И една сутрешна доза Серхан

пред невероятния ти талант
!
Дано фрагмента с говор днес донесе поне малко светлинка в тунела.

снощи докато ви изчета и тъкмо да взема някакво отношение и хоп токът спря .Та сега да взема и аз да се изкажа по някой въпроси 

Затова форумът ни остава незабравим с огъня който денонощно поддържате .Едно огромно БЛАГОДАРЯ !!!

С по-долу написаното по никакъв начин нежелая да те засегна и обидя само искам да направя моя преценка на поста ти с някой от точките по който не съм съгласна но това си е само и единствено мое мнение с което пак казвам ,че нежелая да всявам някакъв смут тук във форума .Тези проценти за филмирани ,полуфилмирани , апатични и трезво мислещи на мен сами малко смешнички защото аз приемам този форум като забавление ,като място за отдих и релаксация в тъй натовареното ни ежедневие .Това ,че много от хората не взимат участие за мен по-скоро се дължи на факта ,че не всеки и по-всяко време може да разполага със свободно време и да изрази своята позиция а не на факта ,че има тартори .Поне аз така го виждам.Наричаш форума сбирщина от хора .Да права си тук сме всякакви хора но смея да твърда ,че всички те са прекрасни хора с чувство за хумор интелигентни и даровити и в никакъв случай мъжемразки и отново смея да твърдя ,че всички са изключително гостоприемни .Това ,че не на всеки пост има отговор незначи ,че по-някакъв начин се изолират участници за мен по-скоро това е една умора от страна на съфорумците от развоя на събитията в сериала .И аз като теб си оставам оптимист за хепиенд на финала а дотогава ще гледаме, слушаме, пишем и веселим .Искренно се надявам да не съм те засегнала с изказването си .Ще ми бъде безкрайно приятно по-честичко да пишеш защото аз смятам ,че всички тук сме равни хора .

Натиснал ли се е достатъчно или още трябва! 
Препоръчани теми