Тема Незабравима (Unutulmaz) 163

• 30 236
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
П.С След като пуснаха снимките и фрагмента, се  въздържах да коментирам  русата девойка, но си мисля,че Харун няма да падне толкова ниско.
Мокси, извинявай, че орязах поста ти Praynig Hug
Щом в резюмето не се споменава нищо, значи няма да играе никаква важна роля, сигурно са й отредили само няколко секунди.
Общо взето вече ми е все едно, кой, какво ще прави или с кого, само не ми се иска повече да има такива отегчаващи серии като предната-  2 часа реки от сълзи ту на Еда, ту на Харун. И другото, което не искам да гледам е Еда по пижами, нощници, халатчета и др. подобни дрехи. Много критична съм станала към дребни неща, които до преди 3-4 серии бих омаловажила и подминала Crossing Arms
Ради, поздравявам те за клипа    bouquet и бързо оздравяване Flowers Bouquet

Реките от сълзи ще ги гледаме още дълго, тя и газелка си го каза в едно интервю" Видите ли ме да се усмихвам-филма свършва".
Виж за пижамите и халатите съм съгласна с теб... Имаше предложение снощи за червена панделка и по парфюм- а, и рейтинга им ще се раздвижи със сигурност...Те и без друго часовия пояс на излъчване е подходящ...

# 616
# 617
  • Русе
П.С След като пуснаха снимките и фрагмента, се  въздържах да коментирам  русата девойка, но си мисля,че Харун няма да падне толкова ниско.
Мокси, извинявай, че орязах поста ти Praynig Hug
Щом в резюмето не се споменава нищо, значи няма да играе никаква важна роля, сигурно са й отредили само няколко секунди.
Общо взето вече ми е все едно, кой, какво ще прави или с кого, само не ми се иска повече да има такива отегчаващи серии като предната-  2 часа реки от сълзи ту на Еда, ту на Харун. И другото, което не искам да гледам е Еда по пижами, нощници, халатчета и др. подобни дрехи. Много критична съм станала към дребни неща, които до преди 3-4 серии бих омаловажила и подминала Crossing Arms
Ради, поздравявам те за клипа    bouquet и бързо оздравяване Flowers Bouquet

Реките от сълзи ще ги гледаме още дълго, тя и газелка си го каза в едно интервю" Видите ли ме да се усмихвам-филма свършва".
Виж за пижамите и халатите съм съгласна с теб... Имаше предложение снощи за червена панделка и по парфюм- а, и рейтинга им ще се раздвижи със сигурност...Те и без друго часовия пояс на излъчване е подходящ...
Aз съм на друго мнение - предпочитам да я гледам в ефирни нощници и халатчета, отколкото да връщат синия , любим на Бганьо анцуг! Тъй както са почнали с връщането...! Grinning

# 618
  • Русе
Розовка, спри да се ядосваш на сериала и успокой земята! Hug Hug Hug

# 619
  • София
Какъв хищнически поглед  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 620
  • Русе
Рекси, поглед, който казва:"Виж го ти, стария пръч! Младо агне намерил!" hahaha hahaha hahaha
А може и Хазар да го изпитва, пробва дали може да го подмами с младо момиче?! Нали за другите,Харун е свободен, необвързан мъж?!

# 621

smile3505 smile3505 smile3505

Тук Еда му обявява "скрита война"....Което мен лично ме навежда на мисълта,че всичките тези изпитания и цялата тази болка през, която премина е накара да порасне само за малко...
Не допускам за момента,че това и поведение е на зряла жена....Същата грешка направи и с Толга...а сега се опитва да я повтори и с Арас  Rolling Eyes

# 622
  • София
Рекси, поглед, който казва:"Виж го ти, стария пръч! Младо агне намерил!" hahaha hahaha hahaha
ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Уф незнам,ама този поглед хич не ми харесва,дори толкова хищнически не е гледал Еда,а знаем какво и мисли  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 623
  • София
Еда-аз съм свободна жена  hahaha hahaha hahaha hahaha

Харун и той да не остане длъжен-не забравяй и аз съм свободен мъж  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 624
  • Русе
За Еда, отношенията й с Арас са на ниво партньорство, Арас ще й е спонсор. Еда има право да решава сама деловите си въпроси, да има доверието на Харун.

# 625
  • Русе
Еда-аз съм свободна жена  hahaha hahaha hahaha hahaha

Харун и той да не остане длъжен-не забравяй и аз съм свободен мъж  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Докато продължават да си ги мерят...кой е с по-голям...инат, ще са на същото ниво!
Интересно, ако единия се кротне , какво ще гледаме? newsm78

# 626
  • Русе
Ради, сетих се за рецептата на Тюркян - топло прясно мляко с мед и никакво говорене, а пишеш
в тефтер! Rolling Eyes

# 627
Момичета, благодаря ви   love001  love001  love001
Рекси, наблягам аз и на другата помощ, не разчитам само на Серханотерапията-лечението е комплексно Laughing Laughing Laughing
А колкото до погледа на Хубавелко-така похотливо е гледал Еда само като вечеряха на езерото, но и тогава пак бече по чисто, красиво и влюбено Peace

Последна редакция: вт, 08 фев 2011, 14:36 от RadY@

# 628
Ради, сетих се за рецептата на Тюркян - топло прясно мляко с мед и никакво говорене, а пишеш
в тефтер! Rolling Eyes
Вени, благодаря ти мила,   love001 , само, че аз няма да минавам  в зоната на здрача като Мелдичка hahaha hahaha hahaha

# 629
  • София
Момичета, благодаря ви   love001  love001  love001
Рекси, наблягам аз и на другата помощ, не разчитам само на Серханотерапията-лечението е комплексно Laughing Laughing Laughing
А колкото до погледа на Хубавелко-така похотливо е гледал Еда само като вечеряха на езерото, но и тогава пак бече по чисто, красиво и влюбено :peace:

Този му поглед също е изпълнен с много страст и похот  Crazy Crazy Crazy Crazy но е красиво и влюбено,за разлика от погледа към русата мадама,който си е чиста покана за секс  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт