За отслабване ни е любим Дюканският режим - 245

• 32 116
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
здравеите пеперудки,искам да намеря вси4ки които са в Майорка за да направим едно сабиране.БЛАГОДАРЯ

# 496
абе моми4ета ,направих си ленти4кя ама немога да я намеря и как да я сложа на профила да ми излиза

# 497
  • София :(
          Добра ви вечер  Hug
     Кой като мен - тази седмица за мен беше само с три работни дни  newsm44 Не че после няма да ми излезе през носа, ама какво пък, готино е от време на време хем да почиваш, хем да се броиш, че си на работа  Wink
     Днес уж трябваше да имам ден на нишестяни... ама ще приема, че съм си ги хапнала въглехидратите с доматите, изварата и киселото мляко, че вече е късно да ям каквото и да е  Naughty
      (не)Обикновена , аз първия път си хапнах сармички с ориз и въглехидратите бяха барабар с протеините, ама тя и каймата беше купешка, та си го броих направо за гала; втория път бяха пълнозърнести макарони със сиренце, а вечерята - рибка; днес нещо ми се губят нищестетата, ама като се има предвид с каква геройска салата вечерях...
      veronic , аз на 75 влязах в трета, душо. Ама преди това година и половина си висях на тях  Blush И ми писна  Crossing Arms А ориз, боб, леща... И те са позволятелни за теб...
      Medlar , да не забравиш да се покажеш каква си Убавица на сватбата, ей  Peace
      veroni76 , кажи си менюто за тези дни, иначе няма как да ти помогнем.
      skarlet71 , това е то - женска орисия, а мъжОвете си свалят ли свалят... Не им пречи нито ову, нито МЦ, нито Луната...
       Екатерина Simple Smile , натрупват се обстоятелствата. И аз след една седмица с грип и само на грейпфурти се видях на 73 за един ден и това беше. Ама не си е работа да сваляш така  Naughty Оздравявайте бързо  Hug
       Klee , струва си момчето, дръж здраво и не оттървай, че то това днешните мъже... чеп за зеле не става от повечето  ooooh!
       dani_l , ти от къде извря, момиче  Hug
       danilu , вкусно звучи, но какаото ми се вижд малко в повечко...  newsm78 Особено пък за ежедневна  консумация, освен ако не си открила нещо ултра обезмаслено  Wink
        мрЪнмот , съвсем скоро си мислех за теб..., да не си имала РД!? Я кажи как позволи прасето да те победи?
       alis_1, въпрос на късмет  Wink Моето свеки сума ти време ни съскаше, че сме станали обли и двамата и като започнах режима започна да ми прави режимни манджи винаги, когато ни покани на гости, че даже реже синчето за хляба, сладкото и раззни други екстри  hahaha Пич ми е тя  Peace
        grax , в къщи и котката стана дюканка  hahaha Редовно ми напада триците...
        Elileni , я кой се появи...  Hug
        Ох, времем ми е май да поствам козинките и да отмърквам, нали ще почrва тия дним  Wink

Лека, мека, палава, розова и режимва нощ  Hug Hug Hug

# 498
Здравейте и от мен, чета Ви редовно, но съм малко обезсърчена. Бях грипава и въпреки режимна и без прегрешения от 8 дни задържам. Ту смъкна 300г и на другия ден кача малко и пак така...спиралката е през 2та ми седмица на 2ра Фаза. Аз правя схемата 3/3. Имам поне 30 кг за сваляне. Предполагам, че е защото се обездвижих и се залежах. Дадоха ми сироп за изчистване на дробовете, но беше хипер сладък и само 1 път пих и повече не посмях.
Иначе имам и добра новина. Тоалетната ми се нормализира, както по-опитните го очакваха. Благодаря на всички, които споделят с удоволствие опитът си.
Николекса и аз много много те обичам и прегръщам. Супер приятна новина ни каза:) Тези дни ще си купя режимно Какао и ще си пия любимото ми Млекце с Какао:)
Да Ви се оплача, че в момента в Америка е много дискутирана темата за Соята и Продуктите... имат много доказани странични ефекти:( особено на щитовидната жлеза...А аз как се кефих, че мога да си хапвам много Тофу за Протеиновите дни:(( Но..трябва да се огранича...
Дани супер поздравче, чак се разкърших:)
грекс Аз от опит знам, ползвай желатин на листчета, винаги става..на прах не:)
Мдааа скарлет мъжете свалят ли свалят, малко да променят диетата си...

УСПЕХ на всички и Бързо Слабеене и задържане за тези, които имат нуждат от него!!

# 499
(не)Обикновена я да ти кажа и аз за моите ВХ дни Laughing Определено разделно ги карам. Т.е или чисти ВХ, или ако ще има допавка то тя е зеленчук. Въпроса е, че много по-бързо огладнявам така и след има няма 3часа и нападам мръвката Embarassed Embarassed Embarassed Старая се винаги да ги ям на обед (имало е прцеденти, когато 1-2 съм вечеряла с тях). Та примерно ям постни пълнени чушки, постни зелеви/лозови сърми, макарони/кук-кус с кисело мляко и чесън, тиквички с ориз, спаначна мусака, ориз със зеленчуци, пилав и прочие..... Казвам само ориз, защото бобовите ще ги вкарам в последната тройна месечинка. За сега първите три месеца съм вкарала плода и ориза, вече в следваща тримесечинка вкарах пастата, хляб още не съм яла (достатъчен ми е Дюканския - просто не ми се яде). Плодовете ги ям сутрин (пре мен времето сутрин, обед и вечеря са относителни защото до сега се хранех в друг часови диапазон Laughing Laughing Laughing Laughing) за междинна закуска. На Гала също ям иил пия ВХ - като сладко, тестяно или алкохол, като се старая ако ще ям примерно шоколад, тората или др. за десерт да е поне 1 час след вечерята, ако ще е тестяно - да е само такова, т.е. отпада ПЗ като вариант за вечеря. Друго не се сещам, което да правя по-различно. А да - от 3 дена си връткам новото колело newsm39 и качвам/слизам 4 етажа пеша по 4 пъти на ден, и ходя по около 1км пеш сутрин и вечер.

Това е общо взето - нещо гледам, че обаче това физ. натоварване не се отразява добре на кантара newsm78 newsm78 явно ще му трябва време да се пренастрои, или ще почна да трупам мускулна маса ли...и аз незнам, но три дена подред осъмвам с + 200. Дано в петък с луната да паднат Praynig Praynig Praynig

Хайде лека и слабееща от мен Heart Eyes

# 500
Zdraveite,parvo se izvinqvam che pisha na latinica,no nqmam kirilica na kompa. Az sum nova tyk vav foruma,t.e pisha za vtori-treti pat,no za smetka na tova si vi cheta redovno,iskam da vi popitam ot 01.02 do 08.02 bqh na ydaren rejim na Dukqn,no se otkazah,tai kato ne svalih i gram a se hranih samo s pile i pieh po mnogo voda,no za sajalenie...nishto ne se polu4i i sprqh poradi postoqnnata bolka v glavata.Iskam da vi popitam dali ako sega zapochna otnovo,shte ima nqkakva promqna.t.e shte svalqm li i vazmojno li e da ne svalq i gram? I ako ne svalq ima li smisal da minavam kum drygite rejimi.. Sad(( mnogo sym se otchaqla,imam chyvstvoto 4e i na voda samo da se ostavq ni6to nqma da svalq,a imam 10kg za svalqne Sad Molq vi za pomosht.
Blagodarq

# 501
Добро утро и от мен!
Аз все за "трета" питам, макар, че ми е рано, ама пусти мерек! Blush
Та, питанката ми е - когато ви е денят за нишестените хапване, спазвате ли някакви по-специални изисквания? Имам предвид - нещо от типа на разделното хранене, т.е. - да ядете само нишестената порция, без да я комбинирате с протеини, а само с други въглехидрати от зеленчуците? Или пък го правите? Знам, че някои си правят "галите" с тях, но аз питам за ситуациите, които са точно по-книгата... Ако някой въобще разбра к`во точно питам, `щото и аз се оплетох! ooooh!

(не)Обикновена аз ще ти отговоря за моите нишестени , ама в събота, защото през седмицата съм на доброволна "диета" по отношение на форума,че като започна да се залисвам честичко тук, недовършената ми работа започва да страда от затлъстяване Simple Smile

ПС. Много ми хареса това със зърнената диета Simple Smile

# 502
  • Пловдив
Zdraveite,parvo se izvinqvam che pisha na latinica,no nqmam kirilica na kompa.

Най-горе вдясно на страницата има кирилизатор.

# 503
Добро утро момичета!
mimensita, ANNAFACE, благодаря за отговорите!
nikolexa - и твоя го чакам с голямо нетърпение!
Важното е, че добих някаква идея как би било добре, макар, че ще си е "опит-грешка и пак опит" докато налучкам моя начин.

Само да не пропусна да се похваля! Днес кантарО най-сетне разбра, че след 7-та можело да има и 4! Е, наредил е отзад доста грамове, ама почва да се учи, което е добре! То от толкоз повторения на ритуалния танц "събуждане, тоалет, събличане, прекръстване, претегляне", шимпанзе да беше, `щеше да се усети к`во се иска!

Направих си и сиренето от извара. Ми, к`во да кажа. Да се чуди човек като съм толкоз злояда, `що съм толкоз дебела! ooooh! Ям го, ама, ако не бях на режима, честно да си призная - не  бих! Може би очаквах да мяза повече на истинско сирене, пък то си е пак извара. Ама нищо де, дето има един лаф "Пениш се, не пениш, ке те ям - пари съм давал за тебе!", та и мойта работа!

И да допълня - От петък ми започва последната отпуска /поне за момента, `щот напускам, както знаете/ и ще вкарам нови физически натоварвания - !!! Дано мъжО не ми намери бързо работа, че той има този навик, та да мога да "изближа" къщата, както съм се заканила!

Последна редакция: чт, 17 фев 2011, 07:00 от (не)Обикновена

# 504
Добро утро.Кафенце или чайче ? Hug

бисквитките са тричави. Joy

Последна редакция: чт, 17 фев 2011, 07:02 от tonnny_bg

# 505
Привет!  Hug Heart Eyes

То от толкоз повторения на ритуалния танц "събуждане, тоалет, събличане, прекръстване, претегляне", шимпанзе да беше, `щеше да се усети к`во се иска!

Необикновена, разсъних се с голямо кикотене! Голям си образ! Hug

Хубав ден, момичета, и много минуси и усмивки! Hug

# 506
Добро да ви е утрото и спорен денят   bouquet

Тони мерси за почерпката  Hug За кафенце ми е рано, че сега си лягам, но пък бисквитки те са като моите, канелените дето си спретнах за протеиновия четвъртък   chef

Необикновена искам да ти открадна емотиконките   Mr. Green много ме радват.Браво и на кантарчо  Laughing танцуваш хубаво явно  Laughing

Анафейс браво за велото  Peace Нормално е кантарът да е леко нагоре в началото, но гаранция, че само след около 2 месеца редовни занимания със същите килца  ще си като нова.

Николекса ти все едно прочете написаното на моята кутийка с какао.Точно така си пише 5гр какао (каф. лъж.) 0.5гр мазнини.Сигурна съм, че имаш и някоя вкусна идейка за приготвяне.Нищо, че съм в четвърта аз си обичам по-диетичните десертчета.
Момичетата във втора според мен внимавайте все пак с толерираните нови храни.

Мименситкее къде си  newsm78 Ела да ти кажа Бравото от моя съпруг  Grinning Две години и малко вече съм с вас, но той не се интересува много, много от личните ми Дюкански дела.Знае, че си чета и пиша тук, но не се заглежда.След срещата ви в Дивака реших да си припомня от къде тръгна ти и бях очарована от резултата .Та извиках аз милия и му показвам само началните ти снимки и първата реакция беше по бургаски  Laughing "Въйй..." после му показах крайния резултат и той буквално онемя  Shocked Браво вика на тая жена за волята.Голяма сила на характера се иска за такова нещо каза и е прав  Peace Изглеждаш прекрасно сега и се радвам, че най-после се реши за третата   bouquet

пп Той иначе познава бургаските ми Дюкански дружки  Heart Eyes , с които нямам търпение да се видя пак лятото  Hug

На всички момичета в темата желая хубав ден!

# 507
добро утро,

мимс, много спиш. Личи си, че почиваш Wink

Аз днес пак 76.4. Е нема мърдане и тва си е, ама знаех си аз че вчера май си хапнах повечко картофки Embarassed

Да питам за пандишпаненото руло на Тумбето. Колко често може да се хапва, че нали е с нишесте. Ей нема такова чудо. Пристрастява с първата хапка направо

И да ви се похваля, днес правя един месец с вас. Равносметката минус 5 кг. Доволно, като се има в предвид, че съм трета олекотена

# 508
Добро утро,
Тони, мерси за кафетата Heart Eyes
(не)Обикновена, с твоя ритуал още се смея   Joy

Здравейте и от мен, чета Ви редовно, но съм малко обезсърчена. Бях грипава и въпреки режимна и без прегрешения от 8 дни задържам. Ту смъкна 300г и на другия ден кача малко и пак така...спиралката е през 2та ми седмица на 2ра Фаза. Аз правя схемата 3/3. Имам поне 30 кг за сваляне.

Jule, не се обезсърчавай, нормално е това, просто следи от кои храни се получава задържането и ги намали, при мен категорично се получава от кисело мляко, затова и го заместих с извара на 80%, но докато бях болна си го  хапвах, тъй като само това ми се ядеше.

За отчета вчерашня  минус си седи, много съм доволна.

Хубав и минусов ден от мен!

# 509
nikolexa,
ами чакам събота тогава!
Пак много хубав аватар!
 Hug

ANNAFACE,
благодаря за споделения опит! Hug
А какво точно ти е велото -
аз отдавна я мисля тази покупка,
но ме притеснява, че място й трябва,
а и не мога да се ориентирам в различните модели...

Моята 3-та върви, но без план,
т.е. нямам график - кога какво да вкарвам.
Абе, тя си е направо 2-ра плюс,
но има време...
До тук съм вкарала плодове и по една гала седмично.

Утре е пълнолуние, който е в 3-та или 4-та и иска да се възползва.
Peace

Общи условия

Активация на акаунт