Отговори
# 435
  • София-Младост
Ще стане и без сирене ,но трябва да има  яйца.Една приятелка прави такава баница като няма сирене.
Е то и без яйца ако можеше Simple Smile))))))))

# 436
Ще стане и без сирене ,но трябва да има  яйца.Една приятелка прави такава баница като няма сирене.

Аз правя една баница без яйца и мляко, но със сирене. Редят се корите, капва се по малко олио, ръси се сирене и така, докато свършат. В купичка се сипват вода и  олио, загряват се на огъня и с тях се залива нарязаната баница. Това беше икономичния вариант, а вместо олиото, можеше да се използва пакетче масло. Не е лоша, става една леко жилава, малко като купешките банички, едновремешните имам предвид, сега вече има разни видове. На мен ми харесваше, но отдавна не съм я правила!  Peace

Сега си мисля, ако се посоли сместа за заливане.........ще стане просто баница от солени кори? newsm78 не съм пробвала.......ама хептен икономичен вариант ще стане! Grinning

# 437
  • Варна
Ааа, не от икономичност някаква, сирене у нас да искаш...

Ще изчакам до към 18.00 ч за още включвания, но след това ще се пробвам. Rolling Eyes

# 438
Имам един въпрос Rolling Eyes
Скоро се присетих за бяло сладко  chef
да но за него трябва глЮкоза newsm78 и тук (Португалия) глЮкоза има в аптеките от онази те4ната за системи....разрових се и по описанието 4е е като мед и замества захарта....стигнах до #Цареви4но желе#  Дали  е възможно това да е глЮкозата newsm78

# 439
здравейте момичета , искам да ви попитам как се готви булгур

# 440
здравейте момичета , искам да ви попитам как се готви булгур

Накисва се с гореща вода, най-общо казано. Ето една рецепта за салата с булгур, там е обяснено доста ясно.

# 441
  • Пазарджик/Лондон
ria , заповядай :

http://aelisaelis.blogspot.com/2011/01/blog-post_19.html

Нека заглавието не те изненадва - това си е една много вкусна баница без сирене Wink.

zaza_b , благодаря  Hug.

# 442
Ще стане и без сирене ,но трябва да има  яйца.Една приятелка прави такава баница като няма сирене.
Е то и без яйца ако можеше Simple Smile))))))))

Има такава баница с майонеза ,сирене и газирана вода. Рецептата я има в последния брой на Кулинарен журнал. Grinning Peace

# 443
  • Пазарджик/Лондон
ива , права си , ето я  Wink :

http://aelisaelis.blogspot.com/2010/06/blog-post_22.html

Само където моята рецепта не е от Кулинарен журнал Wink.Най- вероятно се и различават Rolling Eyes.

Последна редакция: ср, 23 фев 2011, 16:31 от Аелис

# 444
  • Варна
Аелис, страхотна си! Hug

# 445
  • в колонките
Lozeva,не зная дали ще съм ти от полза и дали не е късно вече,но при нас в Гърция във веригите супермаркети има глюкоза от царевично нишесте,която е подходяща за сгъстяване на сладка и против захаросване на същите.Дано съм била полезна.  bouquet

# 446
Добър вечер!Не мога да открия рецепта за постен сладкиш,по-точно последно я видях направена на руло ,но иначе беше нещо като пита покрита с плънка солена или сладка и отгоре покрита с останалата час от тестото.Оф ама едно обяснение дадох дано се сетите за какво питам Embarassed

# 447
Добър вечер!Не мога да открия рецепта за постен сладкиш,по-точно последно я видях направена на руло ,но иначе беше нещо като пита покрита с плънка солена или сладка и отгоре покрита с останалата час от тестото.Оф ама едно обяснение дадох дано се сетите за какво питам Embarassed

abeni_83 , погледни този вкусен постен сладкиш,въпреки че не съм сигурна за кой точно питаш. newsm78

# 448
labrex  Точно той е БЛАГОДАРЯ  bouquet

# 449
Момичета, вчера правих тирамису, получи се одбре, но като че ли не ми иска да ям сурови яйца или всеки път да ги минавам на водна баня.
Знаете ли дали има готов крем за Тирамису. Полуфабрикат(прахче) , от тези които само се забъркват с мляко?

Общи условия

Активация на акаунт