Тема Незабравима (Unutulmaz) 163

• 31 774
  • 752
  •   1
Отговори
# 375
Тарабас здравей.Радвам се че се завърна отново и както винаги донесе със себе си усмивките и веселото настроение.Аз също се гордея,че съм част от тази "сбирщина" защото в нейния състав са много талантливи и стойностни хора които аз много уважавам и ценя.

# 376
  • Русе
Тези двамата наистина забравиха какво е да се целуват! За по-нататък даже не ми се и мисли! Weary

# 377
# 378

Идваааааааам С новите гуминетки много ми спори, ама голям зор да ви изчета писанията от петък до сега, но успях и ви казвам

Здравейте скапа моя сбирщина  Hug
За всички вас прекрасни хора, които ме радвате със стихове, клипчета, снимки, песни, коментари е моят скромен подарък

Цвети, голям си образ!
Да знаеш и маратонките ти ходят много hahaha hahaha

# 379
Като отида на Розовка и кликна, ме праща във фейса и ми показва една сюрия видео, които не съм качвала аз?!Еееее, бактън бе! smile3515

Вени и при мен сега от втория опит ме прати във фейса в профила ми  newsm78 на моменти нещо става  newsm78

# 380
# 381
Добър ден на всички ! Днес лекциите ми не минаха , кой знае , колко добре  ooooh!
Един от преподавателите говореше за всичко друго, но не и по темата  smile3555 smile3555  2 часа всякакви простотии.
Накрая като каза " Как може да не сте гледали вчерашният филм с Брад Пит?"  ooooh! ooooh!
Просто денят беше страхотен  ooooh!
Сега по темата.. Не ми се мисли, какви реплики ще сложат във фрагмента  Sick ooooh!

# 382
  • Русе
Добър ден на всички ! Днес лекциите ми не минаха , кой знае , колко добре  ooooh!
Един от преподавателите говореше за всичко друго, но не и по темата  smile3555 smile3555  2 часа всякакви простотии.
Накрая като каза " Как може да не сте гледали вчерашният филм с Брад Пит?"  ooooh! ooooh!
Просто денят беше страхотен  ooooh!
Сега по темата.. Не ми се мисли, какви реплики ще сложат във фрагмента  Sick ooooh!
Няма да се учудя , ако чуя поредното "Какво си мислиш ,че правиш, Харун!" hahaha hahaha hahaha
Впрочем, филма с Брат ми Пит е перфектен отвсякъде! smile3521

# 383
Предполагам ,че ще има и :
Еда: "Не ме докосвай "  Whistling Outta Joint
Mr. Green

# 384
  • София
Mr. Green

Как няма да каже не ме докосвай,виж как я е раздърпал във фрагмента   ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 385
# 386
  • Русе
Mr. Green

Как няма да каже не ме докосвай,виж как я е раздърпал във фрагмента   ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Пък после плаче, че я е оставил и не я докосва!

# 387
Еда: "Не ме докосвай "  Whistling Outta Joint
Mr. Green

Как няма да каже не ме докосвай,виж как я е раздърпал във фрагмента   ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Веднага мога да позная репликата, която е казал докато  я дърпа и стиска  Joy
"Какво се опитваш да направиш? Да ме подлудиш ли? "  Mr. Green Mr. Green

# 388
Mr. Green

Гииииииииит (махай се) и  newsm45 newsm45 ..  Joy Joy

# 389
  • Русе
Момичета, някоя от вас разбра ли кога свършва анкетата?

Общи условия

Активация на акаунт