Отговори
# 330
  • Пловдив
Дайте някоя изпитана рецепта за пилешки дробчета, моля!
Най ги обичаме пържени, но хич не ми се стои на котлона да се пръскам и умирисвам на манджи, и после търкане на печката и аспирация докао изстине цялата къща Crazy

# 331
Дайте някоя изпитана рецепта за пилешки дробчета, моля!
Най ги обичаме пържени, но хич не ми се стои на котлона да се пръскам и умирисвам на манджи, и после търкане на печката и аспирация докао изстине цялата къща Crazy

Виж тези двечките, ако те устройват:

Пилешки дробчета по италиянски

Много вкусен дроб

# 332
  • Пловдив
Благодаря!  bouquet
Мисля да направя първият вариант, но имам само доматен сок. Да го изваря повечко или...?

# 333
Благодаря!  bouquet
Мисля да направя първият вариант, но имам само доматен сок. Да го изваря повечко или...?

Не съм изварявала и не знам какъв ефект има. newsm78 Може би просто сипи от него. А нямаш ли нарязани в буркани домати или цели за готвене?

Сега се сетих и за дробчетата по селски на Как` Сийка, много са вкусни, правя ги и в тиган на огъня, и на фурна, само дето ми стават по-бързо, т.е. не ги държа 2 часа във фурната. Peace

# 334
  • Пловдив
Неее за съжаление, но щом трябва ще скоча до магазина.

П П. Ааааа, да много лесна рецептичка, имам и подходяща лютеница.
Мерси, Лабрексче!
Повече не пускай, че току виж до довечера променям рецептите ......и си оставаме гладни! Wink
 Heart Eyes

# 335
Аелис, labrex благодаря ви, записах с  рецептите са кекса и сладкиша и сега ще правя кифлите  bouquet

# 336
здравейте,може ли някой да се сети за едни соленки от парено тесто май бяха,на кой са,линк,защото ми се развали компютъра и половината ми рецепти ги няма...
Ето една рецепта за такива соленки. Simple Smile

http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,874.msg102504.html#msg102504

същите са ,много благодаря.

# 337
Аз съм нов потребител и се опитах да кача снимка, но така и нищо не се получи! Моля Ви кажете ми подробно как да го направя успешно, че вече се ядосвам! Пробвах с тази иконка "Вмъкни изображение", но нищо не можах да вмъкна! Благодаря Ви!

# 338
  • Разград
Аз съм нов потребител и се опитах да кача снимка, но така и нищо не се получи! Моля Ви кажете ми подробно как да го направя успешно, че вече се ядосвам! Пробвах с тази иконка "Вмъкни изображение", но нищо не можах да вмъкна! Благодаря Ви!

Първо трябва да качиш сничките си в интернет,в някой сайт.Моите ги качвам в албум.бг
После копираш адреса на снимката и го поставяш между таговете на *Вмъкни изображение*.

# 339
На първо място трябва да ка4иш снимката някъде в някой сайт и от там с вмъкни изображение копираш адреса й
Но тук подробно е описано Peace

# 340
  Лабрекс,или който се включи по-бързо,търся крема ти(на Лабрекс),който се прослави покрай майонезения сладкиш на Сладка хапка.
   Помня че беше заквасена сметана,Оле и крема сирене,но искам малко повече подробности....

Благодаря!   bouquet

# 341
Лабрекс,или който се включи по-бързо,търся крема ти(на Лабрекс),който се прослави покрай майонезения сладкиш на Сладка хапка.
   Помня че беше заквасена сметана,Оле и крема сирене,но искам малко повече подробности....

Благодаря!   bouquet

Селма, ето го ТУКbouquet

# 342
  Лабрекс,премного ти благодаря!   bouquet

# 343
Колко суха мая е равна на" мая колкото кибритена кутийка"?
Става въпрос за тутманика на Аелис.
http://aelisaelis.blogspot.com/2010/09/blog-post_22.html

# 344
Благодаря ти много Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт