За отслабване ни е любим Дюканският режим - 245

• 32 072
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Здравееейте сладки! (becktin  Hug, ето два дена подред  Crazy, а че съм морско, морско даже отвсякъде, подвизавах малко у София, ама то си ме влече изтока)

skarlet71, и аз мислех да те питам за снимките, ама викам все ще отговориш на някой, ама йок.
Мимс hahaha, става ли, като заслабна и аз да ми го върнеш, така ще сме квит  Hug  Hug  Hug, а сега мир и  Hug Hug Hug.
gercholi, по принцип е нормално. Ще ти кажа начин да си решиш проблема, сутрин триците с много вода (при мен около 1 литър) и преди тях 3 мер. л. хуск с много вода (пак около 1 литър), по този начин създаваш мат'ял дет се вика.. ама после през деня пак пия около 3 литра вода и отделно чай, а ако има спорт и повече и така... хубаво, че нямам проблем с пиенето на течности Simple Smile.

И мен нещо ме фана вирус, ама не грипозен.. и сега да видим дали ще се наканя да си дигна д-то от стола за зала..  newsm39дали.. дали..

# 601
Нямаше да се обаждам ама не се стърпях ...пак. #Crazy ooooh!

nelsi,тук сме ...можеш ли да пресметнеш що народ.Ако си питала нещо и не сме ти отговорили,не е било нарочно,повярвай.Ми повтаряш си пак питанката.Даже най-добре ако е с удебелен шрифт.Да се забележи отдалече.
Ами не бъдете чак толкова тънкообидчиви де. Peace

desislava_87,добре дошла отново и УСПЕХ ТОЗИ ПЪТ! Hug Peace

danilu ,КАТО СЕ ПОЯВИШ НА ПАРТИ ,СЕ ПРЕДСТАВЯШ ПЪРВО Т.Е. ИЗРАЗЯВАШ УВАЖЕНИЕТО СИ КЪМ ДОМАКИНИТЕ ПО ТОЗИ НАЧИН,А НЕ СИ ТРЪГВАШ С НАВИРЕНО НОСЛЕ. Joy
Пиша с големите букви ,за да ме видиш от балкона. Joy

# 602
  • sofia
Малеее.какъв тон,какво самочувствие.

# 603
А бре муцуни що се дрънкате така Hug
и аз съм нова ,и си питам и някой път ме пропускат с отговор ама несе отказвам
ето вчера питах дали мога да си желирам колата.Ама никой нищо неказа,голяма работа ето сега пак питам.Важното е че е весело и се слабее със усмивка Hug

# 604
Нямаше да се обаждам ама не се стърпях ...пак. #Crazy ooooh!

И аз тъй!  Mr. Green
Като имам питанки - питам! Дори и да не ми отговорят, а това май не се е случвало, не се цупя като "ощипана мома"!  ooooh!
Междувременно обаче, съм попрочела тук-там, и чичко Гугъл съм попитала за същото... Naughty
Много "маймуни" станахме на клона  Mr. Green  и не е лесно всички да се посрещат поименно и с червени килими! Пък и не е нужно, според мен!
Аз като започнах да пиша, просто си пусках дневните менюта и пишех как ми вървят килцата. Чак след време се включих в "партито" и започнах да ръся простотии, въпреки, че не познавам лично момичетата, а и по снимките трудно се ориентирам...
Например - от съвсем скоро се ориентирах за "майсторите" и "техниците", и то, `щото попитах! Laughing И въпреки, че ми отговориха - пак ме изненадаха, `щото ми рекоха, че някои пратили на друга "въжен отряд за бързо реагиране", дето те изтеглял от дупката, ако се депресираш! Ама туй пращане в натура ли е било, или като "петъчните" протеинчета, само на фотка, така и не разбрах!?! Rolling Eyes А искам да знам, плиииииийз!  Wink

# 605
Малеее.какъв тон,какво самочувствие.
Защо реши,че трябва да сме без самочувствие?  Grinning
Може би има защо да сме със самочувствие нали.... Wink.

Тук всички нови се чувстват игнорирани в началото.И с мен е било така...Знаете ли защо?
Много е просто! Защото всеки ден се появяват различни никове,но трудно някой се задържа,защото режима не е лесен за спазване и изкушения има постоянно...Зависи обаче от мотивацията на човека дали ще издържи......
Та....Появяват се нови....Не четат синтезираната информация на първа страница,задават нелогични въпроси от които личи,че изпобщо не са наясно какво причиняват на организма си....Споделят какво са прегрешили,момичетата реагирати правят забележка,поправят и в резултат има обиден новак,който е очаквал да го потупат по рамото и да го успокоят,че няма страшно......

Обобщения извод....Когато видим,че някой е сериозен,тогава и ние го взимаме насериозно.....После се появяват симпатиите,приятелствата и т.н.

Момичета не се обиждайте тук никой не прави забележки,ако няма нужда от такива.....Ние вече сме минали по тоя път,който вие сте подхванали....Бихме ви били полезни,само ако четете препатеното от нас.....

# 606
Е...е.., стига де момичета. Старите са прави. Аз считам себе си за общителен човек и мисля, че бих могла да комуникирам с всеки. Питам си, каквото ме интересува и си чакам отговора. Форума е посещаван от доста членове и ми е трудно да разбера кой се крие зад даден псевдоним. Но се старая. Които имат снимки ги запомних по лесно. Надявам се с времето да ви опозная и да се включвам пряко в диалозите ви. Благодаря ви за отговорите. Това за страничните ефекти от диетата съм го чувала от хора, които не са провеждали диетата. Та за това исках инфо от първа ръка. Омръзна ми да слушам негативните мнения на хора, които чули че от Дюкан ставало еди какво си... Аз за това ви харесвам Hug Hug HugМежду  другото на едно момиче й спряло цикъла. Моят пък подрани с 3 дни. Сега ми става ясно защо в П дните вместо да намалям, аз покачвах. Днес разбрах, че е лунен ден, но аз пък от днес минавам на 5 дни ПЗ. Какво да прави човек. Карам си по схемата и това е.
За кантара- ще взема да му сменя батерията. В рамките на 5 минути си сменя мнението и това ме притеснява. Днес например показа с 50 гр. надоло/поне не беше нагоре, че пак щях да го пустосвам/.
За водата- не винаги успявам да пия по 2 л. на ден. Но това са редки случаи, при които не падам под 1,5 л.
За запека- абе и мен си ме тормози. Аз бях хванала след раждането и от тогава закусвах всеки ден с овесени ядки. Те ми помагаха. Сега всяка сутрин си правя 3 лъжици трици с мляко или вода. Ама нещо не ми помагат. Особено в П дните... На мен ми помага билката "Кори от зърнастец". Купувам я от аптеките. Правя си чай от нея и винаги има полза. Понякога се налага две чаши да пия, ако не ми свърши работа една чаша.

# 607
  • София
Благодаря за топлото посрещане и благодаря за пожеланията!!!

Мили дами...ако знаете аз колко ВИКАНЕ  съм отнесла тук  Laughing Laughing амааа лесно не се става мацка... и мисля,че е нормално понякога от толкова много постове, да се пропусне нещо....

Всички тук сме с една цел,просто нашата тема и преди и сега си е била много готина,изпълнена с повече положителни емоции и така се слабее по-леко!!! Hug Hug

# 608
grax, можеш да си желираш колата, няма проблем, на мен лично не ми харесва вкуса така, но може на теб да ти допадне, някое от другите момичета го правеше.

А за всички, които в началото на режима се шашкат - от липсващ/подранил цикъл, запек, главоболие и т.н. - това са все нормални странични ефекти на повечето диети. Нормално е, организмът се стресира, то е като смяната на климата. Разбира се, ако дискомфортът продължава по-дълго време - трябва консултация с лекар.  Peace

Сетих се за запек още нещо - в ПЗ дните пиенето на доматен сок много помага, сутрин на гладно. Топлата вода на гладно също, разбира се и триците, накиснати в повече кисело мляко и т.н. да не се повтарям.

# 609
.... Омръзна ми да слушам негативните мнения на хора, които чули че от Дюкан ставало еди какво си
Точно,когато режима не се спазва правилно се появяват проблеми със здравето.....Затова казвам,че режима е тежък...Защото е продължителен...Не е ден до пладне и после да подкараш както си знаеш отпреди.....
Така,че Верони,карай си режима,питай,когато не си сигурна в нещо или имаш съмнения и резултата няма да закъснее Hug

# 610
Аз проблема със запека го решавам със чаена лъжичка ан,сол но само веднъж седмично ако се наложи.Иначе вода пия м/у 2 и 3 литра на ден това поне се научих от първият ми път на дюкан.
Umbra благодарско ще се пробва Hug

# 611
  • София
След като започна в понеделник ,мисля да направя 7 дни ударна.... около 15 искам да сваля сега...какво мислите?

# 612
А така  какви са тези сръдни тц тц ooooh!питайте бе момичета от питане глава не боли Naughty,леле аз колко въпроса съм задала и те са останали там някъде във въздуха ,ама какво да се прави взимам книгата питам чичо ни Гугъл и така  Whistlingе и аз съм се сърдила дори бях казала ,че няма да пиша повече ама нейсе немога без вас бе мн.си ви обичам Embarassedче нали благодарение на всички тук съм това което съм ,и сега ми подсвиркват по улиците Blush(айде малко скромност не е излишна) Joy Joy Joy
becktin ето ме на тук съм и започвам да филосоствам Joy

desislava_87 мисля че 7дни са ти множко  пробвай с 3 или 5 дни,няма смисъл да се измъчваш  Whistling но вкрайна сметка както си решиш Hug

# 613
Здравейте  Wink

Трети ден Дюкан - минус 4кг салам  Laughing
Доволна съм, дано продължавам със същите темпове  Praynig

Лек и усмихнат ден, момичета-дюканки   bouquet

# 614
  • Лутаща се
виж ми публикациите,имах и питанки и идеи,и т.н. но в повечето случаи няма никакъв смисъл да се обаждам.Нещо от сорта-теб поне двама те питаха за паролата на албума ти,мислех и аз да те питам,защото няма как да го разгледаме без нея,ама ти или не четеш всички постове до края,или е само за избрани хора,ама това не го приемай като причина сега да се ядосваш и да започваме спор,който хич не ми се почва,все ми е тая.Просто давам пример защо се отдръпваме.Айде отивам си на балкона

skarlet71, и аз мислех да те питам за снимките, ама викам все ще отговориш на някой, ама йок.

Отговарям и на двете ви едновременно. Имам линк към снимките ми, но не желая те да бъдат разглеждани от всички в нета. Има хора всякакви. Преди време бях изнудвана от един, който ми смъкнал снимка от фейсбуук. Която от вас иска да ме види, и двете, които ме питаха получиха паролата на лична.
Така че не чувствайте обидени и не реагирайте прекалено остро. До момента не съм засегнала никого и не мисля тепърва да го правя.
Тук всички са много свестни. Ако си направите труда да погледнете - и на мен в началото ми "дърпаха ушите" и ме смъмриха. Това ме накара да се замисля, че те не са длъжни да ми подават информацията сдъвкана, че и да ме хранят с нея. Бях прочела книгите, но не ги бях осмислила.
Точно тяхната реакция ме накара да започна лично да ровя и чета повече.
За което им благодаря!
"Ако научиш някого да си лови рибата сам,вместо да му я дадеш наготово той ще е винаги сит" - нямам идея чии са тези думи, но и тук важат с пълна сила.
Тук съм, за да намеря приятелство, подкрепа, а точно приятелите са тези, които ти казват истината в очите.
Не се сърдете, и на двете ще изпратя парола, а и на всяка от вас, която иска. Не че има кой знае каква разлика все още  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт