Тема Незабравима (Unutulmaz) 163

• 31 774
  • 752
  •   1
Отговори
# 195
За 62 епизод пак не пуснаха фрагмент веднага. И после за 63 си имаше. Така че , ако засилят темпото ще има фрагментче в сряда . Не се виждам, как ще ги чакам пак до петък-събота  #Cussing out

# 196
За 62 епизод пак не пуснаха фрагмент веднага. И после за 63 си имаше. Така че , ако засилят темпото ще има фрагментче в сряда . Не се виждам, как ще ги чакам пак до петък-събота  #Cussing out
Ох,Хюрикей ама наистина ти е много сладко аватарчето.

# 197
Прилича на Харун  Mr. Green Laughing

# 198
Дано, момичета, да засилят темпото наистина, защото на 4 в петък са снимали сцената с Бату и наемния убиец и ако нямат наснети сцени за 71 епизод, става лошо и в сряда може пак да не пуснат фрагмент ooooh! ooooh! ooooh!

# 199
Прилича на Харун  Mr. Green Laughing
Много е срамежливо за Харун

# 200
# 201
# 202
# 203
# 204
  • Русе
О, Боже! По спална фанелка, с потник, смокинг, кожено яке... #Shocked #Shocked #Shocked #Silly #Silly #Silly smile3517 smile3517 smile3517 smile3544 smile3544 smile3544

# 205
О, Боже! По спална фанелка, с потник, смокинг, кожено яке... #Shocked #Shocked #Shocked #Silly #Silly #Silly smile3517 smile3517 smile3517 smile3544 smile3544 smile3544
#Shocked #Shocked #Shocked #Shocked  #Silly с каквото и да е си е все така неустоим  Crazy

# 206
Дани, Диди, благодаря Ви за пореден път!  newsm51 newsm51 newsm51
Ураганче, дано си права и срещата на Харун с русата девойка се окаже сън на Еда, но ако не е сън аз имам предчувствие, че връщайки се у дома, ГООООЛЯЯМООО СДОБРЯВАНЕ ще падне. АМИН!
От резюмето: Какво последно ще поиска Джемил от Еда? аз си мисля, че Джамил ще посъветва Еда да се омъжи за Харун час по-скоро за доброто на Ямур.
Е това наистина искам да го видя.Всички които  най-много им пречиха и дори стреляха по тях сега се опитват да ги съберат и дори да ги оженят.
Здравейте момичета и от мен!!!

Аз първоначално си помислих ,че най - вероятно е Джемил да поиска и Еда да се върне в родния си дом. Но той вече се запозна с внучка си , а видно от резюмето и от фрагмента това запознанство много го е разчувствало , та затова си промених мнението и вече мисля , че ще поиска от Еда да си изяснят отношенията с Харун, и Еда да да вземе решение за живота си , защото не може така да живеят под един покрив, та дори и заради Ямур!!!
Все пак не бива да забравяме закостенелите разбирания на Джемил. Той в никакъв случай не би одобрил едно съжителство ,без брак!!!!!

# 207
# 208
поздрав за всички вас незабравими дами
http://vbox7.com/play:53c0b8ac

# 209

ДАНИ, newsm51 newsm10 smile3521 smile3505 newsm51
ТЪКМО СИ  ЗАГРЯЛА - НАПИШИ ОЩЕ  НЕЩО!!! newsm17 newsm12  newsm03 smile3525

Общи условия

Активация на акаунт