Отговори
# 630
някой може ли да ми каже днешната рецепта на Звездев-свинско месо с праз и гъби и бира беше, но неможах да я  изгледам Cry.
Всичко печа на вентилатор, без пити и кексове
Намерих рецептата

# 631
  • Пазарджик/Лондон
И аз пека всичко само на вентилатор - много по-бързо става.

По-назад в темите бях видяла страхотен кашкавал на фурна, но сега не мога да го открия Thinking. Бихте ли ми помогнали, моля!

Ето линк, да не губиш време Wink:

http://aelisaelis.blogspot.com/2011/01/blog-post_22.html

# 632
Чудя се дали в машините за хляб става хубав козунак  Thinking? Става ли на конци, както си е по книгите или е като хлебец?

# 633
Чудя се дали в машините за хляб става хубав козунак  Thinking? Става ли на конци, както си е по книгите или е като хлебец?

Пробвала съм - не е баш като хлебец, ама конци нямаше, честно казано. Иначе е доста приятно печиво - като кексче.

# 634
Става идеален...Ама си замесваш тестото,после го вадиш,оплиташ и печеш във фурната...Откакто правя така козунака е само на конци и става страхотен.....Даже и питка да правя...Измеси ли ми тестото машината-конци има винаги.....

# 635
Здравейте,
не знам дали някой ще ми отговори толкова бързо, но все пак: току що сложих ванилово-шоколадовия чийзкейк на Гуинет във фурната и установих, че никъде не пише колко време да се пече  Rolling Eyes За пръв път пека чийзкейк, гледам по другите рецепти пише да се пече около час, ама не е ли много  newsm78 Ще се радвам някой да ми отговори преди да е твърде късно  Laughing
А рецептата е ето тази:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=496534.15

# 636
  • София
Вече сигурно отдавна си го изпекла, но все пак да кажа: когато го правих аз за 40 минути беше готов.

# 637
Вече сигурно отдавна си го изпекла, но все пак да кажа: когато го правих аз за 40 минути беше готов.
хахах, дааа, изпекох го, тя неволята ми помогна  Mr. Green и при мен за 40мин стана, после го оставих още половин час на изключена фурна, че така пишеше по други рецепти и май стана добре, сега отлежава, а аз точа лиги пред хладилника  Laughing

# 638
  • не там където искам
Момичета,сладкото от портокали което направих моите хора не искат да го ядат,дайте идеи в какво да го вложа.Голям буркан е и го държа в хладилника ,притеснявам се да не се развали.

# 639
Здравейте!
Ще правя баница със спанак, но се чудя трябва ли да го заваря първо или да го слагам направо (става въпрос за купен замразен спанак)?

# 640
  • Варна.....
Здравейте!
Ще правя баница със спанак, но се чудя трябва ли да го заваря първо или да го слагам направо (става въпрос за купен замразен спанак)?
Аз го запържвам леко, да се поизпари водата.

Имам питане-Как се правят панирани лучени кръгчета?

# 641
  • Пазарджик/Лондон
Момичета,сладкото от портокали което направих моите хора не искат да го ядат,дайте идеи в какво да го вложа.Голям буркан е и го държа в хладилника ,притеснявам се да не се развали.

Ето едно предложение :

http://aelisaelis.blogspot.com/2010/06/blog-post_02.html

# 642
Здравейте дами,и Честит  празник !

Искам да ви попитам дали може да ми помогнете че търся един линк сукрасени сандвичи(хапки)за рожден ден.Преди време го бях намерила но сега го търся от ДВА дена  и немога да го открия Sick.Знам само че една МАМА от BG ги украсява така  хубаво.
Ще се радвам ако можете да ми помогнете.

Благодаря Ви предварително  Hug

П.СИма един руски сайт за украса на сандвичи него го знам,но не ми върши работа

# 643
  • Разград
Здравейте дами,и Честит  празник !

Искам да ви попитам дали може да ми помогнете че търся един линк сукрасени сандвичи(хапки)за рожден ден.Преди време го бях намерила но сега го търся от ДВА дена  и немога да го открия Sick.Знам само че една МАМА от BG ги украсява така  хубаво.
Ще се радвам ако можете да ми помогнете.

Благодаря Ви предварително  Hug

П.СИма един руски сайт за украса на сандвичи него го знам,но не ми върши работа

Давам ти линк към снимките на Веси нн   bouquet -http://www.album.bg/vesi_nn/?page=1
Фаворит ми е в украсата на сандвичи и салати.

# 644
  • Несебър
В любими рецепти търси забавните сандвичи на Никол. Стахотни предложения точно за рожден ден

Общи условия

Активация на акаунт