Тема Незабравима (Unutulmaz) 163

• 31 774
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
Едичка, ако разбере за русата мадама, дори само ,че е отишъл при нея така ще го нарита,че ще седи и ще зяпа.  Twisted Evil Twisted Evil

# 121

Според резюмето Джемил ще поиска нещо от Еда Thinking Дали няма да й каже да се събере с Харун Thinking
Е, и аз не си повярвах  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 122
Един поздрав с една песен която много ми харесва и ми напомня за Еда и Харун.
http://www.youtube.com/watch?v=6SZWJelZApU&feature=related

# 123
  • Стара Загора
Здравейте, незабравимки! Имам да наваксвам от 3 дни пропуснатото, но бързам да благодаря на г-жа Броненосец, Милена и Рекси за преводите и да отбележа, че сърцето ми е свито откакто видях новите фрагменти. Ей, голям флиртаджия е този наш Харун! Да му се чуди човек, при тия хиляди проблеми на главата му, кога намира време и с чужди жени да се занимава. Не знам кой крив, кой прав, но не може да се отрече, че Еда никога умишлено не е флиртувала с друг мъж, докато нашия хубавец го прави винаги, когато е ядосан на някоя от жените около него. Тя Едичка му го беше казала и изяде шамара в предходния сезон. Почти сигурна съм, че той няма да й изневери, но чувството, което изпитвам гледайки похотливия му поглед е много неприятно. Така гадно и нечистоплътно се чувствах, когато ги видях с Едже да пристигат от Англия като семейство и сега пак. Успокоявам се от думите на Харун от първите епизоди, когато изневери на Мелда с Еда: "Може ли човек да обича истински и да изневери?".
Извинявайте за дългия пост!

# 124
pkutieva, много си права. И аз се почувствах така  Crossing Arms

# 125
Когато излъчваха втората част на първия сезон у нас, рейтингът на Нова беше много нисък-дали обаче, заради летните месеци или заради липсата на действие-не зная. Аз също съм една от разочарованите - не само от развоя на ситуацията, а и от самите образи на Еда и Харун. Чудно ми е щом ние, които сме толкова пристрастени към филма , някои  сатнахме пасивни зрители, а дори  има и отказали се, каква ли аудитория ще събере, когато започне излъчването му у нас Thinking Последните серии са много бавни-действието се развива за 1-2 дена, почти като риалити, а отделните сцени са като на парчета и много дълги. Като се има предвид, че 1 оригинална серия ще я раздробят на  1, 2, че и 3 части , филмът ще стане още по-бавен. Като включим и това, че тези които искат да гледат историята на майка, дъщеря и баща, насилието ще им дойде в повече, а тези, които биха гледали екшън, сълзливите отношения на Еда и Ямур ще им се сторят лигави newsm78 се чудя, дали няма само ние да си го гледаме newsm78

# 126
Някой прави ли му впечатление как бяха семейство Арсланлъ в първия сезон и какво остана от него.,как бяха Гюлерови през какво преминаха но и как отново се събраха и всички започнаха да се подкрепят. newsm78

# 127
Някой прави ли му впечатление как бяха семейство Арсланлъ в първия сезон и какво остана от него.,как бяха Гюлерови през какво преминаха но и как отново се събраха и всички започнаха да се подкрепят. newsm78
Е, то Феяз и Саадет умряха. Харун от проблеми с Еда забрави сестрите си.. ooooh!

# 128
  • Монтана
Когато излъчваха втората част на първия сезон у нас, рейтингът на Нова беше много нисък-дали обаче, заради летните месеци или заради липсата на действие-не зная. Аз също съм една от разочарованите - не само от развоя на ситуацията, а и от самите образи на Еда и Харун. Чудно ми е щом ние, които сме толкова пристрастени към филма , някои  сатнахме пасивни зрители, а дори  има и отказали се, каква ли аудитория ще събере, когато започне излъчването му у нас Thinking Последните серии са много бавни-действието се развива за 1-2 дена, почти като риалити, а отделните сцени са като на парчета и много дълги. Като се има предвид, че 1 оригинална серия ще я раздробят на  1, 2, че и 3 части , филмът ще стане още по-бавен. Като включим и това, че тези които искат да гледат историята на майка, дъщеря и баща, насилието ще им дойде в повече, а тези, които биха гледали екшън, сълзливите отношения на Еда и Ямур ще им се сторят лигави newsm78 се чудя, дали няма само ние да си го гледаме newsm78
Ще го кажа със съжаление,защото много обичам "Незабравима" , но в думите ти има много истина!Абсолютно си права!Този сериал е непривичен за реалностите в Турция,а за нашите нрави и народопсихология -да не говорим!
 Още помня как спорех с майка ми,която твърдо и упорито кореше Еда за това,че има връзка с Харун!Боже,чак ми е смешно как я убеждавах,че всеки има право на щастие и е въпрос на съдбата в кой ще се влюбиш!Но мама бе непреклонна,дори оправдаваше всячески Мелда,обяви я направо за жертва....Вярно е ,че много хора мислят така,а на други сюжета не им се видя толкова интересен...Поне сред хората,които познавам ,малцина гледаха "моят" сериал!Повечето предпочитаха "Листопад"....Казвам го с голяма доза тъга,защото самата аз обожавам/все още и така май ще си остане до края/ "Незабравима"!!!! Hug Hug Hug
  Но все си мисля,че Нова ще излъчи следващите серии по Диема Фемили,като продължение на излъчваният вече първи сезон!Както и да е,но поне да ги излъчат! Praynig Praynig Praynig

# 129
  • Монтана
Явно с това искат да ни покажат,че ценностите на сем.Гюлер удържат на времето и бурите в живота....Все пак сериалът е турски...

# 130
  • Русе
Интересно, кой ще събере сем.Арсланлъ?! newsm78

# 131
  • Русе
Здравейте, незабравимки! Имам да наваксвам от 3 дни пропуснатото, но бързам да благодаря на г-жа Броненосец, Милена и Рекси за преводите и да отбележа, че сърцето ми е свито откакто видях новите фрагменти. Ей, голям флиртаджия е този наш Харун! Да му се чуди човек, при тия хиляди проблеми на главата му, кога намира време и с чужди жени да се занимава. Не знам кой крив, кой прав, но не може да се отрече, че Еда никога умишлено не е флиртувала с друг мъж, докато нашия хубавец го прави винаги, когато е ядосан на някоя от жените около него. Тя Едичка му го беше казала и изяде шамара в предходния сезон. Почти сигурна съм, че той няма да й изневери, но чувството, което изпитвам гледайки похотливия му поглед е много неприятно. Така гадно и нечистоплътно се чувствах, когато ги видях с Едже да пристигат от Англия като семейство и сега пак. Успокоявам се от думите на Харун от първите епизоди, когато изневери на Мелда с Еда: "Може ли човек да обича истински и да изневери?".
Извинявайте за дългия пост!
Когато в 1-ви сезон Еда видя Харун зад дървото, преднамерено целуна Толга /даже той беше изненадан/. Сега умишлено и открито отиде при Арас, знаейки, че с това ще го уязви.
И двамата си правят напук, а ние хукваме да обвиняваме ту единия, ту другия. newsm47

# 132
  • Русе
Като започнаха излъчването на 2-ри сезон, Ахмед Байрам обеща, че ще се върне романтиката в сериала. Вече 16 епизода търся като Диоген , грам- романтика не намирам! Пуснаха някоя и друга лирична сцена, е, на Кулата беше прекрасно, но завърши ужасно!
Защо ли не върнат Ерсой Гюлер и Мюждан Кайсерли?! newsm12

# 133
Ееее, да не бъдем неблагодарни към Джем Табак..Любовните сцени режисирани от него са къде, къде по-добри от тези на Ерсой Гюлер.Да не забравяме сцената във вилата на Хаят, под чия режисура беше   Joy Joy Joy

# 134
Явно с това искат да ни покажат,че ценностите на сем.Гюлер удържат на времето и бурите в живота....Все пак сериалът е турски...
Затова и го споменах.Мисля,че точно това искат да ни кажат.
Феяз и Саадет са мъртви.Бурак във сряда може би и той.Ниса сигурно ще я откарат в психодиспансер.Остават Ашъл,дъщеря и/която става същата като Бурак/ и Харун.Цялото разпокъсано.А Гюлер обратно на тях се събират отново под един покрив.Някой беше казал ,че в този труден момент за Еда/загубата на бебето/ този път семейството и са до нея и я подкрепят.

Общи условия

Активация на акаунт