За отслабване ни е любим Дюканският режим - 245

• 32 122
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Тони, и на мен ми мрънкат от време на време. Притесняват се, че не ям какво да е, но и аз се опитвам да им обяснявам смисъла и действието на режима, за да не се тревожат. Пък и явно вече разбраха, че няма да ме разколебаят и ще си продължа режима Simple Smile 
Azalita, има голяма вероятност да й каже, защото знае, че на почти всяко второ нещо казвам, че не го ям  Laughing Пък и в началото като седнехме да гледаме някой филм и той все купуваше пуканки и нещо сладко и аз нищо не взимам естествено и той.. уф ми ти нищо не ядеш  Sad
И една вечер пак се намествам за филм и той идва доволен и ми носи ролца от раци  и кола-лайт  и ми вика нали ще ги ядеш  newsm78, а за сутринта съм ти взел мляко 2%  Joy  Joy Joy Ееее направо онемях и ми стана много мило, че е помислил и за мен  Blush

# 481
Вчера си направих за първи път крем карамел, откакто съм на диета. Боже, какво блаженство.  Mr. Green Давам си сметка, че прекалявам с млякото, защото го ползвам за десерт с подсладител.
dani l, благодаря за ценните съвети. Поне за мен са такива. И аз си мисля, че ако хапвам по често и не прегляднявам няма да злоупотребявам /освен ако не ме нападнат онези лакоми дни, дето ми иде да погълна целия свят  Laughing
klee, много хубаво, че твойто момче е помислило за теб, предвид диетата ти. А с родителите му все ще се справиш някак си, без да се налага да разваляш диетата.
Важното е да имаме подкрепа. Когато за първи път отидох на гости на свекърва ми преди 20 дни и й казах, че съм на диета, тя се усмихна и ми извади всичкото бяло месо от пилето и ми сервира само него. Много е готина, нали. А вчера майка ми се зарадва и ми се скара, че си нося яйца от вкъщи, защото там имало. Ама аз от къде да знам какво имате, й викам. Радвам се, че и двете жени не ми казаха нищо лошо. Сигурно, защото и двете са напълняли с възрастта и се ядосват на килограмите си. Wink

# 482
Здравейте Wink

От днес започнах диетата пак - за 2-ри и последен път в живота.
Миналия път успях и се провалих в 4-тия етап.
Но този път ще бъда сериозна и ще се постарая да не повтарям грешката си. #Crazy

Нека започне изгарянето на излишните килограми #2gunfire

# 483
Привет! Simple Smile Hug

Иланг-иланг, Мименсита, благодаря за комплиментите ! Heart Eyes

veroni76 , голяма късметлийка си. Моята"свеки" така и за една година не се съобрази с моя режим, нито пък някой друг от роднинското обкръжение на приятеля ми. Всяко ходене на гости: "Ау, ама ти няма ли да ядеш, ама то е месо (свинско), само чисто месо, ама то е риба ( пържена), ама това е салата ( със зехтин). Всеки път обяснявам, че няма да го ям и да не се притесняват, че не ям нищо от масата. Или ако носят нещо в нас за ядене, то никога не е съобразено с мен , ами само със синчето.
Подкрепа общо взето съм нямала от никой през целия режим, само тук във форума, затова ви обичам, момичета! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

# 484
Здравейте сладурки Heart Eyes
ама много добре се чувствам със режимчето и сред вас  bouquet
alis_1 несе притеснявай мила и аз бях така предишните пъти,без никаква подкрепа.
ама сега ще им покажа кон боб ядели Mr. Green
тези два дни като си готвя само се навъртат и ме питат ама това за тебе ли е ама много вкусно мирише и изглежда
ааааааа я си яжте вие там вашите си работи Crossing Arms
вчера сварих свекървата да ми рови из изварата Laughingкато ме видя така подскочи че щеше да я изпусне на пода Mr. Green аз само я местех Joy дали

# 485
 Joy hahaha Joy Местела я ,а ? Joy

Аз само с родителското тяло имах леки обяснения ама свекито е от мойта партия,така че нямаме разногласия.Няма да забравя почваме режима и сме на ПЗ.Тя почва да готви кисело зеле и хванала бутилката с олиото.В момента в който я фиксирах ,минавайки през кухнята, и я сгълчах и прибрах олиото на горния шкаф ,дето тя без стол не го стига  Joy.Почна обаче да ми обяснява как не можело да се сготви кисело зеле без мазнина.Аааа,не може ,как да не може,ти не си пробвала.Е,сега му е времето да направиш сефтето. Joy И това беше.Оттам на сетне стана най-стриктната дюканка. Flutter Сега предоволна,вече е в 3 фаза .Стопиха се над 33кг,а е на 60г. Heart Eyes
Така че бавно и полечка всички свикват с режима ни.
Klee,приятелчето е върха,дръж го ,не го пускай. Joy Heart Eyes Много се радвам за теб. Heart Eyes
Моя мъж като стане въпрос какво ще се готви и ме пита:
-Коте,ти днеска на протеини ли си ,да знам какво да готвя? Joy Heart Eyes Heart Eyes

# 486
grax,
И на мен ми се смяха съквартирантките к'ва била тази гола вода на която съм викала супа, ама една сутрин ставам и те викат абе тая супа никак не е лошичка  Grinning Laughing Laughing
На всички им е много смешно, ама после като отслабнеш, губят ума и дума  Joy

Тони, и Дюкан и приятелчето съм ги хванала много здраво и не пускам 
Много е хубаво , а и по-лесно, когато някой мисли и се съобразява с нас.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 487
Klee те всички така викат ама после папкат  Mr. Green
момичета я кажете как да се преборя с този пуст желатин ,все неми се получава
ето сега пак разтворих едно пакетче йоткер като изчетох упътването 30 пъти и нищо нестава
аз май нещо несъм много наред  #Cussing out исках да си желирам канела с подсладител.
направих си пилешка супичка и за да я уплатня малко и сложих една супена лъжица овесени трици.няма да ви казвам какво чудо стана Mr. Green
мисля че тази лъжица няма да е проблем за цяла тенджера нали?

# 488
Може да добавиш 2 кофички кисело мляко към канелата, подсладителя и желатина Hug

# 489
Дюканчета здравейте  smile3525!
....пуууу на човек да не му спрат нетя. Вече три дни чета предната тема и ся се връщам на 1 - ва, за да ви допрочета! Аз си карам 1/1 и си свиркам! Whistling Всичко върви малко по малко надоле.

envia, много мило ми стана, като се сети за мен, едно специално ГУШ   за тебе!

# 490
Elileni,

липсваше!

Hug

# 491
  • на острова на мечтите
 newsm78 това за какото не сам го 4ела никаде в книгата. Макар 4е ве4е я 4ета за трети пат.Каде по то4но е написано искам да проверя. Когато правих диетата преди 2 години smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 Thinking 4ести4ко приготвях какао и смакнах 12 кг за 3 месеца. Жалкото е 4е после си набавих 8 покрай празници, роднини и ходене по гости Thinking Сега сме отново на ринга и този пьт няма вра6тане назад Crossing Arms

# 492
newsm78 това за какото не сам го 4ела никаде в книгата. Макар 4е ве4е я 4ета за трети пат.Каде по то4но е написано искам да проверя. Когато правих диетата преди 2 години smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 Thinking 4ести4ко приготвях какао и смакнах 12 кг за 3 месеца. Жалкото е 4е после си набавих 8 покрай празници, роднини и ходене по гости Thinking Сега сме отново на ринга и този пьт няма вра6тане назад Crossing Arms

В сайта на Дюкан има много рецепти в които се ползва какао.Има и статия за ползите от какаото(пак в неговия сайт), в която пише че е позволена 1 кафена лъжичка обесмаслено( до 11 %) какао на ден.Самият той продава такова Simple Smile http://www.maboutiqueregimedukan.com/complements-minceur-et-alim … regime-dukan.html Книгата която е издадена в България е първата версия,т.е преди 10 години.Режимът еволюира защото докторът продължава да търси как да го направи по-добър ,по-приемлив и с по-трайни резултати,а не по-комерсиален,както се разпостранява от някои тук тезата (точно първият вариант е такъв, бърз успех за доктора благодарение на бързи резултати,без много грижа какви здравни проблеми води след себе си Simple Smile )

1 кафена лъжичка е 5 грама,т.е ако предположим ,че какаото е 10%,то една кафена лъжичка носи само 0.5 грама мазнини. За сравнение 1 жълтък има между 5-7 грама такива. Овесените трици също имат 7% мазнини(т.е дневната доза носи 2-3 грама мазнини). Аз съм ползвала почти всеки ден какао във втора фаза в протеиновите дни,не стига че отслабнах,но сега нямам и никакъв глад нито за шоколад,нито за сладко и определено ако ми се прияде си предпочитам моята напитка мляко с какао или правен течен шоколад, пред този от магазините.

# 493
Николекса, златна си момиче, златнаааа... Hug Heart Eyes Hug

Гракс, ето моите указания за желатина(ама са за котлон).
В някаква шоличка(може и огнеупорна купичка/чашка) наливаш около 50мл. вода-студена, в нея разтваряш пакетчето желатин и ако е на Йоткер му трябват не повече от няколко минутки да набъбне. След като набъбне, поставяш купичката с желатина на водна баня на котлона, може и без водната баня де, слагаш шоличката на котлона и енергично бъркаш, докато се разтопи, но внимаваш да не заври. След като желатина се втечни го добавяш в сместа, която искаш да желираш, като едно пакетче е средно за около 500-600мл. течност или 500-600гр. по гъста смес.

Последна редакция: ср, 16 фев 2011, 19:41 от Тumba_lumba

# 494
Тumba_lumba мерсаж Heart Eyes точно така направих ,ама явно то си трябва време а аз искам да стане на мига Mr. Green
сега вече стегна и то така че се чудя дали да го режа или да го разбивам със канго Joy
абе голям заплес съм няма съмнение hahaha
хубава вечер Ви желая и режимна Hug

Общи условия

Активация на акаунт