Тайни в рая

• 5 128
  • 23
  •   1
Отговори
Тайни в рая е великолепен гръцки сериал.
Проблемите са актуални - екология, семейна динамика. Приятелство между хора преплели по жесток начин живота си. Отмъщението като водеща сила. Мистерията провокира.
Сериалът е определено много различен от всичко, което гледаме през последните години. newsm10

# 1
Да  наистина е много интересен.И май ще става все-по заплетено.....

# 2
мислех, че е простотийка от рода на Блясък, но се изненадах. Сериалчето се оказа доста добро.

сериите ги има тук:
http://www.vbox7.com/collection:1300441
http://play.novatv.bg/program/tainivraya

# 3
Мислех,че е някоя простотийка от рода на турските бози,които дават,ама се успокоих Laughing Laughing

# 4
 Thinking Мислите ли, че Николас е изнасилил Ева онази вечер в лагера?

# 5
Манос изнасилва Ева,а Никос ги вижда.Мариелита не е сестра на Ева , а дъщеря от Манос. Сериалът все още се снима и го излъчват всяка вечер от 19ч. по "mega tv gr" днес е 509 епизод

# 6
ще има ли други серии

# 7
Да, вместо от 11.30 часа вече ще го дават през нощта от 01.45 ч. На неговото място набутаха турски сериал, който вече за трети път го излъчват. Нещо не мога да ги разбера тия от Нова... Mr. Green

# 8
Да, вместо от 11.30 часа вече ще го дават през нощта от 01.45 ч. На неговото място набутаха турски сериал, който вече за трети път го излъчват. Нещо не мога да ги разбера тия от Нова... Mr. Green
Наистина са много странни. този филм ако беше в подхоящо време щеше да е доста гледан. Аз едва идкържах да стане 1.45 да започне, но догледах само да момента, когато със самодоволна физиономия Ева сэобщи, че вече тя живее в тази къща и към заспала. Ние работещите винаги сме ощетени. Няма го още и в плей нова.
Не знам какво ще стане, но Ева към настоящия момент забълка такава каша, нарани толкова много хора - някои заслужено, други не и със сигурност преобърна живота на всички.

# 9
Все още в нова плей няма не е качена снощната серия сигурно вече няма да ги качват.Сериалът е много хубав от нова тв просто не му дават шанс след като го местят толкова късно вечерта.Сами се прецакват.

# 10
Егати глупавият час  ooooh!

Аз мислех , че просто не са купили  следващите серии от Нова , и затова спряха да го излъчват.
Това беше единственият сериал , който следях , понеже беше в удобно за мен време , и не беше турски   Tired

# 11
сношната серия вече е качен в нова плеи

# 12
Момичета, леля ми се е притеснила, че не го дават вече този сериал в 11,30 ч, а дали
случайно няма да го дават по диема фемили в по-нормален час? Тя няма интернет и
ще е невъзможно да го следи в нова плей.Аз уж търсих инфо, но нищо
не открих.

# 13
Някой знае ли всичко колко серии а?

# 14
  • София
Някой знае ли всичко колко серии а?
снимките продължават.
Сега в Гърция с на около 500 серия.

Общи условия

Активация на акаунт