Тема Незабравима (Unutulmaz) 163

• 31 774
  • 752
  •   1
Отговори
# 300

И една сутрешна доза Серхан   Crazy

# 301
# 302

И малко от прекрасната Йозлем  Heart Eyes

# 303
  • Русе
Диди88, много ми харесва "лекарството"! Да се приема непрекъснато и постоянно! Party

# 304

И заедно:най-прекрасната двойка от екрана

# 305
Добро утро и успешна нова седмица, компания незабравима! Hug Hug Hug
Диди, 88 поздравления за стихчето от вчера и фотосесиите !  bouquet  bouquet  bouquet
Дани,  bowuu bowuu bowuuпред невероятния ти талант  bouquet  bouquet  bouquet!
Поздравявам и всички останали, които въпкеки безумията на сценаристите не се отказват и следят с интерес любимия ни  сериал. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesДано фрагмента с говор днес донесе поне малко светлинка в тунела. Praynig

# 306
# 307

Добро утро, скъпи приятелки/и, петльо ни буди да излезем от „емоционалната дупка“ smile3532 smile3532

Пожелавам ви успешна, плодотворна и изпълнена с положителни емоции седмица  bouquet  bouquet  bouquet

# 308
  • И тук,и там
Добро утро!Един поздрав от мен:http://vbox7.com/play:4f29fb55 Hug Hug Hug

# 309
Добро утро незабравима дружина  Hug Heart Eyes
Лека и спорна работна седмица изпълнена с много усмивки и ведро настроение. Hug Heart Eyes

Тъй като два дни нямах възможност да съм сред вас Tired снощи докато ви изчета и тъкмо да взема някакво отношение и хоп токът спря .Та сега да взема и аз да се изкажа по някой въпроси  Thinking

Дани ,Боб,Диди 88 пак сте ни зарадвали с прекрасни стихчета  .Поклон пред таланта ви момичета  newsm51 smile3501 newsm20
Розичке много готино клипче както винаги  newsm51  love001 newsm51
Благодаря на всички момичета за духа който поддържат тук в темата със снимчиците ,клипчетата ,коментари .  bouquet Затова форумът ни остава незабравим с огъня който денонощно поддържате .Едно огромно БЛАГОДАРЯ !!! newsm51 newsm51 newsm51
Каламитци добре дошла с пожелание за по-бързичко привършване на ремонта който си предприела в това студено време. HugС по-долу написаното по никакъв начин нежелая да те засегна и обидя само искам да направя моя преценка на поста ти с някой от точките по който не съм съгласна но това си е само и единствено мое мнение с което пак казвам ,че нежелая да всявам някакъв смут тук във форума .Тези проценти за филмирани ,полуфилмирани , апатични и трезво мислещи на мен сами малко смешнички защото аз приемам този форум като забавление ,като място за отдих и релаксация в тъй натовареното ни ежедневие .Това ,че много от хората не взимат участие за мен по-скоро се дължи на факта ,че не всеки и по-всяко време може да разполага със свободно време и да изрази своята позиция а не на  факта ,че има тартори .Поне аз така го виждам.Наричаш форума сбирщина от хора .Да права си тук сме всякакви хора но смея да твърда ,че всички те са прекрасни хора с чувство за хумор интелигентни и даровити  и в никакъв случай мъжемразки и отново смея да твърдя ,че всички са изключително гостоприемни .Това ,че не на всеки пост има отговор незначи ,че по-някакъв начин се изолират участници за мен по-скоро това е една умора от  страна на съфорумците от развоя на събитията в сериала .И аз като теб си оставам оптимист за хепиенд на финала а дотогава ще гледаме, слушаме, пишем и веселим  .Искренно се надявам да не съм те засегнала с изказването си .Ще ми бъде безкрайно приятно по-честичко да пишеш защото аз смятам ,че всички тук сме равни хора .
Извинявам се за дългият пост който иска нека го пропусне . Hug

# 310
Мокси благодаря ти за райското ни кътче  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Г-жо Броненосец благодаря ви за превода   bouquet

# 311
  • София
Добър ден.Успешна нова седмица,изпълнена само  с положителни емоции   bouquet

Къде ли е забол поглед Серхан  newsm78 newsm78 newsm78 hahaha hahaha

# 312
  • Русе
Добър ден.Успешна нова седмица,изпълнена само  с положителни емоции   bouquet

Къде ли е забол поглед Серхан  newsm78 newsm78 newsm78 hahaha hahaha
Покрай ръката й- към бедъра! hahaha Натиснал ли се е достатъчно или още трябва! Joy
А физиономията му определено говори за наслада! smile3521 newsm09

# 313
  • Русе
Дори, страхотни снимчици на нашите любимци! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 Hug Hug Hug Hug Hug

# 314

Общи условия

Активация на акаунт