или боси
Нищо друго ....не остава
И ще сложа най-накрая
Знака важен риторичен
Смешен ,страшен и епичен
Удивителен с главно"У"
Нека тука..... да седи
Като страж на думите добри

П.П.
Аз отивам по мазетата да диря
Любовта им да открия
Да я изведа на светло
Белким стане им по лесно
Скоро пак отново да се съберат
И живота си ....да подредят
Хубавелко и Еда......
Вопъл ,страст ,една мечта!!!!!

# 86
Време е за сладки изкушения:

# 87

СТРАСТИ
.........................
П.П.
Любовта им да открия
Да я изведа на светло
Белким стане им по лесно
Хубавелко и Еда......

smile3501 smile3501 smile3501

# 88
Здравейте дружина  Hug
Мокси благодаря ти за новото ни райско кътче  Hug

# 89
  • Русе
СТРАСТИ

Страсти в темата се леят
Кат градушка над   поле
Любовта уплашена се скри
Нейде   в тъмното  мазе
.................

П.П.
Любовта им да открия
Да я изведа на светло
Белким стане им по лесно
Хубавелко и Еда......

Боб,за теб само рози! newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521

Общи условия

Активация на акаунт